Det er nemt at komme i gang med og lige til at bruge

Opvisninger, fastelavnsfester, julearrangementer og generalforsamlinger – Skanderborg Gymnastikforening afholder mange forskellige arrangementer for både medlemmere og frivillige i foreningen. Foreningen anvender NemTilmeld til at tage imod tilmeldinger og håndtere betalinger til deres mange arrangementer – og dét har frigivet tid til foreningens frivillige:

- Det fjerner en del administrativt arbejde for mig at bruge det.

Sådan fortæller Steve Tegtmejer, formand og instruktør hos Skanderborg Gymnastikforening.

Større kontrol over foreningens arrangementer

Skanderborg Gymnastikforening oplevede, at de havde brug for mere kontrol over deres arrangementer, og derfor oprettede de et sponsorat hos NemTilmeld. 

Når gymnastikforeningen skal afholde et arrangement, opretter Steve det blot i NemTilmeld og sender invitationer ud gennem systemet. Derefter kan de inviterede selv gå ind og tilmelde sig arrangementet og betale, hvis det koster noget at deltage. Lister over de tilmeldte deltagere kan foreningen se i systemet, ligesom foreningens kassere nemt kan trække pengene ud, når arrangementet er overstået – og “det er nemt” understreger Steve og uddyber:

"Det gør det nemmere at lave et arrangement. Jeg kan bare kopiere et tidligere arrangement og smide det ind i en kategori. Og så kan jeg nemt sende en invitation ud eller en reminder til deltagerne."

Du bliver guidet igennem det

Han anbefaler derfor også NemTilmeld til andre, der har med arrangementer at gøre, og lægger især vægt på, hvor nemt systemet er at bruge:

- Du skal ikke tænke så meget, når du skal oprette et arrangement – du bliver guidet igennem det istedet for "du lige skal læse den her brugervejledning på 200 sider, og så kan gå i gang". Det er nemt at komme i gang med og lige til at bruge.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Vi er super glade for at kunne bruge NemTilmeld gratis som frivillig forening. Det er en kæmpe hjælp for os."

- Christopher Trung Paulsen, Næstformand, Ungdommens Røde Kors i Slagelse

Læs hele casen
...

"NemTilmeld har frigjort minimum en frivillig på fuld tid. Det gør en verden til forskel."

- Karsten Haarkær, Frivillig, Esbjerg Ishockey Klub

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt