Tillad deltagere selv at afmelde deres tilmelding (gælder alle arrangementer)

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Tillad deltagere selv at afmelde deres tilmelding (gælder alle arrangementer)

Du kan give deltagere mulighed for selv at afmelde sig dit arrangement.

• Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Tilmelding", hvor du finder afsnittet "Deltagerannullering tilladt”. Vælg om du vil tillade deltageren at afmelde sin tilmelding eller ej. Vælger du ”Ja”, vil tilmeldingsbekræftelsen indeholde et link, hvor deltageren kan afmelde sig. Evt. deltagerbetaling vil automatisk blive refunderet til deltagerens betalingskort.
  • Herefter kan du vælge fristen for, hvornår deltageren senest kan afmelde sin tilmelding.

Du kan opsætte forskellige kriterier ud fra arrangementets start- eller sluttidspunkt samt tilmeldingsfrist.
  • Husk at klikke ”Gem indstillinger”, når du er færdig.

Bemærk: Denne indstilling gælder alle arrangementer. Hvis du vil afvige denne indstilling for enkelte arrangementer, kan du gøre dette på siden, hvor du redigerer arrangementet under fanen "Tilmelding". Du kan finde en guide her.