Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Bayer A/S


NemTilmeld giver mig overblik og sikkerhed

Her skal du møde Camilla Olesen. Hun er assistent i den del af Bayer, som arbejder med salg af lægemidler til praktiserende læger og hospitaler.

En af hendes opgaver er at understøtte sælgernes aktiviteter over for kunder, f.eks. aftenmøder, kongresser og andre store arrangementer. NemTilmeld spiller en stor rolle i Camillas arbejde. Helt konkret hjælper NemTilmeld Camilla med at holde styr på de deltagere, der kommer til arrangementerne, samt deres oplysninger.

Regnearket er fortid

Før modtog Bayer tilmeldinger via e-mail eller fax, hvorefter Camilla kopierede oplysningerne over i et regneark.

Ofte gik tilmeldingerne gennem sælgerne, før Camilla modtog dem. En arbejdsgang med mange tidskrævende led, som Camilla forklarer:

- Vi plejede at gemme mails med tilmeldinger i forskellige mapper eller printe dem, før vi skrev deltagerne ind i et regneark. Det var et meget tung og uoverskueligt system.

Den manuelle registrering medførte desværre, at Camilla og hendes kollegaer ofte ikke fik alle de nødvendige oplysninger om deltagerne - f.eks. i forbindelse med rejser til udlandet. Det sker ikke med NemTilmeld.

- Det er en stor fordel, at vi kan lave obligatoriske felter, som deltagere selv skal udfylde for at kunne tilmelde sig. Så er vi sikre på, at vi ikke mangler vigtig information om deltagerne, uddyber Camilla.

Når deltagerne skal registrere sig i NemTilmeld, ved Camilla præcis, hvor mange der kommer. Så sker der ikke overbooking – eller endnu værre – en tilmelding kommer ikke igennem fra sælgerne, hvilket betyder, at der ikke er bestilt nok flysæder eller mad til deltagerne.

NemTilmeld er en klog investering

Camilla vidste godt, at Bayer havde et behov for at håndtere tilmeldingen på en nemmere måde, da den manuelle registrering tog lang tid. Efter et møde var hun overbevist om, at NemTilmeld var løsningen. En beslutning som hun ikke fortryder.

- NemTilmeld er et godt og nødvendigt system. Især når man tænker på, hvor lidt det koster at bruge.

Camilla ser mange fordele ved at bruge NemTilmeld sammenlignet med før. NemTilmeld er især med til at gøre planlægning og koordinering af arrangementer nemmere, som Camilla forklarer.

- Det er en fordel, at vi nu alle arbejder i samme system. Så kan vi dække ind for hinanden, hvis nogen er syge eller på ferie. Det kunne vi ikke før, hvis personens regneark med tilmeldinger var gemt på et privat drev.

NemTilmeld er også tidsbesparende, fordi Camilla og hendes kollegaer ikke behøver starte forfra, hver gang de skal lave et arrangement. De kopierer blot et eksisterende arrangement og laver de nødvendige rettelser. Hun ser det også som en fordel, at hun kan sende vigtig information til deltagerne direkte fra NemTilmeld.

Overblik og fleksibilitet er andre styrker ved NemTilmeld, ifølge Camilla.

- Vi har hele tiden overblik over tilmeldingerne. Flere gange har jeg logget på NemTilmeld hjemme, fordi jeg pludselig skulle rette noget. Det er ikke et system, som kun ligger på min arbejdscomputer. Jeg kan selv tilgå det overalt uden at skulle have fat i andre. Det er nemt og dejligt.

De er så venlige

Camilla oplever NemTilmeld som brugervenligt og intuitivt system, og ofte har hun ikke brug for at kontakte NemTilmeld. Men når behovet er der, er NemTilmeld klar til at hjælpe.

- Vi får hurtig hjælp. NemTilmeld har altid forståelse for, hvad vi spørger om, og de er hurtige med en løsning og sparring til, hvordan vi gør tingene smart.

Alle der arrangerer møder og lignende kan have gavn af NemTilmeld, mener Camilla.

- Det er sund fornuft at bruge NemTilmeld til at registrere deltagere frem for manuel tilmelding via mail og regneark.

Camilla Olesen

Marketingassistent

Bayer A/S

Bayer er en forskningsbaseret virksomhed med en mere end 150 år lang historie og med kernekompetencer inden for Life Science områderne Sundhed og Landbrug. Vi udvikler nye molekyler for at forbedre menneskers, dyrs og planters sundhed med innovative produkter og løsninger. Vores forskning og udvikling er derved baseret på dybtgående indblik i de biokemiske processer hos levende organismer.

Bayer A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 6.
2300 København S
T: +45 4523 5000

www.bayer.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis