Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Weber-Stephen Nordic


Nu opretter vi arrangementer på ingen tid

Flere gange om året kører grillgiganten Weber-Stephen Nordic rundt til kunder og forhandlere i hele Skandinavien, hvor deltagerne kan opleve Webers produkter i aktion. Derudover afholder Weber-Stephen Nordic en række åbne grillkurser, hvor danskerne kan lære at grille forskellige råvarer til perfektion. De mange arrangementer har betydet meget administration, især fordi arrangements- og tilmeldingshåndteringen tidligere foregik manuelt:

- Deltagerne tilmeldte sig ved at sende en e-mail eller ringe til os, hvorefter vi registrerende tilmeldingen i et Excel-ark og efterfølgende sendte en e-mail tilbage med en bekræftelse. Det betød samtidigt, at vi, hver gang en mulig deltager henvendte sig, skulle ind i Excel-arket og tjekke, om der var flere pladser tilbage på kurset. Sådan noget koster tid - og oven i oplevede vi nogle gange fejl i registreringer og betalinger, fortæller Camilla Rasmussen Buch, administrativ koordinator i Grilleriet hos Weber-Stephen Nordic.

For at spare tid og mindske fejl i tilmeldingsregistreringerne kontaktede Weber-Stephen Nordic derfor NemTilmeld.

Med NemTilmeld har vi fået en mere professionel håndtering af betalinger, hvilket er med til at mindske fejl og ikke mindst sende et bedre billede udadtil.

Betaling ved tilmelding

Webers tilmeldingsproces er i dag noget mere enkel og ligetil. Deltagerne tilmelder sig direkte i NemTilmeld-systemet og betaler med det samme. Weber bruger bl.a. systemet til Grilleriets mange grillkurser, hvor hold på 35 deltagere får undervisning i madlavning på grillen. Med NemTilmeld oprettes arrangementer på ingen tid, og så er systemet også med til at sikre betalinger:

- Tidligere betalte deltagerne, når de ankom til arrangementet, men administrationen er blevet meget nemmere nu, hvor gæsterne betaler direkte ved tilmelding, fortæller Camilla Rasmussen Buch.

- Derudover er systemet nemt at sætte op. Før oprettede vi arrangementer løbende - nu opretter vi alle arrangementer én gang om året. Og det er så nemt! Systemet har en guide med fire punkter, som vi gennemgår, når vi opretter arrangementerne - så husker vi alt det, der skal med.

Bedre service til kunderne

Medarbejderne i Weber-Stephen Nordic er glade for tilmeldings- og betalingssystemet, der har været med til at øge serviceniveauet:

- Med NemTilmeld har vi fået en mere professionel håndtering af betalinger, hvilket er med til at mindske fejl og ikke mindst sende et bedre billede udadtil. Derudover kan vi med de kontaktoplysninger, som systemet generer, nemmere kontakte vores deltagere og sende dem opfølgende informationer om arrangementet, slutter Camilla Rasmussen Buch.

Camilla Rasmussen Buch

Grill Academy Coordinator Operations EMEA

Weber-Stephen Nordic

Weber-Stephen Nordic er en af verdens største producenter af grill og grilltilbehør og er Danmarks mest populære grillbrand. Weber står bl.a. bag Grilleriet, som er Webers egen grillskole og oplevelseshus for grillentusiaster på alle niveauer.

Weber-Stephen Nordic
Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: info@weberstephen.dk

Grill Academy Aalborg
Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk

Grill Academy København
Dampfærgevej 10 [Pakhus 12]
2100 København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk

Weber
Weber Grill Academy

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis