Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Jammerbugt Kommune


Et professionelt udtryk betyder alt

VÆKST Jammerbugt, som er med til at fremme erhvervsudviklingen i Jammerbugt Kommune, holder løbende en lang række møder og arrangementer for borgere, erhvervsdrivende, politikere m.fl. Tidligere var administration af tilmeldinger overladt til Excel-ark, og indbydelser blev sendt ud pr. e-mail i Outlook. Men denne metode gjorde både tilmeldinger og arrangementer tidskrævende og besværlige at opdatere:

- Når vi sendte invitationer ud til et arrangement, betød det, at vi var i kontakt med hver enkelt deltager flere gange. Foruden at sende indbydelsen ud skulle vi også meddele, at tilmeldingen var registreret og give besked, hvis der efterfølgende var ændringer i programmet, fortæller Anitta Olesen, ansat i Sekretariatet hos VÆKST Jammerbugt.

NemTilmeld fungerer bare og er med til at give deltagerne et professionelt indtryk, hvilket er altafgørende for os som kommune.

Hjælp til hele arrangementet

Med tiden blev det simpelthen for stor en mundfuld, så for at spare tid på administration og håndtere arrangementer mere professionelt, valgte VÆKST Jammerbugt at tage NemTilmeld i brug. Tilmeldingssystemet var en stor hjælp, især da VÆKST Jammerbugt afholdte Udviklingsforum, som er en event for politikere og erhvervsfolk, hvor vækst og udviklingsstrategier for kommunen er på dagsordnen. Arrangementet tiltræk næsten 200 deltagere, der hver især kunne tilmelde sig én ud af i alt fem forskellige workshops:

- Da vi afholdte Udviklingsforum, brugte vi NemTilmeld til at administrere deltagerlisterne på de fem forskellige workshops. Det gjorde det meget nemmere at overskue, og der var ingen fejl i listerne, som vi tidligere har oplevet, dengang det hele kørte via Excel-ark. NemTilmeld fungerer bare og er med til at give deltagerne et professionelt indtryk, hvilket er altafgørende for os som kommune.

Højt serviceniveau

Administrationen af tilmeldinger er nu blevet nemmere og mere effektivt for medarbejderne i VÆKST Jammerbugt. Og så er de glade for et brugervenligt system, der ikke kræver højteknologiske færdigheder:

- Vi sparer enormt meget tid på administration. Når vi først har oprettet et arrangement og sendt invitationen ud, behøver vi ikke at tænke på mere - resten klarer NemTilmeld, forklarer Anitta Olesen , og fortsætter:

- Vi oplever desuden en usædvanlig god support fra NemTilmeld, og vi får altid svar samme dag. Jeg kan varmt anbefale NemTilmeld til andre virksomheder eller organisationer, der ønsker at spare tid på deres administration.

Jammerbugt Kommune er den 5. største kommune i Nordjylland med omkring 39.000 indbyggere. Kommunen har et stort fokus på vækst og erhvervsfremme, som skal sikre aktivitet og liv for både borgere og turister.

Anitta Olesen

Ansat i Sekretariatet hos VÆKST Jammerbugt

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune er den 5. største kommune i Nordjylland med omkring 39.000 indbyggere. Kommunen har et stort fokus på vækst og erhvervsfremme, som skal sikre aktivitet og liv for både borgere og turister.

VÆKST Jammerbugt
Søparken 2
9440 Aabybro
Tlf: +45 72 57 89 80
E-mail: aol@jammerbugt.dk

Vækst Jammerbugt

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis