NemTilmeld har frigjort minimum en frivillig på fuld tid

Besværlig tilmelding er fortid for Esbjerg Ishockey Klub, og sådan har det været siden 2013. Her opdagede Karsten Haarkær, frivillig i klubben, nemlig NemTilmeld gennem en anden klub, og siden har betalingen for klubbens arrangementer kørt som smurt. 

Automatisk opdaterede deltagerlister

Behovet for et system som NemTilmeld opstod, idet klubben havde brug for en nem måde at tage imod penge for kontingent og holde styr på, hvem, der havde betalt. Tidligere sendte klubben en mail ud med kontonummer til klubbens medlemmer, og de frivillige skulle efterfølgende holde styr på, hvem, der havde betalt og hvem, der stadig manglede. 

- Nu får vi istedet automatisk en liste i systemet med holdledere og hvem, der har betalt.

Og især muligheden for nemt at indsamle informationer om deltagerne og få et nemt og hurtigt overblik over disse, er en del af systemet, foreningens frivillige sætter stor pris på. 

- Det gør det sindssygt nemt. Vi er virkelig virkelig virkelig glade for NemTilmeld.

NemTilmeld har frigjort tid til de frivillige

I dag bruger klubben tilmeldingssystemet NemTilmeld til alt fra sommertræning for klubbens medlemmer til større cups, hvor klubben får besøg af spillere fra andre ishockey-klubber.

Og med en klub, der består af medlemmer helt ned fra 3 års alderen til voksne og ældre motionister, er der en del forskellige arrangementer at holde styr på for de frivillige. 

- Førhen havde vi simpelthen en person, der ikke lavede andet end at styre medlemslister og betaling til vores arrangementer.

"NemTilmeld har frigjort minimum en frivillig på fuld tid. Det gør en verden til forskel."

Derfor anbefaler Karsten også NemTilmeld i stor stil til andre frivillige foreninger og virksomheder i Esbjerg, der tager imod tilmeldinger til arrangementer: 

- Jeg kan ikke se nogen som helst frivillig forening, der ikke ville have gavn af NemTilmeld – og jeg vil råde dem alle til at prøve den mulighed af.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Havde vi ikke haft NemTilmeld, skulle vi bruge flere timer på administration. NemTilmeld har tværtimod halveret vores administration."

- Nicolas Munk-Rechnitzer, Sejlerskole instruktør, Aarhus Sejlklub

Læs hele casen
...

"Noget af det bedste ved NemTilmeld det er det her med, at vi nu kan samle vores tilmeldinger ét sted."

- Thomas Lauritsen, Kredsleder, FDF Herning Nord

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt