Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Vingsted Hotel og Konferencecenter


NemTilmeld er uundværligt for os i hotel- og eventbranchen

Når en kunde skal holde et arrangement på Vingsted starter dialogen omkring overnatning, spisning og hvilke faciliteter, kunden ønsker at bruge. Derudover får kunderne også tilbudt NemTilmeld, som hjælper med planlægning og administration af tilmelding – en opgave som oftest undervurderes i omfang.

Line Lykkehus er en af tre konferencekoordinatorer, som bruger NemTilmeld hos Vingsted. Hun har den løbende daglige kontakt med kunder, som ønsker at afholde et arrangement hos Vingsted. NemTilmeld er et rigtig godt værktøj for hende og deres kunder.

- Det er værdifuldt for os, at vi kan tilbyde et brugervenligt tilmeldingssystem til vores kunder. Det kan vi ikke undvære i vores branche, og nogle kunder måler os på det, så det er et must. Ved hjælp af NemTilmeld kan vi effektivt styre alle arrangementer ned til mindste detalje – så er vi og vores kunder sikre på et vellykket arrangement

NemTilmeld giver en række fordele frem for konkurrenterne

Vingsted har tidligere brugt et konkurrerende tilmeldingssystem, men valgte i 2013 at skifte til NemTilmeld af flere grunde. Ifølge Line var den primære grund, at NemTilmeld tilbyder stort set samme produkt, blot mere brugervenligt og til en langt lavere pris.

- Vores gamle system og NemTilmeld kan det samme. NemTilmeld er bare nemmere og hurtigere at bruge, f.eks. når vi skal oprette et arrangement. Den store forskel i prisen gjorde desuden skiftet til NemTilmeld meget attraktivt. Brugervenligheden gør også, at vi alle kan bruge det og nemt hjælpe hinanden.

Line har siden skiftet oplevet, at NemTilmeld giver hende og Vingsted en lang række fordele.

- Vi kan nemt udskrive deltagerlister, hvilket er meget vigtigt for os. Derudover er det et must, at vi kan sætte begrænsning på f.eks. workshops og overnatning – og det fungerer bare. Der er stort set ingen risiko for fejl, og vi har historikken over vores tidligere arrangementer og deltagere.

NemTilmeld har en service ud over det forventede

Line har kun roser, når snakken falder på NemTilmelds service. Hun oplever hurtig respons, tilgængelighed samt fleksibilitet over for Vingsteds ønsker.

- Høj service og tilgængelighed betyder alt for os, da vi ofte har en kunde, som venter på et svar. Derfor er det helt fantastisk, at NemTilmeld giver os svar med det samme. De er meget løsningsorienterede og hjælpsomme.

Hun oplever også at NemTilmeld ofte tager den første kontakt

- Til et arrangement havde en deltager betalt, selvom hun ikke deltog. Da NemTilmeld opdagede det, ringede de straks til os – meget fornemt. Det er fantastisk, for det havde vi ikke opdaget selv, da arrangementet var afholdt. Det havde vi ikke forventet.

Til slut anbefaler Line NemTilmeld til andre, som ønsker at spare tid på opgaver som at invitere, opsamle tilmeldinger, styre betalinger, administrere ventelister, håndtere afbud, udskrive navneskilte, koordinere og planlægge aktiviteter, styre overnatning, transport osv.

- Generelt mener at jeg alle i hotel- og konferencebranchen vil have glæde af NemTilmeld. Men prisen taget i betragtning, vil jeg mene, at det er relevant for alle, der afholder arrangementer, f.eks. kommuner og større organisationer.

Line Lykkehus

Konferencekoordinator

Vingsted Hotel og Konferencecenter

Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal.

Vores mange faciliteter danner den perfekte ramme for store arrangementer som kongresser, konferencer, messer og udstillinger. Derudover håndterer vi også møder og kurser, små som store lige fra 10 deltagere og op til over 1000 deltagere.

Den centrale beliggenhed midt i Danmark gør Vingsted hotel & konferencecenter til et oplagt valg, når mange deltagere fra hele landet skal samles. Endvidere er der kun ca. 20 km til Billund Lufthavn, hvis deltagerne kommer fra udlandet. Vi har 30 års erfaring i at planlægge og afvikle møder, kurser og konferencer og er vant til at gøre det - ned til mindste detalje.

VINGSTED hotel & konferencecenter Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten
T: +45 75 86 55 33
E: info@vingsted.dk

www.vingsted.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis