Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Ungdommens Røde Kors i Slagelse


NemTilmeld giver struktur og afløser regnearket

I lokalafdelingen af Ungdommens Røde Kors i Slagelse har de frivillige hovedsageligt glæde af NemTilmeld, når de afholder arrangementer i Plexus, som er et værested for ensomme unge mellem 18-35 år. Det forklarer Christopher Trung, som er næstformand i lokalafdelingen.

I Plexus er der fokus på hyggeligt hverdagssamvær med andre unge. Deltagere og frivillige hygger med hverdagsgøremål som indkøb, madlavning, fællesspisning og opvask samt spil og hyggesnak. Indimellem arrangerer de frivillige særlige aktiviteter både i huset og ude i byen. Det kan være kagebagedag, videoaften, bordfodboldturnering, museumsbesøg, biograftur og meget andet.

Ifølge Christoffer har det tidligere været en udfordring at planlægge og afholde disse arrangementer – især i forhold til økonomi.

- Før blev arrangementer administreret på den måde, at alle enten skulle have kontanter med til arrangementet eller sende penge via Mobile Pay. Da vi nogle gange har været mange til arrangementerne, kan det hurtigt blive kaotisk at holde styr på, hvem der har betalt, og hvem der ikke har betalt.

Det har NemTilmeld ændret på.                                          

Måtte bruge timer på at få overblik over betaling

Christoffer har et par gange måtte bruge lang tid på at få styr på betaling til f.eks. julefrokoster og grillaftner. Det slipper han for med NemTilmeld, da deltagerne betaler på forhånd, når de tilmelder sig.

- Vores store arrangementer kræver en del planlægning og forudgående betaling, for at vi kan lægge budgettet korrekt. Her kunne jeg ikke forestille mig, hvad vi skulle gøre uden NemTilmeld.

Det var andre lokalafdelinger i Ungdommens Røde Kors, som anbefalede NemTilmeld til Christoffer. I dag er han meget glad for NemTilmeld og den værdi, systemet skaber for de frivillige. Især i forhold til den administration, som de frivillige tidligere brugte meget tid på.

- Vores frivillige skal ikke længere bruge unødig tid på administration. De kan i stedet bruge deres tid på at gøre en forskel for ensomme unge. NemTilmeld har hvert fald sparet os 2-3 timer i administration pr. arrangement.

En verden af fordele for frivillige

Christoffer oplever en lang række fordele ved at bruge NemTilmeld. Han er især begejstret over, hvor nemt det er for de unge at tilmelde sig. Det er som nævnt også blevet nemmere at få overblik over økonomien. I tillæg er det nemt at refundere deltagerbetalinger og kontakte deltagerne.

Den helt store fordel er dog, at NemTilmeld fjerner en stor administrativ byrde fra de frivilliges skuldre. Det skaber værdi for både de frivillige og de unge, mener Christoffer.

- Vi kan skabe nogle arrangementer, der kræver større planlægning, uden at det bliver en administrationstung opgave for os frivillige. Så kan vi i stedet bruge tiden på det, vi er frivillige for – nemlig at gøre en forskel for ensomme unge.

Christoffer mener også, at det giver troværdighed at bruge et professionelt system som NemTilmeld.

- Både deltagerne og de frivillige er trygge ved NemTilmeld. Der er styr på økonomien, og der er ingen kontanter mellem de frivillige og deltagerne. Det er guld værd.

Derudover er han imponeret over, hvad NemTilmeld gør for at sikre, at håndtering af persondata sker efter gældende regler.

Christoffer anbefaler gerne NemTilmeld til andre, som afholder arrangementer.

- Vi er super glade for at kunne bruge NemTilmeld gratis som frivillig forening. Det er en kæmpe hjælp for os.

Christopher Trung Paulsen

Næstformand

Ungdommens Røde Kors i Slagelse

I Ungdommens Røde Kors i Slagelse arbejder vi målrettet for visionen om et lokalsamfund, hvor alle børn og unge er noget særligt for nogen, og hvor ingen børn og unge savner positivt fællesskab. Vi dækker hele kommunen. Vores fokus og drivkraft er altid viljen til at gøre en positiv forskel for andre, og vi sætter altid det konkrete nærvær og mødet mellem mennesker i centrum. 

Ungdommens Røde Kors i Slagelse
Jernbanegade 7, 1. sal
4200 Slagelse
E: urk-slagelse@urkmail.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis