Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

ABA-foreningen


NemTilmeld er nemt, hurtigt og tilmeldinger forsvinder ikke

ABA-foreningen bruger NemTilmeld til deres 2 årlige arrangementer, hvor medlemmer af foreningen for forældre til børn med autisme mødes. Foreningen har omkring 250 medlemmer og afholder endags-konferencer, kurser og landsmøder, hvilket fungerer fantastisk med NemTilmeld, fortæller Anne Lindholt, som er bestyrelsesmedlem og ansvarlig for brugen af NemTilmeld.

NemTilmeld skaber værdi for vores forening og medlemmer

Det er en stor hjælp, at folk køber en billet og betaler med betalingskort med det samme. Foreningen skal ikke tjekke, om de laver en bankoverførsel, som kan være lavet af en anden end deltageren.

Derudover bruger de muligheden for at oprette tillægsydelser i NemTilmeld. Det kan f.eks. være når en deltager skal vælge et af 3 sideløbende oplæg på landsmødet. Det er en kæmpe fordel, når de skal planlægge lokaler, da foreningen allerede i god tid ved, hvor mange der har tilmeldt sig til de forskellige oplæg.

NemTilmeld gør det nemmere at styre tilmelding til spisning og overnatning samt indhentning af information omkring kosthensyn hos deltagerne. Deltageren vælger selv det hele ved tilmelding uden foreningen behøver at gøre noget.

- Alt dette skal man ellers skrive en mail til nogen om., fortæller Anne rigtig nok og fortsætter:

- 90 % af vores tilmeldinger rører jeg aldrig ved - de tilmelder sig bare.

NemTilmeld sparer Anne og ABA-foreningen en masse tid. Tid som de frivillige kan bruge på at skabe værdi. Hvis de ikke havde NemTilmeld, ville tiden blive brugt på administration, som ingen har glæde af, ifølge Anne:

Det giver ikke ret meget værdi at sidde med et excel-ark. Det gjorde vi før, men det har NemTilmeld ændret. Systemet klarer tilmelding, bekræftelser og fakturaer, som jeg ellers skulle lave manuelt.

Før overførte folk penge og skrev en mail til foreningen om, at de gerne vil deltage. Så sendte foreningen et skema retur, som deltageren skulle udfylde. Når foreningen fik disse retur, printede de dem og indtastede alt manuelt.

Det gav Anne tics. Hun fandt i stedet frem til NemTilmeld, hvilket hun ikke fortryder:

- NemTilmeld er vejen frem - Det er langt mere professionelt. Vores medlemmer elsker det. De råbte nærmest ”jubii”, da vi afskaffede det gamle system, hvor vi manuelt skulle håndtere hver eneste tilmelding.

NemTilmeld har en imponerende service

Anne er meget imponeret og glad for den service, som foreningen får hos NemTilmeld.

- Jeg har armene i vejret. De svarer i løbet af en dag - oftest samme dag - og vi betaler ikke engang for systemet.

Hun oplever en velvillighed til at løse evt. problemer. Anne anbefaler gerne NemTilmeld til andre:

- Alt fra klasseråd til store virksomheder vil have glæde af alt det NemTilmeld kan.

Anne Lindholt

Bestyrelsesmedlem

ABA-foreningen

ABA-foreningens formål er at fremme udbygningen af offentlige tilbud om tidlig og intensiv pædagogisk indsats for børn med autisme i Danmark.

ABA-foreningen arbejder politisk for at gøre adfærdsanalytisk, pædagogisk indsats tilgængelig for alle børn med autisme. Desuden vejleder vi familier, institutioner og kommuner med at komme i gang, hvad end der er tale om offentlige tilbud til flere børn, eller hjemmebaseret træning af et enkelt barn med autisme.

ABA-foreningen arrangerer kurser for forældre til nydiagnosticerede børn, og fungerer undertiden som bisiddere i forældres møde med offentlige myndigheder. Hvert år samles medlemmerne til landsmøde, med både faglige og sociale aktiviteter. Desuden rummer foreningen en række lokalforeninger, som holder arrangementer og yder gensidig støtte på lokalt plan.

Foreningen er for forældre, pårørende, fagfolk og andre interesserede.

Næstvedgade 18 2 th
København Ø
T: +45 40 53 47 99
E: formand@abaforeningen.dk

http://www.abaforeningen.dk/

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis