Jeg får automatisk data, som jeg kan trække ud i excelark

Klubaftener, foredrag og Danmarks største kapsejlads – Bogense Sejlklubs arrangementer spænder bredt i både indhold og størrelse. Sejlklubben står for det årlige Palby Fyn Cup, Danmarks største kapsejlads, med flere end tusinde deltagere. Et arrangement, der før NemTilmeld var enormt tidskrævende opgave for klubbens frivillige, der både skulle holde styr på deltagere, bådoplysninger og betaling til arrangementet. 

- Før skulle jeg sidde og taste det hele ind – med fare for tastefejl. Og når nogle skulle have rettet noget, var det også besværligt – for eksempel hvis de pludselig var flere, der skulle have morgenmad.

- Sådan fortæller Poul Erik Nielsen, formand for Bogense Sejlklub, om tiden før tilmeldingssystemet. Men det har ændret sig, efter sejlklubben er begyndt at bruge NemTilmeld:

"Nu melder folk sig selv til og betaler, og de kan selv gå ind og lave rettelser i deres tilmelding."

Systemet passer til alle typer arrangementer

Det var det store Palby Fyn Cup, der fik formanden Poul Erik til at opsøge et tilmeldingssystem som NemTilmeld. I dag bruger klubben dog NemTilmeld til langt de fleste af deres arrangementer: 

- Vi bruger systemet flittigt til alt det, vi kan komme afsted med.

Og det sparer både klubbens frivillige tid og giver dem et bedre overblik over deltagerne til deres arrangementer

- Det er meget nemmere jo - jeg bruger ikke så meget tid på det mere. Det ligger jo i navnet, at det er nemt, og det har bare fungeret.

Da klubbens arrangementer spænder bredt, er det også meget forskelligt, hvor stort et behov, der er for de forskellige funktioner i systemet. Hvor der ved nogle arrangementer, som det store kapsejlads, er brug for at indsamle mange forskellige informationer, er der ved andre arrangementer kun behov for at indsamle ganske få informationer. Derfor er klubben også meget tilfredse med systemets opbygning, der gør det nemt at oprette et simpelt arrangement, der senere kan bygges på: 

-  Opsætningen af arrangementer fungerer rigtig fint. Det er jo bare et spørgsmål om at bygge på.

Informationer om deltagerne er lige ved hånden

Til det helt store Palby Fyn Cup, hvor klubben har brug for at vide alt fra bådoplysninger til bestilling af morgenmad, er det en stor fordel, at de kan bede om lige præcis de oplysninger, de har brug for og efterfølgende trække dataen ud i et excelark: 

- Vi har brug for mange informationer fra udstillerne – alt fra data om båden til bestilling af morgenmad. Jeg får automatisk data, som jeg kan trække ud i excelark.

Ofte sker det, at klubben skal afholde et tilbagevendende arrangement – eksempelvis det årlige Palby Fyn Cup. Når det er tilfældet, skal klubbens frivillige ikke bruge tid på at opsætte tilmeldingssiden fra bunden. Istedet kan de kopiere et tidligere arrangement, og redigere i de ting, der har ændret sig:

- Jeg kan nemt tage en kopi fra sidste års arrangement og så redigere i det. Jeg kan også trække lister med sidste års deltagere, når vi skal invitere.

Overordnet er foreningen glad for at bruge NemTilmeld, og Poul Erik anbefaler da også glædeligt NemTilmeld til andre, der kunne får gavn af systemet.


"Jeg har anbefalet det alle de steder, jeg kan se, nogle kan bruge det. Jeg fortæller, hvor tilfredse vi er med at bruge det."

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Havde vi ikke haft NemTilmeld, skulle vi bruge flere timer på administration. NemTilmeld har tværtimod halveret vores administration."

- Nicolas Munk-Rechnitzer, Sejlerskole instruktør, Aarhus Sejlklub

Læs hele casen
...

"NemTilmeld er et intuitivt og gennemarbejdet system med alle de nødvendige funktioner, så det tekniske i sig selv var på ingen måde svært."

- Christoffer Kirkegaard, Økonomiansvarlig for JCI Forårskongres 2014, JCI Sønderborg

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt