Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Nianet A/S


NemTilmeld er en naturlig del af at holde arrangementer

I en travl hverdag som eneansvarlig for en virksomheds markedsføring er manuel håndtering af tilmeldinger til arrangementer ikke en opgave, der er tid eller overskud til - heller ikke for Mette Mølgaard. Mette er marketingchef og sidder alene med markedsføring, herunder arrangementer og events.

Da det stod klart, at Nianet skulle til at holde events på fast basis, kontaktede hun NemTilmeld, som hun havde kenskab til gennem en netværksgruppe. Nianet begyndte at afholde events i midten af 2014, og NemTilmeld har været med fra starten. Nianet bruger NemTilmeld til alle eksterne arrangementer, f.eks. kundearrangementer, produktlanceringer og seminarer.

- Alternativt vil jeg skulle håndtere tilmeldingen via mail og telefon, og det vil jeg hverken kunne overskue eller have tid til. Så det var naturlig for mig at bruge NemTilmeld, da vi skulle til at holde events. Så havde vi et ordentligt tilmeldingssystem, som fungerede fra starten

NemTilmeld hjælper mig hele vejen igennem

Mette har stor glæde af NemTilmeld, når Nianet afholder arrangementer. Det er nemt at oprette arrangementer, sende invitationer, udskrive navneskilte og evt. kontakte deltagerne løbende med vigtig information.

- I relation til vores forretning, virker det meget professionelt, og det er nemt for vores kunder at tilmelde sig. De får automatisk en kvittering, og NemTilmeld bidrager til vores professionelle ansigt udadtil. Desuden har jeg hele tiden overblik, og jeg kan nemt opdatere vores salgsafdeling.

NemTilmeld er intuitivt og nemt at bruge

Det er et must for Mette, at NemTilmeld er nemt at bruge. I en travl hverdag skal it-værktøjer bare fungere, og det gør NemTilmeld.

- Det er så nemt at bruge. Hvis jeg endelig skulle bruge supporten, har de været tilgængelige og hurtige til at svare. Men jeg har faktisk ikke rigtig haft spørgsmål til systemet. Det er bare nemt

Mette vil anbefale NemTilmeld til andre mellemstore og store virksomheder, som holder kundearrangementer og som skal bruge et nemt, overskueligt og professionelt tilmeldingssystem.

- Jeg kunne ikke forestille mig at holde arrangementer uden et tilmeldingssystem som NemTilmeld. Det vil være alt for uoverskueligt og tidskrævende. Der er ikke et alternativ. Det skal man bare have.

Mette Mølgaard

Marketingchef

Nianet A/S

Nianet leverer professionelle datakommunikationsløsninger baseret på fiber til offentlige og private erhvervsvirksomheder. Nianet er etableret i maj 2003 og har ca. 125 ansatte med hovedkontor i Glostrup og en afdeling i Skanderborg samt fem datacentre i henholdsvis Glostrup, Taastrup, Vallensbæk, Skanderborg og Aarhus. Virksomheden ejes af en række danske energiselskaber.

Nianet A/S
Ejby Industrivej 1
2600 Glostrup
Tlf: 70 20 87 30
E-mail: info@nianet.dk
www.nianet.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis