Begræns hvor mange af de enkelte billetter, en deltager kan vælge

Du kan indstille et minimum og maksimum antal på de enkelte billetter, dine deltagere kan vælge på et arrangement.

Muligheden for at begrænse antal på de enkelte billettyper kan du f.eks. bruge, hvis du vil give en rabat ved tilmelding af flere deltagere. Det kan være, at man får en billigere pris, hvis man tilmelder minimum fem deltagere. Funktionen er også brugbar i andre tilfælde, f.eks. hvis medlemmer må tilmelde to personer, mens ikke-medlemmer kun må tilmelde én person.

Du sætter begrænsningen ved at redigere arrangementet.
Find fanen "Billetter". Her redigerer du billettyperne, du gerne vil begrænse antallet på.

Vælg "Ja", hvorefter du sætter et minimum og maksimum antal, deltageren må vælge af den enkelte billettype. Her viser vi eksemplet med rabat på en gruppebillet. Bemærk, at prisen i dette tilfælde er lavere end den normale billet.

Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Begræsningen vil nu fungere på tilmeldingssiden.

OBS: Denne begrænsning forhindrer ikke personer i omgå begrænsningerne ved at lave flere tilmeldinger.

Husk også, at du har mulighed for at sætte en begrænsning overordnet på arrangementet på, hvor mange billetter, en deltager kan vælge på en bestilling. Se en guide til dette her.