NemTilmeld er nemt, hurtigt og tilmeldinger forsvinder ikke

ABA-foreningen bruger NemTilmeld til deres 2 årlige arrangementer, hvor medlemmer af foreningen for forældre til børn med autisme mødes. Foreningen har omkring 250 medlemmer og afholder endags-konferencer, kurser og landsmøder, hvilket fungerer fantastisk med NemTilmeld, fortæller Anne Lindholt, som er bestyrelsesmedlem og ansvarlig for brugen af NemTilmeld.

NemTilmeld skaber værdi for vores forening og medlemmer

Det er en stor hjælp, at folk køber en billet og betaler med betalingskort med det samme. Foreningen skal ikke tjekke, om de laver en bankoverførsel, som kan være lavet af en anden end deltageren.

Derudover bruger de muligheden for at oprette tillægsydelser i NemTilmeld. Det kan f.eks. være når en deltager skal vælge et af 3 sideløbende oplæg på landsmødet. Det er en kæmpe fordel, når de skal planlægge lokaler, da foreningen allerede i god tid ved, hvor mange der har tilmeldt sig til de forskellige oplæg.

NemTilmeld gør det nemmere at styre tilmelding til spisning og overnatning samt indhentning af information omkring kosthensyn hos deltagerne. Deltageren vælger selv det hele ved tilmelding uden foreningen behøver at gøre noget.

- Alt dette skal man ellers skrive en mail til nogen om., fortæller Anne rigtig nok og fortsætter:

- 90 % af vores tilmeldinger rører jeg aldrig ved - de tilmelder sig bare.

NemTilmeld sparer Anne og ABA-foreningen en masse tid. Tid som de frivillige kan bruge på at skabe værdi. Hvis de ikke havde NemTilmeld, ville tiden blive brugt på administration, som ingen har glæde af, ifølge Anne:

 

"Det giver ikke ret meget værdi at sidde med et excel-ark. Det gjorde vi før, men det har NemTilmeld ændret. Systemet klarer tilmelding, bekræftelser og fakturaer, som jeg ellers skulle lave manuelt."

 

Før overførte folk penge og skrev en mail til foreningen om, at de gerne vil deltage. Så sendte foreningen et skema retur, som deltageren skulle udfylde. Når foreningen fik disse retur, printede de dem og indtastede alt manuelt.

Det gav Anne tics. Hun fandt i stedet frem til NemTilmeld, hvilket hun ikke fortryder:

- NemTilmeld er vejen frem - Det er langt mere professionelt. Vores medlemmer elsker det. De råbte nærmest ”jubii”, da vi afskaffede det gamle system, hvor vi manuelt skulle håndtere hver eneste tilmelding.

NemTilmeld har en imponerende service

Anne er meget imponeret og glad for den service, som foreningen får hos NemTilmeld.

- Jeg har armene i vejret. De svarer i løbet af en dag - oftest samme dag - og vi betaler ikke engang for systemet.

Hun oplever en velvillighed til at løse evt. problemer. Anne anbefaler gerne NemTilmeld til andre:

- Alt fra klasseråd til store virksomheder vil have glæde af alt det NemTilmeld kan.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Havde vi ikke haft NemTilmeld, skulle vi bruge flere timer på administration. NemTilmeld har tværtimod halveret vores administration."

- Nicolas Munk-Rechnitzer, Sejlerskole instruktør, Aarhus Sejlklub

Læs hele casen
...

"Jeg kunne ikke forestille mig at arbejde med mine arrangementer andre steder end i NemTilmeld."

- Gitte Messerschmidt, Organisationssekretær, Socialdemokratiet i København

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt