Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

BusinessAalborg


NemTilmeld gør det nemt at holde styr på deltagerne

NemTilmeld bliver brugt bredt i BusinessAalborg, som er en paraply for kommunens forskellige erhvervsindsatser. Her er det en styrke, at alle arrangementer er samlet ét sted. Det er med til at brande hele BusinessAalborg samt de enkelte indsatser.

- Det er vigtigt, at vi har en rød tråd i vores kommunikation. Derfor er det rart, at NemTilmeld ser ud på samme måde uanset, hvilket arrangement vi markedsfører. Vi brander os over for deltagerne, når de tilmelder sig. Derfor er det vigtigt, at vi kan have vores egen grafiske identitet med vores logo, så det er klart, at BusinessAalborg er afsenderen, fortæller kommunikationskonsulent Lisbeth Røjkjær Ørtoft.

BusinessAalborg har omkring 20 arrangementer om året. De spænder fra netværksarrangementer med 15-20 deltagere til briefinger med flere hundreder deltagere og iværksætteraftner med over 1.000 deltagere. Det kan NemTilmeld sagtens håndtere, mener Lisbeth.

Man havde et andet tilmeldingssystem før, men valgte NemTilmeld, fordi det var nemmere at bruge. Den vigtigste årsag var dog, at NemTilmeld sikrer, at BusinessAalborg har sin egen identitet. NemTilmeld er nu en fast del af arbejdet med at planlægge og afholde arrangementer hos BusinessAalborg.

- NemTilmeld har gjort vores eventplanlægning i BusinessAalborg meget, meget nemmere. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan vi klarede os før, understreger Tonny Skovsted Thorup, erhvervschef i BusinessAalborg.

Det er et super system. Vi har brugt det i BusinessAalborg til en række arrangementer. Meget effektivt og tidsbesparende.

Mange fordele ved NemTilmeld

Lisbeth er den primære bruger af NemTilmeld hos BusinessAalborg. Hun synes, at systemet giver hende mange fordele. Grundlæggende hjælper det hende med at holde styr på deltagerne og deres information.

- Når man holder arrangementer, skal man have styr på alle deltagere. Det bruger jeg NemTilmeld til. Det gør at jeg ikke selv skal holde styr på deltagerne og deres informationer. Jeg har hele tiden overblik over antal, og hvem der er tilmeldt, uden at jeg selv skal gøre noget.

Lisbeth bruger som regel 5-10 minutter på at oprette et arrangement i NemTilmeld. Brugervenligheden gør at det er nemt for andre at bruge systemet. Det er vigtig i en organisation med mange ansatte.

- En stor fordel er, at det er meget nemt at lære andre at bruge NemTilmeld. Jeg oprettede et arrangement sammen med en kollega én gang. Nu kan hun selv gøre det fremover.

NemTilmeld har mange funktioner, som Lisbeth er glad for, f.eks. muligheden for at sende kalenderaftaler til deltagerne samt muligheden for at opdatere andre om tilmeldingen via et statuslink.

BusinessAalborg får også mulighed for at indsamle vigtig og brugbar information om deres deltagere, når de tilmelder sig gennem NemTilmeld.

-Jeg kan spørge om, hvor de har hørt om arrangementet henne. Det giver mig indblik i, hvilke platforme, der virker bedst, når jeg skal markedsføre vores arrangementer. Det er også en kæmpe fordel, at vi kan spørge deltagerne, om de vil modtage vores nyhedsbrev, når de tilmelder sig. På den måde kan vi lave permission marketing, fordi vi får lov til at kontakte deltagerne fremover.

De er så søde hos NemTilmeld

Lisbeth er meget tilfreds med den service, som hun får hos NemTilmeld. Hun oplever en personlig service, hvor hun altid får hurtig hjælp.

- De er så søde, fordi de besvarer mine henvendelser hurtigt. Jeg er helt tilfreds med servicen. Jeg synes faktisk, at de er rigtig gode. De ved hvem jeg er – det er også fantastisk. Det er rigtig rart, at man bare lige kan ringe og hurtigt blive hjulpet videre.

Mange i Aalborg Kommune har allerede fået anbefalet NemTilmeld af Lisbeth. Hun mener også, at systemet er relevant for virksomheder, som afholder kurser og arrangementer i større omfang.

Tonny Thorup

Erhvervschef

BusinessAalborg

BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vi tilbyder gratis information, rådgivning og kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder. Som en del af Aalborg Kommune er det nemlig vores fornemste opgave er at gøre det nemt for dig at starte, drive og udvikle virksomhed.

BusinessAalborg, Aalborg Kommune
Boulevarden 13
9000 Aalborg
Tlf: +45 99 31 15 70
E-mail: business@aalborg.dk

www.businessaalborg.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis