Begræns antal pladser pr. bestilling

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Begræns antal pladser pr. bestilling

Ønsker du at begrænse eller udvide antallet af pladser, som man kan bestille ad gangen, kan du angive det på siden, hvor du redigerer arrangementet.

• Find afsnittet ”Antalsbegrænsning” under fanen "Tilmelding". Her finder du indstillingen ”Minimalt/maksimalt deltagerantal per bestilling” (1).
  • Her kan du angive, at man f.eks. maksimalt kan tilmelde 10 af gangen eller minimalt skal bestille 5 pr. tilmelding alt efter dine ønsker.
  • Derudover kan du vælge, hvor mange pladser, man kan lægge i kurven af gangen (2).

Dette er brugbart, hvis man f.eks. må tilmelde max 5 personer til et arrangement, men deltagere skal foretage personlige valg (workshops, spisning, transport osv). Så sætter du min/max til 1-5 og vælger, at man kun må lægge 1 plads i kurven af gangen.
  • Klik ”Gem ændringer” nederst til højre på siden, når du er færdig.

OBS: Denne begrænsning forhindrer ikke personer i at bestille over flere omgange