Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Joan Ørting ApS


Mindre administration - ja tak!

Joan Ørting er uddannet sexolog, kognitiv terapeut, life-coach og meditationslærer. Hun er kendt fra forskellige tv-programmer og for hendes bøger om sex og kærlighed. Hun holder mange foredrag, temaaftener og kurser rundt om i hele landet og afvikler samtidig to uddannelser inden for hendes specialeområder. Hun er en efterspurgt og travl dame - og det kan mærkes i den daglige administration i Joan Ørting ApS.

- Hver måned har vi mindst 100 mennesker, der melder sig til Joan Ørtings forskellige arrangementer, hvilket trækker kraftigt på vores ressourcer her på kontoret. Vi skal holde styr på rigtig mange registreringer, betalinger og faktureringer, og mængden af e-mails frem og tilbage er enorm, fortæller Ida Lilleås, Joan Ørtings PA og kontorchef i Joan Ørting ApS.

Ingen af os er specielt "high-tech". Det skal bare fungere fra start af og være lynhurtigt at gennemskue.

Indbakken er skrumpet

Efter Joan Ørting ApS begyndte at anvende NemTilmeld, har det nye tilmeldingssystem taget en stor del af arbejdsbyrden væk fra den daglige drift på kontoret i København. Ida Lilleås mærker især en betydelig forskel, hvad angår betalingsprocesserne. Hvor hun før skulle videresende alle registreringer og betalingsoplysninger til bogholderen, kører processen nu helt af sig selv.

- Før var der så mange led i betalingsprocessen mellem deltageren, mig og bogholderen, men nu kører det helt automatisk. Deltagerne betaler ved registrering, hvilket sikrer os, at betalingen går igennem, og at fakturaen afsendes med det samme. Processen er røget ud af Outlook og ind på NemTilmeld.

Lynhurtigt at lære

Komplicerede it-systemer står bestemt ikke øverst på ønskelisten hos de fire administrationsmedarbejdere i Joan Ørting ApS. Her vægter brugervenligheden tungt:

- Ingen af os er specielt "high-tech". Vi hverken orker eller har interesse i at bruge en masse tid på at lære et nyt system at kende. Det skal bare fungere fra start af, være lynhurtigt at gennemskue, og derfor er det lækkert, at NemTilmeld er så let at gå til, slutter Ida Lilleås.

Joan Ørting ApS holder til i indre København, men Joan Ørting afholder kurser, foredrag, temaaftener og workshops i hele landet og udbyder også private terapikonsultationer for både par og singler. Hun har siden 2006 oprettet to uddannelser, Den Kognitive Parterapeutuddannelse og Joan Ørtings Sexologuddannelse, som begge afvikles i både København, Ribe og Aarhus.

Ida Lilleås

PA og kontorchef

Joan Ørting ApS

Joan Ørting ApS holder til i indre København, men Joan Ørting afholder kurser, foredrag, temaaftener og workshops i hele landet og udbyder også private terapikonsultationer for både par og singler.

Hun har siden 2006 oprettet to uddannelser, Den Kognitive Parterapeutuddannelse og Joan Ørtings Sexologuddannelse, som begge afvikles i både København, Ribe og Aarhus.

Joan Ørting ApS
Wildersgade 55, 2 sal
1408 København K
Tel: +45 70204308
E-mail: adm@joanoerting.dk

joanoerting.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis