Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Home A/S

NemTilmeld sikrer stort fremmøde hos en af Danmarks største ejendomsmæglere

Hvis du vil indfri dine boligdrømme eller sælge hus eller lejlighed, er det en god ide at kontakte en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig. home øser gerne ud af sin ekspertviden, og det sker f.eks. på infomøder, hvor interesserede kan høre mere om forældrekøb, køb af andelsbolig eller få gode råd, hvis man er førstegangskøbere.

Før var tilmelding til møderne en manuel proces, som stjal al for megen tid. Det fortæller Henrik Bastrup Jacobsen, relationskonsulent på home’s hovedkontor.

Før og nu – en verden til forskel

Tidligere stod de lokale mæglere selv for tilmelding til infomøderne, og hver mægler havde sin egen måde – fra gule sedler til excel. Desuden annoncerede man infomøderne i lokalavisen, hvilket var svært at dokumentere effekten af. Henrik fortæller at denne fremgangsmåde havde flere ulemper:

- Den lokale mægler manglede overblik over, hvor mange, der kom til møderne. De brugte også mange manuelle ressourcer på vedligehold af deltagerlister, udsendelse af bekræftelser og kontakt i tilfælde af aflysning. De mange mandetimer stod desværre nogle gange ikke mål med udbyttet af infomøderne

home ønskede at optimere dette, og her var NemTilmeld løsningen. Mæglerne orienterer nu hovedkontoret, når de ønsker at holde møder. Dette sikrer struktur og ensretning i møderne. Henrik ser mange fordele ved NemTilmeld, men det vigtigste er, at home nu sparer mange mandetimer.

- Det er nemmere at lave online annoncering, hvilket gør at flere kommer til infomøderne, da online annoncering er mere effektiv, idet vi meget specifikt kan målrette vores markedsføring til præcis de mennesker, som infomøderne er målrettet.

NemTilmeld giver en større sammenhængskræft mellem vores aktiviteter, som nu er strømlinet. Det understøtter vores brand, at arrangementerne er ens uanset, om du kommer til møderne i København eller Esbjerg. Men det der har betydet allermest for mæglerne er, at den manuelle proces med vedligeholdelse af tilmeldinger nu er skåret 100 % fra.

Vi sætter vores eget præg på systemet

home har valgt at købe en ”White label”-løsning hos NemTilmeld. Dette giver mulighed for at tilpasse de offentlige tilmeldingssider præcist efter egne ønsker, så NemTilmeld bliver en integreret del af virksomhedens branding.

- Vi er meget tilfredse med, at vi havde mulighed for at tilpasse domæne, design osv., så det passer ind i vores overordnede strategi for markedsføring af arrangementer. Det fremgår for kunderne som en ”home-løsning” og ikke en ekstern leverandør. Det er klokkeklar kommunikation, og det er vigtigt for os.

Henrik fremhæver i øvrigt serviceniveauet hos NemTilmeld.

- De er nemme at få fat i, og de er meget imødekommende og reagerer på vores henvendelser. Det tiltalte mig, at det ikke var et stort firma, hvor min henvendelse kunne ligge i flere dage eller uger. Når jeg ringer, får jeg fat i en, der enten kan løse mit problem eller hjælpe mig videre. Jeg har kun kontaktet dem få gange, men når behovet har været der, har supporten fungeret rigtig godt.

Henrik anbefaler NemTilmeld til virksomheder, som har behov for at holde styr på tilmeldinger og administration af deres arrangementer. Det er et værdifuldt værktøj både til intern og ekstern brug, f.eks. til kundearrangementer, julefrokoster eller andre interne arrangementer, og han slutter:

- Det er en billig løsning, som giver os rigtig meget værdi for en ganske fornuftig pris. Jeg synes det er det bedste tilmeldingssystem, så vi går ikke på kompromis med funktionalitet for at få en billig løsning. Vi får det bedste system, som så også er et af de billigste – det er svært ikke at holde af, siger Henrik med glimt i øjet.

Henrik Bastrup Jacobsen

Relationskonsulent

Home A/S

home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde med 160 forretninger på landsplan og mere end 800 dedikerede ansatte, der er klar til at hjælpe dig igennem din bolighandel. Vi står for tryghed, sikkerhed og service igennem hele processen og gennemfører hvert år bolighandler i Danmark til en værdi af mere end 30 mia. kroner.

home samarbejder fast med bl.a. Danske Bank og Realkredit Danmark for at kunne give dig den bedste rådgivning og service i alle aspekter af din bolighandel.

home A/S
Frichsparken
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 86 15 43 00
E-mail: homeas@home.dk
www.home.dk

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?