NemTilmeld giver mig tryghed

Lone Schlüter er kursusansvarlig hos DST Consulting, som er den del af Danmarks Statistik, der laver skræddersyede statistikker mod betaling på baggrund af henvendelser fra f.eks. firmaer eller interesseorganisationer.

De holder også eksterne kurser, seminarer samt danske og internationale konferencer, hvor NemTilmeld spiller en stor rolle. Lone er ansvarlig for at administrere og udvikle disse kurser, hvor personer bl.a. lærer at bruge og formidle tal fra Danmarks Statistik. Hun er meget glad for NemTilmeld, som letter hendes arbejde.

- Jeg føler mig tryg ved at bruge NemTilmeld. Det er meget intuitivt og nemt at bruge.

Lavpraktisk administration hører fortiden til

Tidligere var tilmelding til arrangementerne manuel og tidskrævende. DST Consulting kunne godt modtage tilmeldinger via deres hjemmeside. Lone skulle dog selv håndtere dem manuelt bagefter og holde styr på hvor mange, der var plads til, lukke for tilmelding samt lave deltagerlister og ventelister. En arbejdsgang med risiko for forsvundne tilmeldinger, som Lone forklarer:

Det var meget lavpraktisk med manuelle opdateringer af excel-ark og dokumenter i Word. Den formular, vi kunne koble på hjemmesiden, kan ikke alle de ting, vi kan i NemTilmeld.

Tryghed og tid til andre opgaver

NemTilmeld har gjort, at Lone ikke længere skal bruge tid på de mange manuelle opgaver. Hun behøver f.eks. ikke længere manuelt tjekke, om et kursus er fuldt booket. Hun bruger NemTilmeld dagligt, og det er blevet et værktøj, som gør arbejdet med arrangementer nemmere.

- Jeg føler, at vores tilmelding er blevet mere smidig og effektiv med NemTilmeld. Der er ting, jeg ikke længere behøver bekymre mig om. Det er rart.

Lone føler, at den største forandring er den sikkerhed, som NemTilmeld giver hende.

- Jeg har tillid til, at jeg ikke mister tilmeldinger. Der er ikke en deltager, som sender mig en mail, som jeg glemmer, fordi jeg bliver afbrudt af en telefon. Nu ligger alle deltagere i NemTilmeld.

Det giver den fordel, at al information om deltagere og deres oplysninger er samlet ét sted. Noget Lone oplever som en stor forandring i hendes arbejde.

- Den største fordel ved NemTilmeld er, at der er styr på deltagerne. Jeg har ikke oplevet fejl. Det giver en tryghed fremfor da, jeg selv skulle holde styr på deltagerne i mine mails og regneark.

En anden fordel er den tid og de ressourcer, som Lone nu bruger på andre vigtige opgaver, fordi hun ikke længere skal bruge tid på manuel administration. Det drejer sig f.eks. om forberedelserne til selve kurset, som hun forklarer:

- Jeg er sikker på, at vi sparer meget tid ved at bruge NemTilmeld. Jeg har tid til andre opgaver. Før lavede vi selv deltagerlister og navneskilte. Nu henter vi dem bare i NemTilmeld.

DST Consulting udbyder ofte de samme kurser og seminarer over længere tid. Her sparer det meget tid, at Lone kan kopiere kurser, som hun allerede har oprettet. Hun skal ikke starte forfra hver gang.

Dialogen med NemTilmeld er rigtig god

Lone er rigtig glad for det høje serviceniveau, som hun oplever hos NemTilmeld. Hun føler at hun får hurtig hjælp samt at hendes forslag og ideer bliver taget godt imod.

- Min kommunikation med NemTilmeld er rigtig god. De er lydhøre over for mine forslag, og de interesserer sig for mig. Det er ikke et callcenter, hvor du starter forfra, hver gang man ringer. Jeg bliver mødt med en personlig relation, hvilket gør mig glad.

Lone anbefaler NemTilmeld til andre, som administrerer kurser og andre former for arrangementer. Hun har bl.a. oprettet et kursusnetværk, hvor hun anbefaler NemTilmeld til andre.

- Nogle bruger andre systemer, som de er glade for. Vi har hos Danmarks Statistik vurderet, at NemTilmeld matcher vores behov til en økonomisk forsvarlig pris. Det er ikke et system til en halv million.

 

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Vi sparer enormt meget tid på administration. Når vi først har oprettet et arrangement og sendt invitationen ud, behøver vi ikke at tænke på mere - resten klarer NemTilmeld"

- Anitta Gøl, Ansat i Sekretariatet hos VÆKST Jammerbugt, Jammerbugt Kommune

Læs hele casen
...

"NemTilmeld fremstår meget professionelt, men er samtidig teknik i øjenhøjde – både for os, som administrerer arrangementerne, og for brugerne, som tilmelder sig."

- Helle Boyding, Marketingassistent, Beierholm

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt