Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Odense Blomsterfestival


NemTilmeld opfyldte alle mine ønsker

Hvert år fyldes Odense midtby med blomster af alle arter i forbindelse med Odense Blomsterfestival, hvor Henrietta Rasmussen er sekretariatsleder.  Hun er den eneste ansatte i organisationen og er derfor ansvarlig for al planlægning, koordinering og afholdelse i forbindelse med den årlige blomsterfestival.

Registrering af deltagere til åbningsceremonien har altid været en tidsrøver, som tog for meget af Henriettas tid. Derudover var der i år også krav om yderligere dokumentation af, hvem der deltog, da blomsterfestivalens protektor H.K.H Kronprinsessen skulle deltage.

Derfor var det vigtigt, at NemTilmeld kunne levere en løsning i forhold til sikkerhed og opbevaring af personoplysninger.

NemTilmeld var en kærkommen hjælp i en stresset planlægning

I år havde Henrietta besluttet, at hun ikke ville bruge lige så meget tid på registrering af deltagere, som tilfældet var de foregående år. Det stjal nemlig værdifuld tid, som gik fra planlægning af selve arrangementet.
 
- Jeg sendte en mail ud og jeg havde et regneark, hvor jeg registrerede deltagerne. Rent gør-det-selv. Jeg er selv involveret i afholdelsen. Derfor ved jeg, at det er en kæmpe opgave, som er meget tidskrævede.

Her tænker Henrietta især på, hvor lang tid det tager at sende invitationer og remindere samt at modtage tilbagemeldinger fra deltagene og sørge for at have den nødvendige information om dem. Derfor er man nødt til at prioritere sin tid, som Henrietta her uddyber:

- Jeg kigger selvfølgelig på, hvad min tid og mine resurser skal bruges på. Jeg vidste, at vi havde en tidskrævede opgave omkring tilmelding. Jeg søgte efter løsninger og fandt frem til NemTilmeld, som kunne nøjagtigt det, jeg havde brug for.

Hun havde selv prøvet at tilmelde sig via NemTilmeld og kendte derfor til systemet. Henrietta forklarer, at NemTilmeld var hendes første prioritet, da hun ledte efter et system. Efterfølgende fortryder hun ikke, at hun skiftede mail og regneark ud med NemTilmeld.

- Manuel registrering var en kæmpe opgave, som er enormt resursekrævende. Det var så befriende at slippe for den og bare vide, at der var styr på tilmeldingen i et system, hvor jeg nemt kunne følge med.

NemTilmeld overraskede gang på gang

Henrietta forklarer, at hun flere gange blev overrasket over de mange funktioner, som NemTilmeld har.

- Det var en kæmpe fordel, at NemTilmeld kunne dele de personer, jeg skulle invitere, op i grupper med hver deres begrænsning af antal billetter. Det kunne jeg ikke holde styr på uden NemTilmeld.

Hun mener også, at NemTilmeld er meget fleksibelt, når man tænker på, at det er et IT-produkt. Det kan tilpasses efter ens egne behov. Henrietta fremhæver desuden overblik og automatiske bekræftelser på tilmelding til deltagerne som en stor hjælp.

- Jeg var betaget over, at jeg selv kunne designe layout, så det så professionelt ud. Det var meget vigtigt for mig. Jeg havde også total overblik over, hvor mange der var tilmeldt i de forskellige grupper.

NemTilmeld var der for mig

Henrietta har kun store roser til NemTilmeld og den måde, de behandler deres kunder på.

- NemTilmeld har et kæmpe serviceniveau. Jeg var presset på tid, og NemTilmeld var en kæmpe hjælp for mig. Alle var behagelige at tale med, og de havde overskud til at hjælpe mig samt forståelse for mit ”produkt”.

Det var i øvrigt meget værdifuldt for hende, at hun kunne finde guides og videoer, der forklarede, hvordan systemet fungerer. Det er en meget stor hjælp, forklarer Henrietta.

- NemTilmeld indfriede mine forventninger 100 %. Det er virkelig et godt, solidt og gennemtestet produkt. Meget pålideligt. Jeg havde fuld tillid til systemet.

Henrietta tøver ikke med at anbefale NemTilmeld til andre, som i dag bruger tid på manuel registrering af deltagere til deres arrangementer.

 - Jeg oplevede ikke nogen fejl, da jeg brugte NemTilmeld. Jeg vil til hver en tid bruge det igen. Jeg var meget imponeret over mulighederne og brugervenligheden.

Henrietta Rasmussen

Sekretariatsleder

Odense Blomsterfestival

Festivalen, der har eksisteret siden 1999, får under afviklingen besøg af mere end 200.000 gæster fra nær og fjern, der alle flokkes i Odense by i uge 33, for at finde inspiration, overraskelser og lærdom i blomsternes verden.

Festivalen er gratis at besøge, og hver år pryder kreative blomstermiljøer gader og stræder i Odenses bymidte. Alt i alt en buket af oplevelser – lige midt i Odense, lige midt i landet og kreative blomstermiljøer lige midt i byen.

Odense Blomsterfestival
Vintapperstræde 2, 2 sal
5000 Odense C
E: info@blomsterfestival.dk  

http://www.blomsterfestival.dk/

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis