Vi bruger NemTilmeld til alle vores arrangementer

Der er rigtig mange arbejdsopgaver forbundet med planlægning og afholdelse af arrangementer. Det kender Pernille Urth, som er kommunikations- og arrangementskonsulent hos Erhvervshus Nord i Frederikshavn. Hun er ansvarlig for planlægning og afholdelse af erhvervskontorets arrangementer, og NemTilmeld skaber stor værdi i hendes travle hverdag.

- Tilmeldingen er jo kun en del af arbejdet. Jeg sidder også med kommunikationsopgaver og planlægning, f.eks. at holde styr på indlægsholdere. Derfor er det meget vigtigt, at tilmeldingen bare kører, så jeg ikke skal bekymre mig om det, men i stedet kan bruge min tid på andre opgaver.

Erhvervshus Nord holder omkring 20 årlige arrangementer – fra små "gå-hjem-møder" til store konferencer med workshops, overnatning og spisning samt Erhvervs-Get-Together med flere hundrede deltagere. Da Pernille overtog ansvaret, behøvede hun et system, som kunne hjælpe med at klare de praktiske og tidskrævende opgaver. Hun undersøgte muligheder, og NemTilmeld passede bedst ud fra en pris- og indholdsmæssig vurdering.

NemTilmeld giver en lang række fordele

Pernille har stor glæde af NemTilmeld, fordi hun har fuldt overblik over aktuelle arrangementer og tilmeldinger hertil, men også over tidligere arrangementer. Hun sparer desuden meget tid, og hun vurderer at et ”gå-hjem-møde” tager ca. 15 min. at oprette i NemTilmeld.

- Det er en stor fordel, at vi nemt og hurtigt kan kontakte deltagere – både under og efter et arrangement. Det er let for mig at dele status med andre, så jeg ikke skal bruge tid til at opdatere kolleger, chefen eller vores samarbejdspartnere. Jeg sparer tid, og det kommer min arbejdsgiver til gode, da jeg kan bruge tiden på andre opgaver.

NemTilmeld bidrager også til en professionel håndtering af deltagerne, som kan være virksomheder, der ikke er medlem hos Erhvervshus Nord endnu.

- NemTilmeld sikrer et professionel udtryk udadtil. Vores medlemmer og andre deltagere får en ensartet bekræftelse hver gang fra et professionelt system – ikke fra mig personligt. Systemet minimerer også risiko for fejl, forsvundne tilmeldinger og overbooking.

NemTilmeld er for alle – store som små

Pernille anbefaler gerne NemTilmeld til andre, og hun fremhæver det høje serviceniveau som en stor fordel.

- Jeg vil anbefale NemTilmeld til alle, som holder arrangementer af større eller mindre karakter. Det koster ikke en bondegård, er brugervenligt og selv til de små arrangementer har vi rigtigt stor gavn af NemTilmeld. Det er meget alsidigt og kan skabe værdi fra den lille idrætsklub til den store virksomhed – og alle derimellem.

- Jeg synes serviceniveauet er godt. Det er nemt at komme igennem – både på mail og telefon – og jeg taler med de samme personer hver gang. Det er en stor fordel. Nogle gange ringer jeg også for at få sparring og vejledning, når jeg har oprettet et arrangement. Her får jeg gode råd, som hjælper mig videre.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Vi sparer enormt meget tid på administration. Når vi først har oprettet et arrangement og sendt invitationen ud, behøver vi ikke at tænke på mere - resten klarer NemTilmeld"

- Anitta Gøl, Ansat i Sekretariatet hos VÆKST Jammerbugt, Jammerbugt Kommune

Læs hele casen
...

"Jeg tror det giver et positivt indtryk af os, når vi vælger at bruge et system, som er nemt og brugervenligt."

- Randi Trabjerg, Iværksætterkonsulent, Iværksætterservice, Odense Kommune

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt