Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Uvildige.dk


Tilmeldingsprocessen er nu automatiseret

Uvildige.dk er et landsdækkende samarbejde af uafhængige og uvildige finansielle rådgivere, der vejleder private og virksomheder om investering og finansiering. Uvildige.dk afholder mange forskellige foredrag og kurser, fx om den nye skattereform, valg af realkreditlån eller virksomhedsøkonomi, og i den forbindelse anvender de NemTilmeld som software-værktøj til administration af arrangementerne.

- Som konsulentvirksomhed lever vi af at rådgive, og vores tid er derfor en vigtig faktor. Vores tidligere tilmeldingsproces var meget langsommelig med alt for mange delopgaver og regneark. Det var ikke en holdbar løsning i længden, og vi havde brug for at effektivisere processen væsentligt, fortæller Hans Peter Christensen, direktør i Uvildige.dk.

Vi sparer rundt regnet tre mandetimer pr. arrangement - timer, som vi nu bruger på salg og rådgivning.

Slut med fakturering

Før NemTilmeld blev der allokeret en del ressourcer på administration af kurser og foredrag. Det var en kompliceret proces med mange e-mails frem og tilbage, manuelt tastearbejde samt bekræftelser både på modtagelse af kontaktinfo og senere på betaling. I dag er tilmeldingsprocessen mere eller mindre automatiseret, og tilmelding, betaling og bekræftelser foregår uden brug af regneark og Outlook. Hans Peter Christensen er især begejstret for betalingsdelen:

- Mange deltagere er lig med et stort administrativt arbejde, ikke mindst når der er tale om betalende kursister. Hvor vi før sendte fakturaer ud, betaler deltagerne nu ved tilmelding. Systemet er overskueligt og let at manøvrere rundt i, og det er gør bare hele betalingsprocessen nemmere for alle parter.

Mere tid til salg og rådgivning

NemTilmeld indeholder mange alsidige funktioner, og Hans Peter Christensen benytter sig også ofte af løbende ajourføring af tilmeldte, muligheden for at gå tilbage i historikken på tidligere arrangementer samt at trække data ud i Excel, hvis nødvendigt. På alle niveauer kan han mærke, at Uvildige.dk. har fået et nyt tilmeldingssystem:

- Jeg har regnet ud, at vi sparer rundt regnet tre mandetimer pr. arrangement. På et år løber det op i rigtig mange timer - timer, som vi nu bruger på salg og rådgivning, slutter Hans Peter Christensen.

Uvildige.dk har otte finansielle rådgivere fordelt på kontorer i Aalborg, Herning, Vejle, Aarhus og København. Firmaet rådgiver privatpersoner og virksomheder i forskellige finansielle problematikker og produkter og er 100 % uafhængig af samarbejdspartnere.

Hans Peter Christensen

Direktør

Uvildige.dk

Uvildige.dk har seks finansielle rådgivere fordelt på kontorer i hhv. Aalborg, Aarhus og København.

Firmaet rådgiver privatpersoner og virksomheder i forskellige finansielle problematikker og produkter og er 100 % uafhængig af samarbejdspartnere.

Uvildige.dk - Aalborg
Hjørringvej 170
9400 Nørresundby
Tlf.: 51 96 90 64 E-mail: aalborg@uvildige.dk

uvildige.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis