Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Tilpas bekræftelsen, som deltageren modtager på mail

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Tilpas bekræftelsen, som deltageren modtager på mail

Du har mulighed for at tilpasse den bekræftelse, deltagere modtager på deres tilmelding. Det gør du på siden, hvor du redigerer et arrangement.

  • Find afsnittet ”Bekræftelsesemail” under fanen "Emails". Vælg "Ja" i ”Brug en særlig bekræftelsesmail til denne begivenhed”, hvis du vil tilpasse mailen.

    Du får nu vist to tekstfelter, hvor du kan tilpasse henholdsvis introduktions- og afslutningsbeskeden i bekræftelsesmailen. Teksten i felterne er den, som står i bekræftelsesmailen som standard. Teksten med [] er flettet med information om arrangementet.
  • Når du har tilpasset teksten, kan du trykke ”Opdater” i højre siden af skærmen for at se en forhåndsvisning af bekræftelsesmailen.
  • Tryk på ”Gem ændringer”, når du er færdig.
  • Hvis du på et tidspunkt vil bruge den originale tilmeldingsbekræftelse, kan du vælge "Nej" i ”Brug en særlig bekræftelsesmail til denne begivenhed”. Bemærk at den tilpassede bekræftelse ikke bliver gemt i dette tilfælde.