Indsæt et hyperlink til webside eller en fil i beskrivelsen af et arrangement

Du kan indsætte et hyperlink til en webside eller fil i beskrivelsen af arrangementet. Det kan du enten gøre i Trin 1, når du opretter et arrangement, eller du kan gøre det, når du efterfølgende redigerer i arrangementet under fanen "Generelt".

• Markér det stykke tekst, som skal være klikbart og åben websiden eller filen, når man klikker på det. Klik på knappen ”Indsæt" og vælg "Link" i værktøjslinjen.
  • Vil du linke til en hjemmeside, indsætter du linket i "URL" og klikker "Gem".

Vil du linke til en fil, skal du først uploade den. Det gør du ved at klikke på mappe-ikonet i højre side af boksen.
  • Klik derefter på ”Upload" og træk filen ind eller klik "Add files" og find filen på din computer.
  • Starter upload ikke automatisk, kan du klikke "Start upload". Når filen er uploadet, klikker du på ”Tilbage til filoversigten”.
  • Klik derefter på filen, du lige har uploadet, for at vælge den.
  • Feltet "URL" er nu udfyldt med en webadresse til filen. Klik til sidst på ”Gem”-knappen.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.
  • Hyperlinket er nu indsat i teksten og linker til websiden eller filen.

OBS: Fremgangsmåden kan også bruges, hvis du vil linke til en webside eller en fil i den tilmeldingsbekræftelse, deltageren modtager på mail.

I denne guide kan du se, hvordan du tilpasser bekræftelsesmailen. Herefter følger du de samme trin som oven over.