De frivillige kan nu bruge deres tid på at planlægge spændende arrangementer

"Vores ledere skal ikke længere håndtere alt det her papir og penge – de skal egentligt bare arrangere en god lejr."

- Sådan fortæller Thomas Lauritsen, kredsleder i FDF Herning Nord, om arbejdet i foreningen efter at have fået NemTilmeld.

Med Nemtilmeld til at håndtere tilmeldingen til foreningens arrangementer, er der nemlig blevet frigivet en del tid til de frivillige, der istedet kan bruges på at planlægge spændende arrangementer for de mange børn og unge, der er medlemmer i foreningen.

Før NemTilmeld var tilmeldingen primært papirbaseret – deltagerne blev registreret manuelt, og så var det ellers med at holde tungen lige i munden for lederen, der både skulle jonglere kontanter og papirlapper med deltageroplysninger. En tidskrævende opgave når man, som FDF Herning Nord, ofte har tilmelding i gang til alt fra kredsweekender og bålfester til forældreaftener og netværksarrangementer på samme tid. 

Med NemTilmeld opdateres deltagerlisten for hvert arrangement automatisk

Derfor var det også en lettelse for foreningen, at kunne overlade en stor del af administrationen til et online system, der kunne automatiserede tilmeldingsdelen. Med NemTilmeld opdateres deltagerlisten for hvert af foreningens arrangementer nemlig automatisk, når en deltager tilmelder sig. 

- Det er nemt for forældrene at finde ud af, og så gør det det nemmere for vores ledere. De får nemlig bare os til at oprette et arrangement i NemTilmeld, og så sender vi dem listen med deltagere.

Samtidig har foreningen nu også tilmeldingerne til deres arrangementer samlet ét sted, og det skaber overblik for foreningens frivillige:

"Noget af det bedste ved NemTilmeld det er det her med, at vi nu kan samle vores tilmeldinger ét sted."

Mulighed for forskellige billettyper og priser

Også de forskellige muligheder for opsætning af arrangementer i systemet ser foreningen som en stor fordel, når de f.eks. skal afholde et arrangement, hvor der tilbydes billetter til forskellige priser: 

- Vi kan tilpasse hvert arrangement og oprette forskellige billettyper – f.eks. hvis en leder skal tilmelde sig uden at betale.

FDF Herning Nord anbefaler derfor også NemTilmeld til andre arrangører, der sidder med tilmelding til arrangementer:

- Vi er rigtig godt tilfredse med det, og det løser vores udfordringer med tilmelding.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Vi sparer tid, som vi kan bruge på at skabe de bedst mulige oplevelser og tilbud til børnene."

- Hans Schroeder, Kasserer, FDF Vester Hassing

Læs hele casen
...

"Nu melder folk sig selv til og betaler, og de kan selv gå ind og lave rettelser i deres tilmelding."

- Poul Erik Nielsen, Formand, Bogense Sejlklub

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt