Prv GRATIS

Prv gratis!

Afhold dit nste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mrk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du fr ogs e-guiden: "Sdan fr du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du m gerne prve GRATIS

Kontakt os

Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er ben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os p support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggrd Thomsen
Support og kommunikation

Brug online indcheckning via smartphone, tablet og computer

Support   >   Guideoversigt   >   Afholdelse af arrangement   >   Brug online indcheckning via smartphone, tablet og computer

Bemrk at online indcheckning kun fungerer i den opstning, hvor du indsamler information om alle deltagerne.

Nr du registrerer dine deltagere i NemTilmeld, kan du bruge online indcheckning til at krydse dem af, nr de ankommer til dit arrangement.

Efterflgende kan du se en oversigt over, hvem der kom - og hvem, der ikke kom. Du har ogs mulighed for at sende en sms eller mail til bde deltagerne og dem, som ikke dukkede op.

Alt sammen fra din administration i NemTilmeld.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du benytter dig af online indcheckning.
Lngere nede p siden finder du ogs en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at benytte online indcheckning til dine arrangementer.

Funktionen finder du p arrangementets statusside.Tryk p arrangementets titel eller status-ikonet i oversigten.

Find afsnittet "Check-in status" - lige over deltagerlisten.

Tryk p "Check-in links" i den sorte top for at f dit link/dine links, som du skal bruge til at tjekke deltagerne ind.

Du har mulighed for at lave et check-in link til hver enhed (tablet, smartphone eller pc). Du skal minimum vlge et. Du kan sagtens bruge samme link p flere enheder.

Alle enheder bliver opdateret lbende.

Du kan vlge at kopiere linket direkte eller f det sendt til en mailadresse.

P dagen for arrangementet, bner du linket og krydser folk af, nr de ankommer. Nr du krydser en person af, forsvinder vedkommende frst fra listen, nr du krydser den nste af. S der er mulighed for at fortryde, hvis fingrene rammer ved siden af.

Du kan trykke p "Vis allerede indcheckede", hvis du vil se de personer, som du allerede har krydset af.

Nr arrangementet er slut, kan du se, hvor mange, der kom ved at g ind p arrangementets statusside (samme sted som du hentede linket til check-in).

Efter arrangementet har du mulighed for at sende en besked til bde deltagerne samt dem, som ikke kom. Dette vlger du fra siden, hvor du kontakter deltagere.

Du finder en guide til, hvordan du kontakter deltagerne her