Giv deltagere lov til selv at afmelde deres tilmelding (gælder et specifikt arrangement)

Hvis du ønsker at give dine deltagere lov til selv at afmelde deres tilmelding til et specifikt arrangement, kan du angive dette på siden, hvor du redigerer arrangementet.

• Find indstillingen ”Deltagerannullering tilladt” under fanen "Tilmelding". Valgmuligheden ”Standard” følger den generelle indstilling for alle arrangementer, som du har angivet under Konto->Indstillinger. Se hvordan du ændrer denne her.

Hvis du ønsker en anden opsætning for det givne arrangement, vælger du ”Ja”, hvis deltageren selv skal kunne afmelde sin tilmelding eller ”Nej”, hvis du ikke ønsker at deltagerne selv kan afmelde deres tilmelding.
  • Vælger du ”Ja” vil tilmeldingsbekræftelsen indeholde et link til en side, hvor deltageren kan afmelde sin tilmelding.

Herefter kan du vælge fristen for, hvornår deltageren senest kan afmelde i sin tilmelding.

Du kan opsætte forskellige kriterier ud fra arrangementets start- eller sluttidspunkt samt tilmeldingsfrist.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.