Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Praktiserende Landinspektørers Forening


NemTilmeld frigiver tid til mine kerneopgaver

PLF afholder hvert år generalforsamling kombineret med faglig dag for sine medlemmer. Vibeke Bo Clemens har som sekretær ansvaret for at modtage og registrere tilmeldingerne samt have overblik over, hvem der har tilmeldt sig frokosten og middag om aftenen.

Før NemTilmeld tilmeldte deltagerne sig via mail, og Vibeke registrerede dem og ajourførte dem manuelt, f.eks. hvis en deltager ikke ville deltage i middagen alligevel. NemTilmeld har nu sat processen i system og administrationen er nu meget nemmere og mindre tidskrævende.

- Det var super nemt at sætte arrangementet op med de tilvalg, som deltagerne havde. Jeg havde hele tiden fuldt overblik over tilmeldingerne uden de mange mails frem og tilbage mellem mig og deltagerne. Jeg fik i stedet besked, når nogen havde tilmeldt sig eller ændret i deres tilmelding. Det var også nemt at udskrive deltagerlisten, som var oprettet automatisk.

Vibeke vurderer at brugen af NemTilmeld sammenlagt har halveret den tid, hun bruger på administration af tilmeldinger - tid hun nu kan bruge på sine kerneopgaver.

Supporten bar mig på hænder og fødder hele vejen igennem - virkelig dejligt og nemt! Jeg foretrækker klart NemTilmeld frem for at gå tilbage til mit excel-ark

NemTilmeld skaber værdi helt ud til deltageren

Det er ikke kun Vibeke, som har haft glæde af NemTilmeld. Hendes kollega var hele tiden opdateret om antal og navn på deltagerne. Hun fortæller også, at deres medlemmer roser NemTilmeld. De har været meget begejstrede over, hvor nem tilmeldingen var. De kontakter faktisk PLF og roser NemTilmeld.

NemTilmeld sikrer derfor ikke kun, at du sparer tid og ressourcer internt. Du præsenterer samtidig en bru-gervenlig og professionel løsning over for dine kunder og kolleger.

Supporten var enestående

Vibeke fremhæver mange fordele ved NemTilmeld - men mest af alt oplever hun servicen som noget helt specielt.

- Serviceniveauet hos NemTilmeld er simpelthen fantastisk. Jeg får hjælp med det samme, hvis jeg har problemer, og de slipper mig ikke, før vi har fundet en løsning - Jeg tænker, at alle medlemsorganisationer, som afholder arrangementer som generalforsamlinger, fyraftensmøder eller kurser, vil have stor glæde af at bruge NemTilmeld. Det har vi haft, og vi vil helt sikker bruge systemet igen, hvis vi skal afholde lignende arrangementer eller kurser i fremtiden.

Vibeke Bo Clemens

Personlig assistent

Praktiserende Landinspektørers Forening

Praktiserende Landinspektørers Forening (PLF) er en brancheorganisation for privatpraktiserende landinspektører i Danmark. Brancheorganisationen er i forhold til den praktiserende landinspektør aktiv inden for politisk arbejde, faglig udvikling og forretningsudvikling. PLF har 56 medlemsvirksomheder med ca. 170 indehavere.

Praktiserende Landinspektørers forening
Kalvebod Brygge 31
1780 København V
Telefon: 38861070
E-mail: plf@plf.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis