Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Steinar Ditlefsen

God kommunikation er altafgørende

Foredragsholder og seminarleder Steinar Ditlefsen afholder årligt en lang række Heartpower-events og Power Speaker-seminarer med op til 1000 deltagere i både Danmark og Norge. Han brænder for formidling og personlig gennemslagskraft, og for Steinar Ditlefsen selv er det derfor vigtigt, at kommunikationen med deltagerne omkring arrangementerne er skarp og ikke mindst professionel. Så ligetil har det dog ikke altid været:

- Før i tiden tilmeldte deltagerne sig via e-mail, hvilket ofte betød et større besvær med at sende e-mails frem og tilbage og samtidig holde styr på tilmeldinger og bekræftelser. Med NemTilmeld har jeg overblikket med det samme, og alle oplysninger er samlet ét sted. Nu er kommunikationen med deltagerne blevet meget nemmere.

Nu er kommunikationen med deltagerne blevet meget nemmere.

Et system, der virker

Steinar Ditlefsen havde tidligere forsøgt at optimere de tunge administrative opgaver gennem andre tilmeldingsværktøjer, men intet fungerede helt optimalt. Det brugervenlige system og muligheden for at håndtere betalinger fik ham til at vælge NemTilmeld. Sidenhen har han haft stor glæde af tilmeldingssystemet, bl.a. til en foredragsevent i januar måned, hvor 700 betalende deltagere havde tilmeldt sig:

- NemTilmelds betalingsfunktion fungerede rigtig fint. Systemet gjorde det meget hurtigere at få en oversigt over de tilmeldte, hvem der havde betalt, og dermed et bedre overblik selve eventen. Derudover kan man også nemt refundere indbetalte beløb via systemet, og det synes jeg er en stor fordel.

Alle kan bruge NemTilmeld

Med NemTilmeld bruger Steinar Ditlefsen i dag mindre tid på administration i forbindelse med foredrag, samtidig med at kommunikation med deltagerne er blevet bedre. Et kæmpe plus for alle:

- For mig er håndteringen af tilmeldinger blevet meget mere overskuelig, og for deltagerne betyder tilmeldingssystemet, at de ikke skal tænke over, hvor og hvordan de tilmelder sig. Det er succeskriteriet for mig, og jeg må sige, at NemTilmeld lever op til deres navn. Systemet er forbavsende nemt at bruge.

Steinar Ditlefsen

Foredragsholder og seminarleder

Steinar Ditlefsen

Steinar Ditlefsen er en efterspurgt foredragsholder i både Danmark og i Norge, hvor han er opvokset. Hans foredrag og seminarer, som både foregår på dansk, norsk og engelsk, handler primært om personlig gennemslagskraft, og hvordan mennesker kan brænde igennem i mødet med andre.