Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

I Make You Wize

Et års kurser klares på få timer

Det er ikke nogen hemmelighed, at timerne i et enmandsfirma er kostbare, og at administration kan være en tidsrøver. Stresscoach og Theta-healer Anja Prinds ærgrede sig over at skulle bruge op mod 12 timer på administration pr. event i hendes konsulentvirksomhed I Make You Wize - ikke mindst på processerne omkring håndtering af tilmelding og betaling, som var en af de mest tidskrævende opgaver. Før Anja Prinds fik tilmeldingerne noteret, skrevet dem ind på computeren, lavet en oversigt, ringet til folk, håndteret betalinger og sendt bekræftelser ud, var tiden fløjet af sted.

- Det ærgrede mig, for min tid er sparsom, og jeg vil hellere bruge tiden på at coache og behandle mine gæster. Af den grund gik jeg i gang med at optimere så mange processer som muligt i hele virksomheden, og tilmelding og betaling var et virkeligt godt sted at starte, fortæller Anja Prinds.

Det tager mig mindre tid at oprette 12 arrangementer, end hvad det tidligere tog mig at administrere et enkelt arrangement.

Effektiv administration

Jagten på et software-værktøj, som kunne køre processerne omkring kurser, workshops og foredrag så fuldautomatisk som muligt, satte ind. Valget faldt på NemTilmeld, og pludselig så hverdagen helt anderledes ud:

- De endeløse timer foran computeren hører fortiden til. I dag opretter jeg alle mine arrangementer for et år ad gangen på blot fire timer. Det tager mig faktisk mindre tid at oprette 12 arrangementer, end hvad det tidligere tog mig at administrere et enkelt arrangement. Det er virkelig smart. Så kører det bare, fortæller Anja Prinds.

Ingen vejledning nødvendig

Hun sætter især stor pris på, at NemTilmeld er intuitivt, og at hun ikke behøver en brugervejledning. Det er let at overskue og giver et komplet overblik over alle aktiviteterne.

- Det vigtigste for mig er, at jeg sparer tid, samtidig med at jeg bevarer overblikket. NemTilmeld kræver ikke en stor investering, og jeg kan varmt anbefale det til mindre, selvstændige virksomheder, hvor administration af arrangementer og kurser ofte kræver en stor administrationsbyrde.

Nye projekter ser dagens lys

Anja Prinds har nu fået tid til at gå videre med projekter, der tidligere lå i venteposition. Hun er bl.a. i gang med at skrive og indtale case-historier fra I Make You Wize, web-shoppen er blevet udbygget, og hjemmesiden er blevet opdateret med nye produkter.

- Det er en fryd at have mere tid til alt det sjove, hvilket kommer både mine gæster og mig selv til gavn. For det er jo dem, der betyder mest, og som skal plejes - ikke computeren. Den får nu lov at passe sig selv det meste af tiden.

Anja Prinds

Stresscoach

I Make You Wize

I Make You Wize arbejder med velvære, energi, sundhed og overskud til både krop og sjæl ved at ændre underbevidste, negative overbevisninger og følelser til positive. Anja Prinds og en gruppe eksterne konsulenter afholder kurser, behandlinger, sessioner og workshops i mange forskellige emner, der alle har til formål at hjælpe gæsten til at blive den bedste udgave af sig selv. I Make You Wize holder til i Københavnsområdet, men Anja Prinds tilbyder også mange forskellige produkter, online services og downloads på virksomhedens hjemmeside.

MakeYouWise
Åvej 34
4040 Jyllinge
Denmark
Email: anjasafira@imakeyouwize.dk
Website: http://makeyouwise.dk/

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?