Nemt og lige til - sådan skal det være!

Ronald McDonald BørneFond støtter projekter til fordel for alvorligt syge børn og står bl.a. bag det eksisterende Ronald McDonald Hus i København og snart også i Odense. Hvert år afholder fonden velgørenhedsarrangementet Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup, der skal skaffe penge til driften af Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet i København. Tidligere blev administration af tilmeldinger klaret med Excel-ark og manuelle registreringer, og det tog tid:

- Deltagerne tilmeldte sig ved at skrive en e-mail eller ringe, hvorefter vi registrerede tilmeldingerne manuelt i Excel-ark. Det gjorde, at vi brugte rigtig meget unødig tid på korrespondance frem og tilbage, fortæller Lene Høffner, eventmager og fundraiser i Ronald McDonald BørneFond.

Der måtte være en nemmere måde at klare tilmeldingerne på, og da hun hørte om NemTilmeld, var hun frisk på at prøve.

- Systemet var nemt for deltagerne at bruge, og vores medarbejdere sparede adskillige administrationstimer.

Flere tilmeldingsmuligheder

Systemet blev taget i brug for første gang til fondens årlige golfturnering, hvor danske golfstjerner stiller op og tilbyder både træning af de tilmeldte gæster samt opvisning. Deltagerne kunne både tilmelde sig som hold og som enkeltperson, bestille buggies og betale - alt sammen direkte i tilmeldingssystemet:

- Med de mange tilmeldings- og betalingsmuligheder gjorde NemTilmeld det mere overskueligt at administrere tilmeldingerne. Samtidig var det nemt for deltagerne at bruge, og vores medarbejdere sparede adskillige administrationstimer.

Hjælpen er lige ved hånden

Lene Høffner er glad for det nye tilmeldingssystem, som i dag kører automatisk:

- Systemet er nemt at arbejde med, og supporten fra NemTilmeld har også været en meget positiv oplevelse. Chatfunktionen fungerer rigtig godt, og har jeg nogle spørgsmål, er hjælpen der med det samme.

Ronald McDonald BørneFond blev stiftet i 1991 af McDonald's Danmark. Fondens primære formål er at etablere og drive danske Ronald McDonald huse, men støtter også forskning og aktiviteter til fordel for alvorligt syge børn. Fonden har siden åbningen af det første Ronald McDonald Hus i 2002 indsamlet midler ind til mere end 1300 familier, fx rejste golfturneringen i 2013 med omkring 65 deltagere og 15 hold i alt 225.000 kr. til fonden.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Jeg vil klart anbefale NemTilmeld. Der er ingen grund til at gøre tilmelding til arrangementer sværere og mere tidskrævende end nødvendig"

- Henriette Wulff, Chef for ledelsessekretariatet, Dyrenes Beskyttelse

Læs hele casen
...

"Vi har 1 hjemmeside med vores arrangementer - ikke 46 forskellige. Det er en kæmpe styrke for en organisation som os, da alle bruger det samme system og kan hjælpe hinanden."

- Klaus Ibsen Bloch, Digital projektleder, Scleroseforeningen

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt