Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Vi vil gøre din hverdag lettere!

Vi er et team af engagerede nordjyder, som sætter god og personlig kundeservice i højsædet. Nogle af os er lidt nørdede og elsker at finpudse de tekniske finesser ved systemet og udvikle nye funktioner, mens andre af os står for kundekontakten i form af support, service og salg og hjælper dig med at skabe det bedst mulige arrangement.

Alle som én har vi en mission: Vi vil gøre hverdagen lettere for dig, der afholder arrangementer - store som små! Derfor lytter vi hele tiden til, hvad du som kunde har behov for af funktioner, hjælp, tips osv. - og gør vores bedste for at løse det!

Mød vores team:


Jacob Thinggård Thomsen

Support og kommunikation

Jacob er NemTilmelds support- og kommunikationsmedarbejder. Han er din hjælpende hånd, hvis du har brug for hjælp. Jacob sætter kunden i centrum og tager sig tid til at hjælpe dig med stort som småt. Derudover arbejder Jacob med kommunikation hos NemTilmeld - bl.a. at øge kendskabet til virksomheden og skrive tekster til nyhedsbreve og web. Ringer du til NemTilmeld, er det højst sandsynlig Jacob der tager telefonen.

Han er en sindig og rolig vestjyde, som er bidt af sport - især fodbold. Han spiller selv i en lille klub i Aalborg, som kun har et omklædningsrum. Derudover er han rødglødende fan af den engelske fodboldklub Liverpool. Jacob bor i Brovst med sin kone og søn.

Tlf.: +45 70 40 40 65
Mail: jacob@nemtilmeld.dk

Tina Pearson

Marketing og Event Manager

Tina er NemTilmelds Marketing og Event Manager. Hun brænder for arrangementer og har over 20 års erfaring med at konceptudvikle og planlægge store som små arrangementer. Tina kommer til at skrive artikler, producere videoer med tips og tricks til planlægning af møder samt invitere til spændende events. Artikler og videoer vil blive offentlige via Facebook og LinkedIn, så følg os gerne der.

Tina bor i det smukke idylliske Tikøb ved Helsingør sammen med kæresten og hans to børn. Hun elsker dyr, og de har både kaniner, høns og kat. Hun bruger en del tid i haven og i naturen, når hun cykler og vandrer.

Når Tina ikke er på hovedkontoret i Nørresundby, arbejder hun fra det kreative kontorfællesskab NordBo i Helsingør, hvor hun kan nyde udsigten til Kronborg Slot.

Tlf.: +45 71 71 40 61
Mail: tina@nemtilmeld.dk

Janni Henriksen

Erhvervsjurist og projektkoordinator

Janni er vores ekspert i juridiske spørgsmål. Hun sætter sig ind i gældende lovgivning og sikrer, at NemTilmeld kender og følger reglerne - f.eks. når det gælder persondata. Hun udfører også en del økonomiske "controller opgaver" i det daglige. Janni hjælper ledelsen med at holde styr på projekter, og hun giver en hjælpende hånd, når og hvor der er behov for det.

Janni er oprindelig fra Nordjylland og bor i Aalborg med sin kæreste. Janni sætter pris på at nyde god mad i godt selskab, vandreture og sport. Hun har især en forkærlighed for håndbold og fodboldklubben Liverpool FC.

Tlf.: +45 70 40 40 73
Mail: janni@nemtilmeld.dk

Preben Hahn Sørensen

Købsrådgiver

Preben er den sindige købsrådgiver, som besøger virksomheder, der skal præsenteres for NemTilmeld. Når Preben rådgiver en kunde, er det med udgangspunkt i afdækning af kundens behov. Preben ser altid mulighederne for et godt samarbejde. Med mere en 26 års salgserfaring inden for kunderådgivning, er Preben klar til at hjælpe NemTilmelds kunder. Han er altid smilende og i godt humør, og han er med sin energi med til hjælpe hele holdet.

Preben er født og opvokset i Nordjylland, bor i "Østkyst Danmark" med sin kone og sidste hjemmeboende teenager. Preben er ivrig cykel motionist, hvor en frisk tur på 50-60 km ikke er af vejen, når han skal lade op.

Tlf.: +45 70 40 40 69
Mail: preben@nemtilmeld.dk

Michael Kjær-Mortensen

Online markedsføring og support

Michael er NemTilmelds online markedsføringsspecialist og salgsbackup'er. Han følger blandt andet op på kunder og sikrer, at de er kommet godt i gang med at bruge NemTilmeld. Michael bidrager også med at øge kendskabet til NemTilmelds nemme og brugervenlige system online både i Danmark og udlandet.

Michael bor i Frejlev med sin kone og sine børn. Michael har som Jacob en stor kærlighed til fodbolden, dog ikke til samme klub. Michael holder også af andre kulturelle arrangementer, og når tiden er til det er Aalborg Teater og Aalborg Kongrescenter målet for en god aften.

Tlf.: +45 70 40 40 68
Mail: michael@nemtilmeld.dk

Frederik Wulff

IT-kvalitetsmedarbejder

Frederik arbejder hver dag med at gøre NemTilmeld endnu nemmere at bruge. Han er uddannet i produkt- og designpsykologi og bruger sin faglige viden, når nye funktioner skal tilføjes i systemet og på at forbedre brugeroplevelsen i det eksisterende system. Desuden hjælper Frederik udviklingsteamet med at afprøve nye ændringer i systemet.

Frederik bor i Godthåb med sin kæreste og barn. Han går op i madlavning og køkken-gadgets. Han bruger sin fritid på at tage billeder af dårligt design, og på at cykle lange ture mens han lytter til lydbøger og podcasts.

Tlf.: +45 70 40 40 62
Mail: fw@nemtilmeld.dk

Kresten Kjeldgaard

Webudvikler

Kresten en del af vores udviklingsteam. Han har stor erfaring som programmør og har særligt fokus på datasikkerhed, når vi laver ændringer eller nye funktioner i systemet.

Kresten bor i Aalborg med sin kæreste. Han cykler til arbejde året rundt og er generelt et aktivt udendørs-menneske. Fritiden bruger han bl.a. på spejder, og sommerferien går hvert år til Island.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: kresten@nemtilmeld.dk

Rasmus Brask Lauritsen

Webudvikler

Rasmus er en del af vores udviklingsteam. Rasmus arbejder med at udvikle nye funktioner og optimere på de nuværende, så NemTilmeld bliver endnu bedre. Rasmus er en stærk analytiker, som er god til at tage højde for alle tænkelige situationer. Desuden sørger han for at tingene er gennemarbejdede, før de sendes ud til kunden.

Rasmus går meget op i politik, og han har tidligere siddet i byrådet i Aalborg Kommune. Han bor i Nørresundby med sin kone og sine børn.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: rasmus@nemtilmeld.dk

Jeppe Vistisen

Stifter og medejer

Jeppe er NemTilmelds anden medejer. Han holder skansen på kontoret, når Thomas er ude i byen. Desuden står Jeppe for at holde styr på den daglige økonomi, drift og i det hele taget meget af det administrative arbejde.

Jeppe bor i Nørresundby, er glad for at gå ture langs Limfjorden og for at lave mad sammen med enten kæresten eller kammeraterne. Desuden er biler og teknologi hans store interesse.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: jeppe@nemtilmeld.dk

Thomas Kjærgaard

Stifter og medejer

Thomas er medejer af NemTilmeld og står for den daglige drift af NemTilmeld. Han er vores ansigt udadtil, og bruger meget tid på at netværke og besøge kunderne.

Thomas har stor erfaring med IT, og han er skarp i sine analyser og siger tingene ligeud. Han bruger også en del af sin tid med at hjælpe og vejlede kunderne. Thomas bor i Nørresundby med sin kone og sine børn. Fritiden bliver brugt på at windsurfe (når vejret tillader det) og i det internationale netværk JCI.

Tlf.: +45 70 40 40 61
Mail: thomas@nemtilmeld.dk