Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Stressfri.com v/ Heidi Jørgensen

Slut med at dobbelttjekke

Af natur er stresscoach Heidi Jørgensen en detaljeorienteret person, som er grundig i sit arbejde og omhyggelig med sine arrangementer. Når hun afholder foredrag og kurser om stress-relaterede problematikker, er der ingen slinger i valsen, og før i tiden brugte hun meget tid på at holde styr på administrative detaljer. I dag har hun roligt overladt alle tilmeldingsprocesser til NemTilmeld.

- Da jeg er super pertentlig, ville jeg kunne finde på at tjekke mails og bankkonto 100 gange og lave mange lister for at sikre mig, at alle deltagere fik hurtig og korrekt tilbagemelding. Jeg havde brug for et værktøj, der kunne lette mit administrative arbejde betydeligt, forklarer Heidi Jørgensen.

Tilmeldingssystemet gør, at min invitation udstråler den professionalisme, som arrangementet indeholder.

Alt samlet på én side

Foredrag og kurser annonceres gennem Stressfri.coms nyhedsbrev, hvori der er et direkte link ind til arrangementets tilmeldingsside. Her registrerer deltageren sig og betaler samtidig for arrangementet. Gennem Stressfri.coms egen administratorside kan Heidi løbende ajourføre tilmeldingerne, og alt, hvad hun har behov for at vide om deltagerne til hendes kommende arrangement, står samlet på én oversigt.

- Man fastsætter selv, hvilke informationer deltagerne skal oplyse for at komme videre i registreringssystemet. Det sikrer, at jeg har alle de oplysninger, jeg har behov for, i hver tilmelding. Det giver et godt overblik, og jeg slipper for at skulle holde øje med detaljerne, Ifølge Heidi Jørgensen kan foredrag og kurser til tider være et udfordrende produkt at sælge, og muligheden for at indsætte et direkte link til tilmelding i nyhedsbrevet er derfor også et bevidst markedsføringstiltag.

Supplement til markedsføring

Ifølge Heidi Jørgensen kan foredrag og kurser til tider være et udfordrende produkt at sælge, og muligheden for at indsætte et direkte link til tilmelding i nyhedsbrevet er derfor også et bevidst markedsføringstiltag.

- Både linket i nyhedsbrevet og selve tilmeldingssystemet gør, at min invitation udstråler den professionalisme, som arrangementet indeholder, fortæller Heidi Jørgensen og tilføjer: - Det er et smart koncept, som ikke bare letter mig fantastisk meget på den administrative del, men som også styrker mit brand udadtil og frigør flere ressourcer til konceptudvikling.

Stressfri.com blev stiftet i 2009 af Heidi Jørgensen og tilbyder stress-coaching, foredrag og kurser både til private og virksomheder. Heidi Jørgensen har daglig base i Faxe og tilbyder hjælp til stress i Faxe, Næstved, Køge, Ringsted, Vordingborg og omegn.

Heidi Jørgensen

Stresscoach

Stressfri.com v/ Heidi Jørgensen

Stressfri.com blev stiftet i 2009 af Heidi Jørgensen og tilbyder stress-coaching, foredrag og kurser både til private og virksomheder. 

Heidi Jørgensen har daglig base i Faxe og tilbyder hjælp til stress i Faxe, Næstved, Køge, Ringsted, Vordingborg og omegn

Stressfri.com v/ Heidi Jørgensen 
Præstøvej 78
4640 Faxe
Tlf.: 40 13 54 56
E-mail: info@stressfri.com

stressfri.com