Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Home A/S


NemTilmeld sikrer stort fremmøde hos en af Danmarks største ejendomsmæglere

Hvis du vil indfri dine boligdrømme eller sælge hus eller lejlighed, er det en god ide at kontakte en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig. home øser gerne ud af sin ekspertviden, og det sker f.eks. på infomøder, hvor interesserede kan høre mere om forældrekøb, køb af andelsbolig eller få gode råd, hvis man er førstegangskøbere.

Før var tilmelding til møderne en manuel proces, som stjal al for megen tid. Det fortæller Henrik Bastrup Jacobsen, relationskonsulent på home’s hovedkontor.

Før og nu – en verden til forskel

Tidligere stod de lokale mæglere selv for tilmelding til infomøderne, og hver mægler havde sin egen måde – fra gule sedler til excel. Desuden annoncerede man infomøderne i lokalavisen, hvilket var svært at dokumentere effekten af. Henrik fortæller at denne fremgangsmåde havde flere ulemper:

- Den lokale mægler manglede overblik over, hvor mange, der kom til møderne. De brugte også mange manuelle ressourcer på vedligehold af deltagerlister, udsendelse af bekræftelser og kontakt i tilfælde af aflysning. De mange mandetimer stod desværre nogle gange ikke mål med udbyttet af infomøderne

home ønskede at optimere dette, og her var NemTilmeld løsningen. Mæglerne orienterer nu hovedkontoret, når de ønsker at holde møder. Dette sikrer struktur og ensretning i møderne. Henrik ser mange fordele ved NemTilmeld, men det vigtigste er, at home nu sparer mange mandetimer.

- Det er nemmere at lave online annoncering, hvilket gør at flere kommer til infomøderne, da online annoncering er mere effektiv, idet vi meget specifikt kan målrette vores markedsføring til præcis de mennesker, som infomøderne er målrettet.

NemTilmeld giver en større sammenhængskræft mellem vores aktiviteter, som nu er strømlinet. Det understøtter vores brand, at arrangementerne er ens uanset, om du kommer til møderne i København eller Esbjerg. Men det der har betydet allermest for mæglerne er, at den manuelle proces med vedligeholdelse af tilmeldinger nu er skåret 100 % fra.

Vi sætter vores eget præg på systemet

home har valgt at købe en ”White label”-løsning hos NemTilmeld. Dette giver mulighed for at tilpasse de offentlige tilmeldingssider præcist efter egne ønsker, så NemTilmeld bliver en integreret del af virksomhedens branding.

- Vi er meget tilfredse med, at vi havde mulighed for at tilpasse domæne, design osv., så det passer ind i vores overordnede strategi for markedsføring af arrangementer. Det fremgår for kunderne som en ”home-løsning” og ikke en ekstern leverandør. Det er klokkeklar kommunikation, og det er vigtigt for os.

Henrik fremhæver i øvrigt serviceniveauet hos NemTilmeld.

- De er nemme at få fat i, og de er meget imødekommende og reagerer på vores henvendelser. Det tiltalte mig, at det ikke var et stort firma, hvor min henvendelse kunne ligge i flere dage eller uger. Når jeg ringer, får jeg fat i en, der enten kan løse mit problem eller hjælpe mig videre. Jeg har kun kontaktet dem få gange, men når behovet har været der, har supporten fungeret rigtig godt.

Henrik anbefaler NemTilmeld til virksomheder, som har behov for at holde styr på tilmeldinger og administration af deres arrangementer. Det er et værdifuldt værktøj både til intern og ekstern brug, f.eks. til kundearrangementer, julefrokoster eller andre interne arrangementer, og han slutter:

- Det er en billig løsning, som giver os rigtig meget værdi for en ganske fornuftig pris. Jeg synes det er det bedste tilmeldingssystem, så vi går ikke på kompromis med funktionalitet for at få en billig løsning. Vi får det bedste system, som så også er et af de billigste – det er svært ikke at holde af, siger Henrik med glimt i øjet.

Henrik Bastrup Jacobsen

Relationskonsulent

Home A/S

home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde med 160 forretninger på landsplan og mere end 800 dedikerede ansatte, der er klar til at hjælpe dig igennem din bolighandel. Vi står for tryghed, sikkerhed og service igennem hele processen og gennemfører hvert år bolighandler i Danmark til en værdi af mere end 30 mia. kroner.

home samarbejder fast med bl.a. Danske Bank og Realkredit Danmark for at kunne give dig den bedste rådgivning og service i alle aspekter af din bolighandel.

home A/S
Frichsparken
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj
Tlf: +45 86 15 43 00
E-mail: homeas@home.dk
www.home.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis