NemTilmeld giver struktur og afløser regnearket

I lokalafdelingen af Ungdommens Røde Kors i Slagelse har de frivillige hovedsageligt glæde af NemTilmeld, når de afholder arrangementer i Plexus, som er et værested for ensomme unge mellem 18-35 år. Det forklarer Christopher Trung, som er næstformand i lokalafdelingen.

I Plexus er der fokus på hyggeligt hverdagssamvær med andre unge. Deltagere og frivillige hygger med hverdagsgøremål som indkøb, madlavning, fællesspisning og opvask samt spil og hyggesnak. Indimellem arrangerer de frivillige særlige aktiviteter både i huset og ude i byen. Det kan være kagebagedag, videoaften, bordfodboldturnering, museumsbesøg, biograftur og meget andet.

Ifølge Christoffer har det tidligere været en udfordring at planlægge og afholde disse arrangementer – især i forhold til økonomi.

- Før blev arrangementer administreret på den måde, at alle enten skulle have kontanter med til arrangementet eller sende penge via Mobile Pay. Da vi nogle gange har været mange til arrangementerne, kan det hurtigt blive kaotisk at holde styr på, hvem der har betalt, og hvem der ikke har betalt.

Det har NemTilmeld ændret på.                                          

Måtte bruge timer på at få overblik over betaling

Christoffer har et par gange måtte bruge lang tid på at få styr på betaling til f.eks. julefrokoster og grillaftner. Det slipper han for med NemTilmeld, da deltagerne betaler på forhånd, når de tilmelder sig.

- Vores store arrangementer kræver en del planlægning og forudgående betaling, for at vi kan lægge budgettet korrekt. Her kunne jeg ikke forestille mig, hvad vi skulle gøre uden NemTilmeld.

Det var andre lokalafdelinger i Ungdommens Røde Kors, som anbefalede NemTilmeld til Christoffer. I dag er han meget glad for NemTilmeld og den værdi, systemet skaber for de frivillige. Især i forhold til den administration, som de frivillige tidligere brugte meget tid på.

- Vores frivillige skal ikke længere bruge unødig tid på administration. De kan i stedet bruge deres tid på at gøre en forskel for ensomme unge. NemTilmeld har hvert fald sparet os 2-3 timer i administration pr. arrangement.

En verden af fordele for frivillige

Christoffer oplever en lang række fordele ved at bruge NemTilmeld. Han er især begejstret over, hvor nemt det er for de unge at tilmelde sig. Det er som nævnt også blevet nemmere at få overblik over økonomien. I tillæg er det nemt at refundere deltagerbetalinger og kontakte deltagerne.

Den helt store fordel er dog, at NemTilmeld fjerner en stor administrativ byrde fra de frivilliges skuldre. Det skaber værdi for både de frivillige og de unge, mener Christoffer.

- Vi kan skabe nogle arrangementer, der kræver større planlægning, uden at det bliver en administrationstung opgave for os frivillige. Så kan vi i stedet bruge tiden på det, vi er frivillige for – nemlig at gøre en forskel for ensomme unge.

Christoffer mener også, at det giver troværdighed at bruge et professionelt system som NemTilmeld.

- Både deltagerne og de frivillige er trygge ved NemTilmeld. Der er styr på økonomien, og der er ingen kontanter mellem de frivillige og deltagerne. Det er guld værd.

Derudover er han imponeret over, hvad NemTilmeld gør for at sikre, at håndtering af persondata sker efter gældende regler.

Christoffer anbefaler gerne NemTilmeld til andre, som afholder arrangementer.

- Vi er super glade for at kunne bruge NemTilmeld gratis som frivillig forening. Det er en kæmpe hjælp for os.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Det giver ikke ret meget værdi at sidde med et excel-ark. Det gjorde vi før, men det har NemTilmeld ændret"

- Anne Lindholt, Bestyrelsesmedlem, ABA-foreningen

Læs hele casen
...

"Systemet er nemt at arbejde med, og supporten fra NemTilmeld har også været en meget positiv oplevelse. Har jeg spørgsmål, er hjælpen der med det samme."

- Lene Høffner, Eventmager og fundraiser, Ronald McDonald Børnefond

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt