Brug online indcheckning via smartphone, tablet og computer

Når du registrerer dine deltagere i NemTilmeld, kan du bruge online indcheckning til at krydse dem af, når de ankommer til dit arrangement.

Efterfølgende kan du se en oversigt over, hvem der kom - og hvem, der ikke kom. Du har også mulighed for at sende en sms eller mail til både deltagerne og dem, som ikke dukkede op.

Alt sammen fra din administration i NemTilmeld.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du benytter dig af online indcheckning.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at benytte online indcheckning til dine arrangementer.

Funktionen finder du på arrangementets statusside. Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet i oversigten.

Find afsnittet "Check-in status" - lige over deltagerlisten.

Tryk på "Check-in links" i den sorte top for at få dit link/dine links, som du skal bruge til at tjekke deltagerne ind.

Du har mulighed for at lave et check-in link til hver enhed (tablet, smartphone eller pc). Du skal minimum vælge et. Du kan sagtens bruge samme link på flere enheder.

Alle enheder bliver opdateret løbende.

Du kan vælge at kopiere linket direkte eller få det sendt til en mailadresse. Links vil være aktive indtil 14 dage efter arrangementet er overstået.

På dagen for arrangementet, åbner du linket og krydser folk af, når de ankommer. Når du krydser en person af, forsvinder vedkommende først fra listen, når du krydser den næste af. Så der er mulighed for at fortryde, hvis fingrene rammer ved siden af.

Du kan trykke på "Vis allerede indcheckede", hvis du vil se de personer, som du allerede har krydset af.

Når arrangementet er slut, kan du se, hvor mange, der kom ved at gå ind på arrangementets statusside (samme sted som du hentede linket til check-in).

Efter arrangementet har du mulighed for at sende en besked til både deltagerne samt dem, som ikke kom. Dette vælger du fra siden, hvor du kontakter deltagere.

Du finder en guide til, hvordan du kontakter deltagerne her