Indsæt billeder i beskrivelsen af arrangementet

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Indsæt billeder i beskrivelsen af arrangementet

Du har mulighed for at indsætte et billede sammen med en beskrivelse af arrangementet. Det kan du enten gøre i Trin 1, når du opretter et arrangement, eller du kan gøre det, når du efterfølgende redigerer i arrangementet under fanen "Generelt".

Bemærk: Billedet der kan vises, kan maksimalt være 560 pixels bredt. Du kan sagtens uploade og indsætte et billede, som er større end det. Det vil dog automatisk blive formindsket, når du sætter det ind.

Trin 1: Indsæt billedet

• Placer markøren, hvor du ønsker billedet skal indsættes og klik på knappen ”Indsæt/ret billede” i værktøjslinjen.
  • Du skal nu uploade billedet, så andre kan se det. Det gør du ved først at klikke på mappe-ikonet i højre side af boksen.
  • Klik derefter på ”Upload" og træk billederne ind eller klik på det grå område og find billedet på din computer.
  • Når der er et grønt flueben på billedet, er det uploadet, og du klikker på knappen ”Tilbage til filoversigten”.
  • Klik derefter på det billede, du lige har uploadet, for at indsætte det.
  • Du har nu mulighed for at give billedet en beskrivelse og ændre størrelsen i pixels. Klik til sidst på ”OK”-knappen.

Trin 2: Få teksten til at stå ved siden af billedet

Hvis billedet er væsentligt mindre end 560 pixels bredt, og du ønsker, at teksten står ved siden af billedet, skal du følge disse trin efter billedet er sat ind.

• Klik på billedet for at markere det
  • Klik derefter på enten ”Venstrejusteret” eller ”Højrejusteret” i værktøjslinjen.
  • Billedet står nu i den valgte side i forhold til teksten, og teksten står ved siden af billedet

Trin 3: Giv billedet en margin, så teksten ikke står helt op ad billedet

For at lave en margin omkring billedet, så teksten kommer lidt væk, skal du følge disse trin. Alternativ kan du indsætte en tabel med to kolonner, hvor du indsætter tekst i den ene kolonne og billede i den anden.

• Højreklik på billedet for at få menuen frem. Vælg punkt ”Indsæt/ret billede”.
  • Vælg fanebladet ”Avanceret”
    I feltet ”Vandret afstand” skriver du ”10” for at angive en afstand på 10 pixels mellem billede og tekst.
    Klik derefter i feltet ”CSS-styling”.
    Du skal nu fjerne noget af teksten i feltet. Hvis billedet er venstrejusteret, skal du fjerne følgende ”margin-left: 10px;”. Hvis billedet er højrejusteret, skal du fjerne følgende ”margin-right: 10px;”
  • Klik derefter på ”OK”
  • Klik "Gem ændringer" nederst på siden.

Billedet skulle herefter være justeret til den rigtige side, og der skulle være en margin på 10 pixels til teksten.