Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Kontakt deltagere via e-mail

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Kontakt deltagere via e-mail

Du kan altid kontakte deltagerne til et arrangement nemt og hurtigt gennem NemTilmeld – både før, under og efter arrangementet. Det gør du på arrangementets statusside.

Her kan du også se en liste over de beskeder, du tidligere har sendt ud vedr. arrangementet samt dem, du har lagt i kø til udsendelse.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du kontakter deltagere via e-mail. 
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

 

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at kontakte deltagerne via e-mail.

 • Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
 • Tryk på knappen ”Kontakt deltagere”
 • Du skal nu vælge e-mail.
 • Du kommer nu til siden, hvor du opsætter og sender e-mailen.

 1. Du kan nu vælge om du vil kontakte alle deltagere, en gruppe af deltagerne på baggrund af nogle kriterier eller enkelte deltagere.
  • "Alle deltagere" vil betyde, at alle deltagere til arrangementet vil få beskeden.
  • "Udvælg deltagere baseret på deres tilmelding" giver dig mulighed for at udvælge en gruppe af deltagere. Det kunne være deltagere med en bestemt billet, en specifik deltageroplysning eller deltagere, som har tilmeldt før eller efter et bestemt tidspunkt.
  • "Udvælg enkelte deltagere" giver dig mulighed for at afkrydse de deltagere, som skal modtage beskeden.
 2. Her vælger du om du vil sende beskeden med det samme eller lægge den i kø til senere.
 3. Giv beskeden et navn til internt brug. Det gør det nemmere for dig, at skelne mellem beskederne, hvis du sender flere til deltagerne. Det kunne være "Besked om parkering og program" eller "Reminder 2 dage før". Herefter skriver du beskeden til deltagerne og vedhæfter evt. filer. Klik ”Send besked”, når du er færdig.

  Bemærk at du kan gemme teksten i beskeden som en skabelon, hvis du gerne vil kunne bruge den igen til et andet arrangement.

Du kan se en forhåndsvisning af beskeden nederst på siden. Du også har mulighed for at sende en test til ved at klikke på "Send eksempel"

Se liste over udsendte og afventede beskeder

Hvis du har sendt beskeder tidligere eller lagt beskeder i kø til udsendelse, kan du se en historik over disse via statussiden. Knappen hedder i stedet "Se og send" beskeder".

Du kan nu se en historik over udsendte og afventede beskeder for arrangementet. Hver besked har to ikoner. Et "øje", hvor du kan se beskeden og en "kontaktbog", hvor du kan se modtagere af beskeden.

Du kan i øvrigt redigere og slette beskeder, som er lagt i kø. Du redigerer ved at trykke på "blyanten" og sletter ved at trykke på "x". 

Det er også her, du kan oprette en ny besked til deltagerne.

Du kan også kontakte deltagerne via SMS. Se hvordan her