Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Erhvervshus Nord

Vi bruger NemTilmeld til alle vores arrangementer

Der er rigtig mange arbejdsopgaver forbundet med planlægning og afholdelse af arrangementer. Det kender Pernille Urth, som er kommunikations- og arrangementskonsulent hos Erhvervshus Nord i Frederikshavn. Hun er ansvarlig for planlægning og afholdelse af erhvervskontorets arrangementer, og NemTilmeld skaber stor værdi i hendes travle hverdag.

- Tilmeldingen er jo kun en del af arbejdet. Jeg sidder også med kommunikationsopgaver og planlægning, f.eks. at holde styr på indlægsholdere. Derfor er det meget vigtigt, at tilmeldingen bare kører, så jeg ikke skal bekymre mig om det, men i stedet kan bruge min tid på andre opgaver.

Erhvervshus Nord holder omkring 20 årlige arrangementer – fra små "gå-hjem-møder" til store konferencer med workshops, overnatning og spisning samt Erhvervs-Get-Together med flere hundrede deltagere. Da Pernille overtog ansvaret, behøvede hun et system, som kunne hjælpe med at klare de praktiske og tidskrævende opgaver. Hun undersøgte muligheder, og NemTilmeld passede bedst ud fra en pris- og indholdsmæssig vurdering.

NemTilmeld giver en lang række fordele

Pernille har stor glæde af NemTilmeld, fordi hun har fuldt overblik over aktuelle arrangementer og tilmeldinger hertil, men også over tidligere arrangementer. Hun sparer desuden meget tid, og hun vurderer at et ”gå-hjem-møde” tager ca. 15 min. at oprette i NemTilmeld.

- Det er en stor fordel, at vi nemt og hurtigt kan kontakte deltagere – både under og efter et arrangement. Det er let for mig at dele status med andre, så jeg ikke skal bruge tid til at opdatere kolleger, chefen eller vores samarbejdspartnere. Jeg sparer tid, og det kommer min arbejdsgiver til gode, da jeg kan bruge tiden på andre opgaver.

NemTilmeld bidrager også til en professionel håndtering af deltagerne, som kan være virksomheder, der ikke er medlem hos Erhvervshus Nord endnu.

- NemTilmeld sikrer et professionel udtryk udadtil. Vores medlemmer og andre deltagere får en ensartet bekræftelse hver gang fra et professionelt system – ikke fra mig personligt. Systemet minimerer også risiko for fejl, forsvundne tilmeldinger og overbooking.

NemTilmeld er for alle – store som små

Pernille anbefaler gerne NemTilmeld til andre, og hun fremhæver det høje serviceniveau som en stor fordel.

Jeg vil anbefale NemTilmeld til alle, som holder arrangementer af større eller mindre karakter. Det koster ikke en bondegård, er brugervenligt og selv til de små arrangementer har vi rigtigt stor gavn af NemTilmeld. Det er meget alsidigt og kan skabe værdi fra den lille idrætsklub til den store virksomhed – og alle derimellem.

- Jeg synes serviceniveauet er godt. Det er nemt at komme igennem – både på mail og telefon – og jeg taler med de samme personer hver gang. Det er en stor fordel. Nogle gange ringer jeg også for at få sparring og vejledning, når jeg har oprettet et arrangement. Her får jeg gode råd, som hjælper mig videre.

Pernille Urth

Kommunikations- og arrangementskonsulent

Erhvervshus Nord

Erhvervshus Nord arbejder med erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune. De rådgiver virksomheder og iværksættere, igangsætter erhvervsudviklingsprojekter og samarbejder bredt med en vifte af lokale, nationale og internationale aktører for at fremme det lokale erhvervsliv og beskæftigelsen. Bag Erhvervshus Nord står Frederikshavn Kommune og de tre erhvervsforeninger i Frederikshavn, Sæby og Skagen, som til sammen har godt 500 medlemsvirksomheder.

Erhvervshus Nord
Silovej 8
9900 Frederikshavn
T: + 45 92 26 26 26
E: info@erhvervshusnord.dk

www.erhvervshusnord.dk

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?