Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Sådan afmelder og evt. refunderer du en deltager

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Sådan afmelder og evt. refunderer du en deltager

Hvis du skal afmelde en deltager og evt. refundere deres betaling, kan du nemt og hurtigt gøre det gennem NemTilmeld.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du afmelder en deltager. 
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

 

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at afmelde en deltager.

  • Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find deltageren, som du skal afmelde og evt. refundere, under ”Deltagere” og tryk på ”X” yderst til højre.
  • Er det et arrangement uden betaling, kan du vælge, om du vil sende en bekræftelse på afmelding til deltageren og trykke ”Gennemfør” for at afmelde deltageren.
  • Hvis der er betaling, skal du sætte flueben ved deltageren eller deltagerne og trykke ”Refunder” for at afmelde og refundere deltageren. Deltagerbetalingen bliver automatisk ført tilbage til det betalingskort, som blev brugt ved tilmelding.
  • Hvis der er betalt med faktura eller EAN, skal du indtaste modtageren kontonummer, som pengene skal overføres til. Du har også mulighed for at annullere en faktura eller EAN, som ikke er betalt.
  • Hvis du har sat dit arrangement op, så du kun beder om oplysninger på bestilleren, vil der være en rullemenu, hvis bestilleren har tilmeldt flere personer. Juster denne til 0 for at lave en fuld refundering og tryk "Refunder".

OBS: Det er kun muligt at refundere én gang pr. bestilling. Derfor er det ikke muligt af refundere tillægsydelser, da man så har brugt muligheden for at refundere hele tilmeldingen.