Prv GRATIS

Prv gratis!

Afhold dit nste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mrk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du fr ogs e-guiden: "Sdan fr du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du m gerne prve GRATIS

Download som PDF

Cookie- og privatlivspolitik

1. Generelt

1.1. Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvorledes NemTilmeld.dk ApS , Strmmen 6, 9400 Nrresundby, CVR-nummer 27673120 indsamler og behandler dine personlige oplysninger nr du bruger selvbetjeningssystemet til administration af arrangementer og besger hjemmesiden www.NemTilmeld.dk, herunder den del af hjemmesiden som hedder Kaffepausen..

1.2. NemTilmeld.dk er dataansvarlig og du kan altid henvende dig til NemTilmeld.dk's dataansvarlige, som for nuvrende er, Janni Henriksen, vedrrende sprgsml omkring behandlingen af dine personoplysninger p enten persondata@nemtilmeld.dk eller telefon 70 40 40 73.

1.3. Denne cookie- og privatlivspolitik beskriver ikke behandlingen af personoplysninger for deltagere til arrangementer, hvor tilmeldingen er foretaget igennem NemTilmeld.dk. Behandling af deltagernes personlige oplysninger vil fremg af de tilmeldingsbetingelser der kan findes p det pgldende arrangements tilmeldingsside og i den email bekrftelse deltageren modtager efter den endelige tilmelding er gennemfrt.

2. Hvilke personoplysninger indsamles og hvad bruges oplysningerne til

2.1. Behandling af de oplysninger vi modtager om dig som bruger af selvbetjeningssystemet

2.1.1. Dit navn, firma- eller organisationsnavn, stillingsbetegnelse, telefonnummer og e-mail vil blive registreret i NemTilmeld.dk's systemer.

2.1.2. De angivne oplysninger anvendes udelukkende til ekspedition og levering af det bestilte abonnement. Eneste undtagelse hertil er, NemTilmeld.dk's nyhedsbreve jf. punkt 2.1.2.1.

2.1.2.1. Nr du er oprettet som bruger af NemTilmeld.dk bliver du automatisk tilmeldt NemTilmeld.dk's to lbende nyhedsbreve indeholdende relevante informationer om brugen af selvbetjeningssystemet og forslag til at forbedre afholdelse af arrangementer. Nr du modtager et nyhedsbrev registrerer vi, om du bner nyhedsbrevet og hvilke links du klikker p. Nyhedsbrevene kan til enhver tid individuelt afmeldes nederst i hvert nyhedsbrev.

2.1.3. Retsgrundlaget for behandlingen af de oplysninger der angives om dig som bruger af selvbetjeningssystemet er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.2. Behandling af oplysninger, nr du besger hjemmesiden NemTilmeld.dk

2.2.1. NemTilmeld.dk anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som mange hjemmesider bruger for at kunne genkende din computer fra gang til gang du besger hjemmesiden. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. De anvendte cookies identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens computer.

NemTilmeld.dk's anvendelse af cookies afhnger af hvilke sider du besger p hjemmesiden.
Nr du besger www.NemTilmeld.dk, dvs. ikke p administrationssiderne for arrangementer, men p de dele af hjemmesiden, hvis forml er salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos NemTilmeld.dk, anvender NemTilmeld.dk cookies for at forbedre din oplevelse p hjemmesiden, vurdere brugen af de enkelte elementer p hjemmesiden og til at forbedre markedsfringen af vores produkter og ydelser. Se yderligere information under punkt 7 "Cookiepolitik".

2.2.2. Nr du benytter NemTilmeld.dk bliver dine handlinger p siderne registreret i en log. Loggen gemmer data om alle aktiviteter du foretager dig p hjemmesiden. Hvilke oplysninger der logges afhnger af de sider du besger p hjemmesiden.

P alle de sider du besger p hjemmesiden logger NemTilmeld.dk:

  • hvilken ip-adresse du benytter
  • hvilket bruger-id du er logget ind med
  • hvilke sider du har besgt

Herudover logger NemTilmeld.dk det meste, af det du foretager dig i administrationen, f.eks. hvilke arrangementer du har oprettet, redigeret, set, slettet mv., herunder ogs hvad du har indtastet undervejs.

NemTilmeld.dk bruger oplysningerne i loggen til at dokumentere hvad du har foretaget dig, forbedre brugervenligheden, mlrette markedsfring samt som dokumentationsgrundlag for lsningen af eventuelle uoverensstemmelser.

2.2.3 Hvis du skriver en kommentar i vores kommentarfelter p www.NemTilmeld.dk/kaffepausen behandler vi indholdet af kommentarformularen, din IP-adresse samt data fra din browser-brugeragent for at forhindre spam. Dine kommentarer ligger p www.NemTilmeld.dk/kaffepausen til inspiration og for at f en dialog i gang til fordel for dig og andre besgende p hjemmesiden.

2.2.4 Hvis du sender en besked til os via beskedfeltet "Har du brug for et lille tip" p www.NemTilmeld.dk/kaffepausen behandler vi de personoplysninger du giver os for at besvare din henvendelse.

2.2.5 Retsgrundlaget for behandlingen af oplysninger, nr du besger hjemmesiden NemTilmeld.dk er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1. NemTilmeld.dk slger ikke de personoplysninger du har indtastet ved bestillingen af abonnementet til tredjemand.

3.2. NemTilmeld.dk videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand medmindre det udtrykkeligt er anfrt i disse betingelser.

3.3. For at kunne administrere og forbedre dit abonnement vil der blive videregivet personlige oplysninger til eksterne samarbejdspartnere. De eksterne samarbejdspartnere der anvendes er blandt andet betalingsformidlere, en webhosting udbyder, en nyhedsbrev udbyder, en udbyder af et evalueringssystem samt en udbyder af et CRM-system. Ved telefoniske henvendelser vil der endvidere blive anvendt en telefonudbyder.

3.4. Hvis du skriver en kommentar i vores kommentarsystem p www.NemTilmeld.dk/kaffepausen bliver oplysningerne afgivet i et offentligt rum og de vil derfor vre tilgngelige, kunne anvendes og eventuelt blive delt p tredjepart medier af alle der besger www.NemTilmeld.dk/kaffepausen. Vi anbefaler derfor at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brugen af vores online kommentarfelter.

For at forhindre spam kommentarer fra robotter, bruger vi et system til at sikre at det er mennesker der skriver kommentarer. Systemet der bruges til det er Google recaptcha. Google LLC kan se og registrere din IP adresse nr du ser kommentar formularen p www.NemTilmeld.dk/kaffepausen. Google LLC er en international koncern, hvor overfrslen er sikret gennem certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.

3.5. Hvis du besger tilmeldingssiden for et arrangement vil din IP adresse, og at du har besgt arrangementssidens internetaddresse blive videregivet til et ksystem samt eventuelt et kortsystem, hvis et vejkort vises p tilmeldingssiden. Ksystemet ligger p Amazon Web Services servere i Dublin i Irland, mens kortsystemet leveres af Google LLC. Bde Amazon Web Services og Google LLC er internationale koncerner, hvor overfrslen er sikret gennem certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.

3.6. NemTilmeld.dk anvender herudover eksterne samarbejdspartnere til blandt andet forbedring af hjemmesiden samt mlrettet markedsfring, herunder retargeting. Se yderligere information i punkt 7 "Cookiepolitik".

4. Sletning af personlige oplysninger

4.1. Oplysningerne opbevares i 5 r fra udgangen af det regnskabsr, som materialet vedrrer.

4.2. Hvis du efterlader en kommentar, bevares kommentaren og dens metadata p ubestemt tid. Dette er for, at vi kan genkende og godkende eventuelle opflgende kommentarer automatisk i stedet for at holde dem i en modereringsk.

4.3. Sletning af oplysninger, nr du har sendt en besked igennem beskedfeltet "Har du brug for et lille tip" slettes to r efter beskeden er modtaget.

5. Sikkerhed

5.1. NemTilmeld.dk opretholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at personoplysningerne hndeligt eller ulovligt tilintetgres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbrug.

5.2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at f adgang til dine personoplysninger for at udfre deres arbejde, har adgang til disse.

5.3. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, men overfres krypteret.

6. Dine rettigheder

6.1. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og for at kunne gre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

6.2. Databeskyttelsesforordningen giver dig som registreret flgende rettigheder:

6.2.1. Retten til indsigt i egne personoplysninger

Du er til enhver tid berettiget til at f oplysninger om hvordan dine personoplysninger behandles, herunder f.eks. hvilket oplysninger der er registreret om dig, hvilket forml registreringen tjener, kategorien af personoplysninger, modtagere af personoplysninger mv. Hvis du nsker indsigt i behandlingen af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til den dataansvarlige hos NemTilmeld.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at vre.

6.2.2. Retten til berigtigelse

Du har ret til at f urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget. Sfremt du bliver opmrksom p, at der er fejl i de oplysninger, som er registreret om dig, kan NemTilmeld.dk have gjort det muligt for dig, at korrigere de oplysninger du har angivet direkte i systemet. Er det ikke muligt at ndre oplysningerne direkte i systemet, opfordres du til at rette henvendelse til NemTilmeld.dk, s oplysningerne kan blive korrigeret.

6.2.3. Retten til sletning

I visse tilflde har du ret til at f alle eller visse af dine personoplysninger slettet af NemTilmeld.dk. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er ndvendig, f.eks. grundet overholdelse af retlige forpligtelser, eller for at et retskrav kan fastlgges, gres gldende eller forsvares, er NemTilmeld.dk ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

6.2.4. Retten til begrnsning af behandling

Du har i visse tilflde ret til at f begrnset behandlingen af dine personoplysninger til kun at best af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, der behandles om dig, ikke er korrekte eller den pgldende behandling menes at vre ulovlig.

6.2.5. Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)

Du har i visse tilflde ret til at f personoplysninger, som du selv har givet, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlsbar format og overfrt til en anden dataansvarlig.

6.2.6. Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Du kan gre brug af dine rettigheder, herunder gre indsigelse mod behandlingen, ved at henvende dig til den dataansvarlige hos NemTilmeld.dk, som for jeblikket er Janni Henriksen p persondata@nemtilmeld.dk eller 70404073. Vi vil efter din henvendelse undersge om betingelserne for din henvendelse er opfyldt og herefter gennemfre de nskede ndringer eller sletning hurtigst muligt.

6.3. Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger til:

Datatilsynet, Borgergade 28,5
1300 Kbenhavn K
Tlf.: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

7. Cookies

7.1. Der anvendes cookies for at forbedre din oplevelse p vores hjemmeside, vurdere brugen af de enkelte elementer p hjemmesiden, og til at forbedre markedsfringen af vores produkter og ydelser. Hvordan NemTilmeld.dk anvender cookies afhnger af de sider du besger p hjemmesiden.

7.2. Tekniske cookies

7.2.1. Der anvendes tekniske cookies p hjemmesiden med det forml at f hjemmesiden til at fungere. De cookies der anvendes af tekniske rsager er ndvendige for at hjemmesiden fungerer og du kan derfor ikke benytte hjemmesiden, hvis du vlger at afvise brugen af tekniske cookies. P de sider, hvor der vises videoer, bliver der sat tekniske cookies fra videohosting servicen Vimeo for at afspilning af videoer kan fungere.

7.2.2. Tekniske cookies bliver forldet 30 minutter efter at du har klikket vk fra hjemmesiden. Din browser sletter dem selv herefter iflge dennes procedure for at slette forldede cookies.

7.2.3. Tekniske cookies anvendes p alle de sider du besger p hjemmesiden NemTilmeld.dk.

7.3. Statistikcookies og markedsfringscookies

7.3.1. Hjemmesiden lader webanalysevrktjerne Google Analytics og Hotjar registrere cookies p din computer til sporing. Sporingen bruges til analyser, der kan optimere design, brugervenlighed og effektiviteten p hjemmesiden.

7.3.2. Hjemmesiden lader endvidere reklamevrktjerne Google Analytics, ActiveCampaign, LinkedIn og Facebook registrere cookies, s disse kan foretage sporing af hvad din computer foretager sig p hjemmesiden. Sporingen foretages for at kunne tilbyde dig relevante reklamer om vores produkter og ydelser p deres medier og p 3. parts netvrk, hvor de har aftale om at vise reklamer. Sporringen gr det ikke muligt for NemTilmeld.dk at identificere dit navn, kontaktoplysninger eller andre personlige detaljer.

7.3.3. Sporingen gemmes p ubestemt tid og slettes ikke automatisk, nr du klikker vk fra hjemmesiden.

7.3.4. De ovenfor anfrte statistikcookies og markedsfringscookies anvendes alene p www.NemTilmeld.dk, dvs. ikke p administrationssiderne for arrangementer, men p de dele af hjemmesiden du besger, hvis forml er salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos NemTilmeld.dk

7.4. Afvis eller slet cookies

7.4.1. Hvis du ikke nsker sporing af din computer, skal du konfigurere din browser til at afvise cookies fra 3. parts hjemmesider. Hvor du finder indstillingerne, afhnger af, hvilken browser du bruger.
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterflgende slettes. Bruger du flere browsere, skal du huske, at slette cookies i dem alle.

Se hvordan du sletter cookies og konfigurere din browser i vejledningen http://minecookies.org/cookiehandtering/.

7.5. Garantier for overfrsel af oplysninger til USA

7.5.1. Google Analytics, ActiveCampaign, Vimeo, LinkedIn og Facebook er etableret i USA. De forndne garantier for overfrsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.