Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Emilie Krogh

Administration er blevet en biting

Coach og ekspertblogger Emilie Krogh brænder for, at mennesker får større selvværd, indre fred og frihed til at være sig selv. Derfor har hun startet sin egen coaching-virksomhed, hvor hun holder life coaching sessions, workshops og månedlige foredrag. I dag bruger hun NemTilmeld til at administrere tilmeldingsprocesserne ifm. hendes foredrag.

I dag får jeg dobbelt så mange tilmeldinger til mine foredrag.

Tilmeldinger fordoblet

Når Emilie Krogh inviterer til foredrag, bliver indbydelserne lagt på hjemmesiden og sendt ud via nyhedsbrevet. Tidligere skulle deltagerne tilmelde sig pr. e-mail - i dag skal de bare klikke sig ind via et link til NemTilmeld. Indførelsen af det nye tilmeldingssystem gav øjeblikkeligt pote i form af en markant stigning i antallet af tilmeldinger.

- Jeg tror, at det gør en kæmpe forskel, at folk ikke skal ind og skrive en e-mail for at melde deres ankomst, men at man nu kan tilmelde sig med det samme, når man ser indbydelsen. NemTilmeld har gjort det lettere for folk at tilmelde sig, og i dag får jeg dobbelt så mange tilmeldinger til mine foredrag, fortæller Emilie Krogh.

Ja tak til ukompliceret system

Det er ikke første gang Emilie Krogh stifter bekendtskab med et tilmeldingssystem. Hun har tidligere forsøgt sig med andre tilmeldingsværktøjer - men har måttet give op. Ikke fordi det nødvendigvis var dårlige systemer, men simpelthen fordi de var for komplicerede og tidskrævende at sætte sig ind i. Med NemTilmeld kører det bare:

- NemTilmeld er så nemt at gå til. Så snart du åbner programmet, forstår du fremgangsmåden, som er simpel, overskuelig og ligetil. Klik, klik, klik, og så er arrangementet sat op. Det sætter jeg stor pris på.

Processen fylder meget mindre

For Emilie har det også den fordel, at hun slipper for besværet med at sende e-mails frem og tilbage og samtidig holde styr på tilmeldinger og bekræftelser i forskellige mapper i et mailsystem. I dag bruger hun ikke ret meget tid på administration ifm. foredrag:

- Faktisk så tænker jeg ikke rigtig over tilmeldingsprocessen længere. Tilmelding skal jo netop være en biting, der bare fungerer, uden man lægger mærke til det. Det giver mig overskud til at bruge tiden på det, som virkelig tæller - mennesker.

Emilie Krogh coacher både en-til-en, i gruppeworkshops samt gennem foredrag. Som rådgiver og coach tager hun udgangspunkt i Kernestyrke Konceptet, som hun selv har udviklet. Til daglig holder hun til i Virum på Sjælland.

Emilie Krogh

Coach og ekspertblogger

Emilie Krogh

Emilie Krogh tilbyder coaching af den særligt sensitive medarbejder og deres ledere. Samt gruppeworkshops og foredrag.

Det kan være en stor udfordring for dig som leder at håndtere og forstå din særligt sensitive medarbejders specielle behov og adfærd. Derfor tilbyder jeg min rådgivning og coaching.

Life Coach Emilie Krogh
Abildlunden 15
3460 Birkerød
Tlf: +45 26 84 38 04
E-mail: ek@emiliekrogh.com

Emiliekrogh.dk