Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Aarhus Sejlklub


NemTilmeld er uvurderlig for vores klub

Aarhus Sejlklub er en stor sejlklub med mange afdelinger. Herunder sejlerskolen, som Nicolas Munk Rechnitzer er med til at drive og administrere.

Afdelingen bruger NemTilmeld til at registrere deltagere på udbudte uddannelser og kurser.  Derudover bruger sejlklubben NemTilmeld til sociale arrangementer som foredrag, fester og ture samt til indbetaling af stævnegebyrer.

Dårlige erfaringer vendt til gode

Inden man fik et decideret tilmeldingssystem, skulle deltagerne tilmelde sig ved at ringe eller skrive til klubben. Klubben sendte så fakturaer ud, når de skulle opkræve betaling for aktiviteter eller kontingent. En arbejdsgang fyldt med udfordringer, som skabte en del frustration, ifølge Nicolas:

- Bogholderen sendte fakturaer ud, hvor deltagerne så skulle lave en bankoverførsel til klubbens konto. Det endte tit med rykker på rykker eller rykkere til folk, som havde betalt, eller manglende rykkere til folk, som ikke havde betalt.

Tidligere havde Aarhus Sejlklub brugt et andet tilmeldingssystem. Klubben havde dog dårlige erfaringer med udbyderen - især i forhold til håndtering af omsætningen fra klubbens arrangementer. Dette gav en forståelig skepsis i sejlklubben over for online tilmeldingssystemer. En skepsis som sejlerskolen dog kunne modbevise, som Nicolas forklarer:

- Efter en sæson i sejlerskolen, hvor der var styr på økonomien, var resten af sejlklubben overbevist om, at NemTilmeld var en reel udbyder, som kunne hjælpe med vores administrative udfordringer. Efter flere sæsoner bruger Aarhus Sejlklub NemTilmeld til alle de arrangementer, hvor det giver mening.

Nicolas oplever nu, at det er langt nemmere for ham at holde styr på deltagerne og deres betaling, sammenlignet med tidligere.

- Det er altafgørende, at jeg har overblik over deltagerne og deres betaling ét sted. Før skulle jeg sammenholde en medlemsdatabase med kontoudtog over konti, jeg ikke havde adgang til.

Der er styr på økonomien

Nicolas forklarer, at NemTilmeld hjælper ham meget i sit frivillige arbejde i Aarhus Sejlklub - især med at skabe overblik over deltagerne.

- Jeg bruger ikke NemTilmeld hver dag. Det er noget, jeg gør i min fritid. Derfor er det dejligt, at jeg nemt kan gå tilbage og finde afholdte arrangementer med alle de nødvendige oplysninger.

Han nævner også, at NemTilmeld er med til at sikre en professionel håndtering af økonomien. Noget der giver stor sikkerhed i dagligdagen.

- Det er efterhånden sjældent, at klubbens arrangører er nødsaget til at modtage kontanter fra deltagere, og NemTilmeld gør det nemt at refundere deres personlige udlæg, hvilket minimerer risikoen for uoverensstemmelse. NemTilmeld bidrager dermed til en ansvarlig regnskabsførelse i klubben.

Det er i høj grad med til at skabe tillid i klubben, forklarer Nicolas. Han fortæller også, at NemTilmeld har gjort det muligt at få endnu flere ”kunder i butikken”.

- NemTilmeld har betydet, at vi kan modtage flere elever og holde flere arrangementer – uden at bruge mere tid på administration. Havde vi ikke haft NemTilmeld, skulle vi bruge flere timer på administration. NemTilmeld har tværtimod halveret vores administration.

Den tid, som sejlklubben ikke længere skal bruge på administration, bruger de nu i stedet på at skabe værdi for medlemmerne og optimere klubbens arbejdsgange.

Kontakten med NemTilmeld er super god

Som sejlerskolens medlemsansvarlige står Nicolas for den primære kontakt med NemTilmeld. En oplevelse han er meget tilfreds med.

- NemTilmelds support er lydhør over for vores forslag og altid klar til at hjælpe. Det er desuden dejligt at tale med de samme mennesker fra gang til gang.

Aarhus Sejlklub bruger NemTilmelds sponsorat, da de er en forening drevet på frivillig basis. En løsning, som Nicolas er meget glad for.

- Vi føler os meget privilegerede over, at have gratis adgang til et stærkt værktøj som NemTilmeld, og samtidig får vi en god behandling. Det ser man ikke mange steder.

Nicolas Munk-Rechnitzer

Sejlerskole instruktør

Aarhus Sejlklub

Med det oprindelige navn, Aarhusbugtens Sejlklub, startede klubben 27. juli 1879 og i 1902 ændredes navn til Aarhus Sejlklub.

Det er en meget traditionsrig og aktiv sejlklub med masser af tilbud til forskellige typer aktivitet på vandet og til sejlere i alle aldre.

Aarhus Sejlklub
T: +45 5134 1116
E: nrechnitzer@gmail.com

http://aarhussejlklub.dk/

Du er velkommen til at kontakte Nicolas, hvis du har yderligere spørgsmål til deres erfaringer med NemTilmeld.

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis