Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Få din gratis brugerkonto ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Vi vil gøre din hverdag lettere!

Vi er et team af engagerede nordjyder, som sætter god og personlig kundeservice i højsædet. Nogle af os er lidt nørdede og elsker at finpudse de tekniske finesser ved systemet og udvikle nye funktioner, mens andre af os står for kundekontakten i form af support, service og salg og hjælper dig med at skabe det bedst mulige arrangement.

Alle som én har vi en mission: Vi vil gøre hverdagen lettere for dig, der afholder arrangementer - store som små! Derfor lytter vi hele tiden til, hvad du som kunde har behov for af funktioner, hjælp, tips osv. - og gør vores bedste for at løse det!

Mød vores team herunder:


Jacob Thinggård Thomsen

Support og kommunikation

Jacob er NemTilmelds support- og kommunikationsmedarbejder. Han er din hjælpende hånd, hvis du har brug for hjælp. Jacob sætter kunden i centrum og tager sig tid til at hjælpe dig med stort som småt. Derudover arbejder Jacob med kommunikation hos NemTilmeld - bl.a. at øge kendskabet til virksomheden og skrive tekster til nyhedsbreve og web. Ringer du til NemTilmeld, er det højst sandsynlig Jacob der tager telefonen.

Han er en sindig og rolig vestjyde, som er bidt af sport - især fodbold. Han spiller selv i en lille klub i Aalborg, som kun har et omklædningsrum. Derudover er han rødglødende fan af den engelske fodboldklub Liverpool. Jacob bor i Aalborg med sin kone og søn.

Tlf.: +45 70 40 40 65
Mail: jacob@nemtilmeld.dk

Henrik Bøggild

Købsrådgiver

Henrik er vores energiske og udadvendte repræsentant, som besøger nye virksomheder, der skal præsenteres for NemTilmeld. Han tager udgangspunkt i dine behov og ser mulighederne for at samarbejde. Henrik har stor erfaring med at servicere og pleje kunder. Derudover bidrager han altid med højt humør og masser af energi til hele holdet.

Henrik er født i Vestjylland, men bor i Københavnsområdet med sin kone og sine børn. Henrik er selv ivrig bruger af NemTilmeld i forbindelse med arrangementer i sine børns fodboldklub.

Tlf.: +45 70 40 40 67
Mail:: henrik@nemtilmeld.dk

Jeppe Vistisen

Stifter og medejer

Jeppe er NemTilmelds anden medejer. Han holder skansen på kontoret, når Thomas er ude i byen. Desuden står Jeppe for at holde styr på den daglige økonomi, drift og i det hele taget meget af det administrative arbejde.

Jeppe bor i Nørresundby, er glad for at gå ture langs Limfjorden og for at lave mad sammen med enten kæresten eller kammeraterne. Desuden er biler og teknologi hans store interesse.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: jeppe@nemtilmeld.dk

Thomas Kjærgaard

Stifter og medejer

Thomas er medejer af NemTilmeld og står for den daglige drift af NemTilmeld. Han er vores ansigt udadtil, og bruger meget tid på at netværke og besøge kunderne.

Thomas har stor erfaring med IT, og han er skarp i sine analyser og siger tingene ligeud. Han bruger også en del af sin tid med at hjælpe og vejlede kunderne. Thomas bor i Nørresundby med sin kone og sine børn. Fritiden bliver brugt på at windsurfe (når vejret tillader det) og i det internationale netværk JCI.

Tlf.: +45 70 40 40 61
Mail: thomas@nemtilmeld.dk

Kresten Kjeldgaard

Webudvikler

Kresten udgør den anden del af vores udviklingsteam. Han har stor erfaring som programmør og har særligt fokus på datasikkerhed, når vi laver ændringer eller nye funktioner i systemet.

Kresten bor i Aalborg med sin kæreste. Han cykler til arbejde året rundt og er generelt et aktivt udendørs-menneske. Fritiden bruger han bl.a. på spejder, og sommerferien går hvert år til Island.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: kresten@nemtilmeld.dk

Rasmus Brask Lauritsen

Webudvikler

Rasmus udgør halvdelen af vores udviklingsteam. Rasmus arbejder med at udvikle nye funktioner og optimere på de nuværende, så NemTilmeld bliver endnu bedre. Rasmus er en stærk analytiker, som er god til at tage højde for alle tænkelige situationer. Desuden sørger han for at tingene er gennemarbejdede, før de sendes ud til kunden.

Rasmus går meget op i politik, og han har tidligere siddet i byrådet i Aalborg Kommune. Han bor i Nørresundby med sin kone og sine børn.

Tlf.: +45 70 40 40 70
Mail: rasmus@nemtilmeld.dk

Michael Kjær-Mortensen

Online markedsføring og salg

Michael er NemTilmelds online markedsføringsspecialist og salgsbackup'er. Han følger blandt andet op på kunder og sikrer, at de er kommet godt i gang med at bruge NemTilmeld. Michael bidrager også med at øge kendskabet til NemTilmelds nemme og brugervenlige system online både i Danmark og udlandet.

Michael bor i Aalborg med sin kone og sine børn. Michael har som Jacob en stor kærlighed til fodbolden, dog ikke til samme klub. Michael holder også af andre kulturelle arrangementer, og når tiden er til det er Aalborg Teater og Aalborg Kongrescenter målet for en god aften.

Tlf.: +45 70 40 40 68
Mail: michael@nemtilmeld.dk

Frederik Wulff

IT-kvalitetsmedarbejder

Frederik arbejder hver dag med at gøre NemTilmeld endnu nemmere at bruge. Han er uddannet i produkt- og designpsykologi og bruger sin faglige viden, når nye funktioner skal tilføjes i systemet og på at forbedre brugeroplevelsen i det eksisterende system. Desuden hjælper Frederik udviklingsteamet med at afprøve nye ændringer i systemet.

Frederik bor i centrum af Aalborg med sin kæreste og barn. Han går op i madlavning og køkken-gadgets. Han bruger sin fritid på at tage billeder af dårligt design, og på at cykle lange ture mens han lytter til lydbøger og podcasts.

Tlf.: +45 70 40 40 62
Mail: fw@nemtilmeld.dk