Sådan tester du tilmeldingen til dit arrangement

Det kan være en god ide at teste, hvordan tilmeldingen til et arrangement fungerer, inden du sender det ud til deltagerne.

Både for at fange evt. uhensigtsmæssigheder, men også bare for at få ro i sindet.

Herunder bliver du guidet til at lave en test på dit arrangement - både med og uden deltagerbetaling. 

Arrangementer med deltagerbetaling

Det er især ved denne type arrangementer, brugere ønsker at teste tilmeldingen. Hvis du kun opkræver betaling via betalingskort, er det desværre ikke muligt at teste dette uden rent faktisk at betale rigtigt.

Du kan godt teste tilmeldingen så langt, at du når til betalingsvinduet, hvor du skal indtaste kortoplysninger. Her kan du så afbryde tilmeldingen ved at klikke tilbage til tilmeldingssiden og tømme din indkøbskurv.

Ønsker du at gennemføre en tilmelding, kan du i stedet aktivere faktura som betalingsmetode. Se her hvordan i denne guide.

Herefter kan du vælge "Faktura" som betalingsmetode, når du tester tilmeldingen. Så vil du modtage en bekræftelse på mail med en vedhæftet faktura. Så kan du også tjekke, hvordan de ser ud. Husk at deaktivere faktura som betalingsmetoden igen, hvis du ikke ønsker, at deltagerne kan vælge det.

Bagefter kan du slette din test. Se hvordan i denne guide.

Arrangementer uden deltagerbetaling

Testen bliver mere ligetil, hvis det ikke koster noget at deltage i arrangementet. I disse tilfælde tilmelder du dig blot, og bagefter kan du slette testen, som beskrevet i denne guide.

Efter testen har du forhåbentlig fundet og rettet evt. småfejl. Ellers gælder det nu om, at få invitereret folk til dit arrangement.

Det kan du (selvfølgelig) også gøre i NemTilmeld. Se hvordan i denne guide.

Er par ting, du skal være opmærksom på

Herunder har vi samlet nogle af de faldgrupper, som du helst skal undgå, hvis tilmelding til dit arrangement skal fungere bedst muligt.

Indsamler du for meget (eller for lidt) information om deltagerne? - Undgå for mange felter med deltagerinformation og spørg kun om det, der er mest relevant, så det bliver nemt at tilmelde sig.

Overvej derfor om du beder deltagerne om mere information end du faktisk har brug for.

Rigtigt antal i billetyper og tillægsydelser - Vi ser med jævne mellemrum, at nogle indtaster "1" i antal ved billettyper og tillægsydelser. Det er en ofte en misforståelse, da man skal indtaste det samlede udbudte antal i dette felt.

Misforståelsen giver den udfordring, at billettypen eller tillægydelsen hurtigt bliver fuldt booket, og derfor forsvinder fra tilmeldingsforløbet.

Er tilmeldingssiden lækker og indbydende? - Husker du det visuelle, når du opretter arrangementer i NemTilmeld? Selvfølgelig er indholdet vigtigst - men det må gerne blive pakket pænt ind.

Husk at få lagt logo og evt. grafik på dit domæne hos NemTilmeld. Husk også, at du har en række muligheder for at bruge formatteret tekst, billeder og video i din beskrivelse af arrangementet. Det gør det langt mere indbydende for de mennesker, der skal tilmelde sig.

Eksempel på tilmeldingsside med ren tekst:

Eksempel på tilmeldingside med logo, billeder og tekst i farver:

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt