Kontakt deltagere via e-mail

Du kan altid kontakte deltagerne til et arrangement nemt og hurtigt gennem NemTilmeld – både før, under og efter arrangementet. Det gør du på arrangementets statusside.

Her kan du også se en liste over de beskeder, du tidligere har sendt ud vedr. arrangementet samt dem, du har lagt i kø til udsendelse.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du kontakter deltagere via e-mail.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at kontakte deltagerne via e-mail.

• Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.

• Tryk på knappen ”Kontakt deltagere”.

• Du skal nu vælge e-mail.

• Du kommer nu til siden, hvor du opsætter og sender e-mailen.

1. Du kan nu vælge om du vil kontakte alle deltagere, en gruppe af deltagerne på baggrund af nogle kriterier eller enkelte deltagere.
    • "Alle deltagere" betyder, at du sender beskeden til alle tilmeldte deltagere på arrangementet.
    • "Udvælg deltagere baseret på deres tilmelding" giver dig mulighed for at udvælge en gruppe af deltagere. Det kunne være deltagere med en bestemt billet, en specifik deltageroplysning eller deltagere, som har tilmeldt før eller efter et bestemt tidspunkt. Bemærk, at modtagerlisten automatisk vil opdatere sig, hvis der kommer flere tilmeldinger inden det planlagte udsendelsetidspunkt.

• "Udvælg enkelte deltagere" giver dig mulighed for at afkrydse de deltagere, som skal modtage beskeden.

2. Her kan du vælge at gemme din besked som en skabelon, hvis du gerne vil kunne bruge den igen til et andet arrangement. Du kan også hente tidligere gemte skabeloner, så du ikke skal lave indholdet i din besked fra bunden.

3. Giv beskeden et navn til internt brug. Det gør det nemmere for dig, at skelne mellem beskederne, hvis du sender flere til deltagerne. Det kunne være "Besked om parkering og program" eller "Reminder 2 dage før".

4. Her vælger du, hvordan "indpakningen" til din besked skal se ud. Vælg "personlig e-mail" hvis du vil have så lidt indpakning som muligt - her vil din besked komme tæt på at ligne en helt almindelig e-mail. Vælg "Grafisk indpakning, hvis du gerne vil have beskeden får en beige baggrund og en mere grafisk opsætning.

Eksempel på "Personlig e-mail" Eksempel på "Grafisk indpakning"
  5. Her vælger du om du vil sende beskeden med det samme eller lægge den i kø til senere. Ønsker du at sende beskeden med det samme, trykker du "Send besked". Hvis du vil planlægge beskeden til det senere tidspunkt, vælger du  "Send senere", udfylder udsendelsesdato og -tid og trykker "Læg besked til udsendelse".

Du kan se en forhåndsvisning af beskeden nederst på siden. Du også har mulighed for at sende en test ved at klikke på "Send eksempel"

Se liste over udsendte og afventede beskeder

Hvis du har sendt beskeder tidligere eller lagt beskeder i kø til udsendelse, kan du se en historik over disse via statussiden. Du finder overblikket ved at trykke på "Se og send" beskeder".

Du kan nu se en historik over udsendte og afventede beskeder for arrangementet. Hver besked har to ikoner. Et "øje", hvor du kan se beskeden og en "kontaktbog", hvor du kan se modtagere af beskeden.

Du kan i øvrigt redigere og slette beskeder, som er lagt i kø. Du redigerer ved at trykke på "blyanten" og sletter ved at trykke på "x".

Det er også her, du kan oprette en ny besked til deltagerne.

Du kan også kontakte deltagerne via SMS. Se hvordan her