Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Frederiksberg Kommune


Endelig et digitalt tilmeldingssystem, der virker

Frederiksberg Kommune tilbyder en lang række forskellige workshops, seminarer, konferencer og borgermøder, der alle kræver koordineret tilmelding. Kommunen plejede tidligere at anvende blanketter på intranettet til interne events eller et spørgeskemasystem til borgerarrangementer, men processen var møjsommelig på grund af adskillige manglende funktioner i systemet.

- Vores tilmeldingssystem fungerede ikke optimalt, og vi savnede en del funktioner til håndtering af blandt andet kvitteringssvar, afbud fra tilmeldte deltagere samt dobbelt- og trippeltilmeldinger, når folk glemte, at de faktisk allerede var tilmeldt, fortæller Janus Reingaard, specialkonsulent i Frederiksberg Kommunes HR-afdeling.

I forhold til vores tidligere systemer så er NemTilmeld meget mere brugervenligt og gennemskueligt, og kvaliteten af vores tilmeldingsproces er blevet løftet væsentligt.

- Jeg kunne med det samme se, at NemTilmeld var et brugervenligt system med alle de funktioner, som vi manglede. Det befandt sig desuden inden for en ganske overskuelig prisramme, så det var ikke en stor økonomisk satsning at afprøve det nye system.

NemTilmeld tager dialogen

Frederiksberg Kommunes HR-afdeling er meget tilfreds med det nye system, og Janus Reingaard fremhæver især NemTilmelds automatiske kvitteringer, som kommer ham til fordel bl.a. i forbindelse med arrangementer med et begrænset antal pladser, og hvor der tilmeldes efter først-til-mølle-princippet. Her tager NemTilmeld-systemet nemlig 'dialogen' med deltagerne.

- Det er en stor lettelse for os, at systemet automatisk ved, hvor mange folk, der kan tilmelde sig et arrangement. Så undgår vi at skulle sende beklagende e-mails til de håbefulde deltagere, som ikke nåede at få en plads alligevel - og måske vil næste arrangement også allerede være fuldt booket på det tidspunkt.

Tilmeldinger på den halve tid

Janus Reingaard vurderer, at NemTilmeld har sparet ham og hans kolleger en hel del administrationstimer. Hvor de før brugte 2 1/2 time på at administrere tilmeldinger til et givent arrangement, er processen nu skåret ned til 1 time, samtidig med at brugerens tilmeldingsoplevelse er markant forbedret.

- Selve processen er en hel del lettere at gå til, og vi undgår unødige e-mailkorrespondancer, fordi systemet sender automatiske kvitteringer. I forhold til vores tidligere systemer så er NemTilmeld også meget mere brugervenligt og gennemskueligt, og kvaliteten af vores tilmeldingsproces er blevet løftet væsentligt, fortæller Janus Reingaard. - Det hele kører meget uproblematisk, og jeg kan varmt anbefale NemTilmeld til alle organisationer, som har brug for et værktøj til håndtering af forskellige tilmeldinger.

Janus Reingaard

Chefkonsulent, HR-afdeling

Frederiksberg Kommune

Tidligere:

Forberedelse af tilmelding:
30 min.
Registrering, afbud m.v.:
90 min.
Klargøring af tilmeldingsliste:
30 min.
I alt:
2½ time

I dag:

Oprettelse af arrangement:
10 min.
Manuel håndtering af deltagerlisten:
40 min.
Koordinering med kolleger:
10 min.
I alt:
1 time

Vi ynder at betragte Frederiksberg som den grønne oase i storbyen.

Selv med over 100.000 indbyggere på 8,77 kvadratkilometer, har vi plads både til mennesker og natur.

Frederiksberg Rådhus
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Tlf: +45 38 21 21 21
E-mail: borgerservice@frederiksberg.dk

Frederiksberg.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis