Sådan afmelder og evt. refunderer du helt eller delvist en tilmelding

Hvis du skal afmelde hele eller dele af en tilmelding og evt. refundere penge, hvis deltageren har betalt, kan du nemt og hurtigt gøre det gennem NemTilmeld.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du afmelder en deltager.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at afmelde hele eller dele af en tilmelding.

• Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find deltageren, som du skal afmelde og evt. refundere, under ”Deltagere” og tryk på ”X” yderst til højre.
  • Er det er et arrangement uden betaling, og du indsamler infomation om alle deltagere kan du vælge, om du refundere hele bestillingen (1), enkelte deltagere (2) og om du vil sende en bekræftelse på afmelding. Tryk ”Foretag Annullering” for at gennemføre annulleringen.
  • Hvis du har sat dit arrangement op, så du kun beder om oplysninger på bestilleren, vil der være en rullemenu, hvis bestilleren har tilmeldt flere personer.

Skal du afmelde hele bestillingen, kan du trykke "Vælg alle deltagerne" (1).

Skal du kun afmelde enkelte deltagere, vælger du det antal, som du ønsker at afmelde (2). Hvis du vil se detaljer om bestillingen, skal du klikke på "+" ved deltagerens navn. Du kan også vælge, om du vil sende en bekræftelse på afmelding. Tryk ”Foretag Annullering” for at gennemføre annulleringen.
  • Hvis der er betaling, skal du aktivt vælge, hvad du vil refundere. Skal du refundere hele bestillingen, kan du trykke "Vælg alle deltagerne" (1).

Skal du kun refundere enkelte deltagere, vælger du "Ja" ved dem (2). Hvis du vil se detaljer om bestillingen, skal du klikke på "+" ved deltagerens navn.

Herefter får du mulighed for at refundere tillægsydelser. Hvis det er gratis tillægsydelser, skal du i stedet redigere tilmeldingen, hvor du kan nulstille antallet. Se denne guide.

Tryk på den grønne knap nederst til højre og pengene bliver automatisk ført tilbage til det betalingskort, som blev brugt ved tilmelding. Det gælder også, hvis betalingen er lavet med MobilePay.
  • Hvis der er betalt med faktura eller EAN, skal du indtaste modtagerens kontonummer, som pengene skal overføres til. Du har også mulighed for at annullere en faktura eller EAN, som ikke er betalt.
  • Hvis du har sat dit arrangement op, så du kun beder om oplysninger på bestilleren, vil der være en rullemenu, hvis bestilleren har tilmeldt flere personer.

Skal du refundere hele bestillingen, kan du trykke "Vælg alle deltagerne" (1).

Skal du kun refundere enkelte deltagere, vælger du det antal, som du ønsker at refundere (2). Hvis du vil se detaljer om bestillingen, skal du klikke på "+" ved deltagerens navn. Herefter får du mulighed for at refundere tillægsydelser. Hvis det er gratis tillægsydelser, skal du i stedet redigere tilmeldingen, hvor du kan nulstille antallet. Se denne guide.

Tryk på den grønne knap og pengene bliver automatisk ført tilbage til det betalingskort, som blev brugt ved tilmelding, eller til det indtastede kontonummer.
  • Hvis en tillægsydelse er tilkøbt senere, end den oprindelige bestilling, kan du først refundere deltageren, når den senere tilkøbte tillægsydelse er refunderet. I så fald er der en lille advarselstrekant med info.

Vis tilmeldingens detaljer ved at trykke på "+" til venstre for deltagerens navn.
  • Tryk derefter på "X" ud for den senere tilkøbte tillægsydelse:

• Du kommer nu til et vindue, hvor du kan refundere tillægsydelsen.

Når tillægsydelsen er refunderet, kan du refundere deltageren helt.