Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Vi vil gøre din hverdag lettere!

Vi er et team af engagerede nordjyder, som sætter god og personlig kundeservice i højsædet. Nogle af os er lidt nørdede og elsker at finpudse de tekniske finesser ved systemet og udvikle nye funktioner, mens andre af os står for kundekontakten i form af support, service og salg og hjælper dig med at skabe det bedst mulige arrangement.

Alle som én har vi en mission: Vi vil gøre hverdagen lettere for dig, der afholder arrangementer - store som små! Derfor lytter vi hele tiden til, hvad du som kunde har behov for af funktioner, hjælp, tips osv. - og gør vores bedste for at løse det!

Mød vores team:


Jacob Thinggård Thomsen

Support og kommunikation

Jacob er support- og kommunikationsmedarbejder hos NemTilmeld. Han er din hjælpende hånd, hvis du har brug for hjælp, sparring eller rådgivning. Jacob sætter kunden i centrum og tager sig tid til at hjælpe dig med stort som småt. Derudover arbejder Jacob med kommunikation hos NemTilmeld - bl.a. at øge kendskabet til virksomheden og skrive tekster til nyhedsbreve og web.

Han er en sindig og rolig vestjyde, som altid har været glad for sport. Nu kan kroppen dog ikke helt følge med. Han er rødglødende fan af den engelske fodboldklub Liverpool. Jacob bor i Aars med sin kone og børn. Jacob elsker at høre musik og bruge tid sammen med familie og venner.

Tlf.: +45 70 40 40 65
Mail: jacob@nemtilmeld.dk

Mette Jellesen

Support og kommunikation

Mette er NemTilmelds anden support- og kommunikationsmedarbejder. Ligesom Jacob hjælper hun kunderne over telefon og mail, hvor hun brænder for at guide dem videre ad rette vej. Derudover tager hun del i NemTilmelds kommunikationsarbejde, hvor hun sammen med Jacob skriver tekster til nyhedsbreve og web.

Mette bor i Aalborg med sin mand, sine to børn og sin hund. Hun er bidt af en gal strikketante, og kan være behjælpelig med alt i strikkeopskrifter fra huer til cardigans. Derudover er hun en ivrig novelleskriver, og i weekenden er hun at finde i den lokale fodbold- og håndboldklub, hvor hun hepper en anelse for højt på sine børn fra sidelinjen.

Tlf.: +45 70 40 40 72
Mail: mette@nemtilmeld.dk

Janni Henriksen

Erhvervsjurist og projektkoordinator

Janni er vores ekspert i juridiske spørgsmål. Hun sætter sig ind i gældende lovgivning og sikrer, at NemTilmeld kender og følger reglerne - f.eks. når det gælder persondata. Hun udfører også en del økonomiske "controller opgaver" i det daglige. Janni hjælper ledelsen med at holde styr på projekter, og hun giver en hjælpende hånd, når og hvor der er behov for det.

Janni er oprindelig fra Nordjylland og bor i Aalborg med sin kæreste. Janni sætter pris på at nyde god mad i godt selskab, vandreture og sport. Hun har især en forkærlighed for håndbold og fodboldklubben Liverpool FC.

Tlf.: +45 70 40 40 73
Mail: janni@nemtilmeld.dk

Frederik Wulff

IT-kvalitetsmedarbejder

Frederik arbejder hver dag med at gøre NemTilmeld endnu nemmere at bruge. Han er uddannet i produkt- og designpsykologi og bruger sin faglige viden, når nye funktioner skal tilføjes i systemet og på at forbedre brugeroplevelsen i det eksisterende system. Desuden hjælper Frederik udviklingsteamet med at afprøve nye ændringer i systemet.

Frederik bor i Godthåb med sin kæreste og barn. Han går op i madlavning og køkken-gadgets. Han bruger sin fritid på at tage billeder af dårligt design, og på at cykle lange ture mens han lytter til lydbøger og podcasts.

Tlf.: +45 70 40 40 62
Mail: frederik@nemtilmeld.dk

Simone Søe-Jensen

Online markedsføringsmedarbejder

Simone er en del af NemTilmelds salgs- og markedsføringsafdeling. Som en del af denne er hun med til at sprede budskabet om NemTilmelds brugervenlige og tidsbesparende system og derved øge kendskabet til NemTilmeld både i Danmark og udlandet.

Simone er oprindeligt fra Nibe, men bor nu i lejlighed i Aalborg med hendes kæreste Christian og deres lille dværghamster John. Når hun ikke bruger tid med hendes elskede hamster, bruger hun sin fritid på at udfolde sig kreativt ved at tegne, male og sy tæpper.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: simone@nemtilmeld.dk

Rasmus Brask Lauritsen

Webudvikler

Rasmus er en del af vores udviklingsteam. Rasmus arbejder med at udvikle nye funktioner og optimere på de nuværende, så NemTilmeld bliver endnu bedre. Rasmus er en stærk analytiker, som er god til at tage højde for alle tænkelige situationer. Desuden sørger han for at tingene er gennemarbejdede, før de sendes ud til kunden.

Rasmus går meget op i politik, og han har tidligere siddet i byrådet i Aalborg Kommune. Han bor i Nørresundby med sin kone og sine børn.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: rasmus@nemtilmeld.dk

Kresten Kjeldgaard

Webudvikler

Kresten er en del af vores udviklingsteam. Han har stor erfaring som programmør og har særligt fokus på datasikkerhed, når vi laver ændringer eller nye funktioner i systemet.

Kresten bor i Gistrup med sin kæreste. Han cykler til arbejde året rundt og er generelt et aktivt udendørs-menneske. Fritiden bruger han bl.a. på spejder, og sommerferien går hvert år til Island.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: kresten@nemtilmeld.dk

Thomas Kjærgaard

Stifter og medejer

Thomas er medejer af NemTilmeld og står for den daglige drift af NemTilmeld. Han er vores ansigt udadtil, og bruger meget tid på at netværke og besøge kunderne.

Thomas har stor erfaring med IT, og han er skarp i sine analyser og siger tingene ligeud. Han bruger også en del af sin tid med at hjælpe og vejlede kunderne. Thomas bor i Nørresundby med sin kone og sine børn. Fritiden bliver brugt på at windsurfe (når vejret tillader det) og i det internationale netværk JCI.

Tlf.: +45 70 40 40 61
Mail: thomas@nemtilmeld.dk

Jeppe Vistisen

Stifter og medejer

Jeppe er NemTilmelds anden medejer. Han holder skansen på kontoret, når Thomas er ude i byen. Desuden står Jeppe for at holde styr på den daglige økonomi, drift og i det hele taget meget af det administrative arbejde.

Jeppe bor i Nørresundby, er glad for at gå ture langs Limfjorden og for at lave mad sammen med kammeraterne. Derudover er motorsport, biler og teknologi hans største interesser.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: jeppe@nemtilmeld.dk