Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

JCI Sønderborg

Billet med masser af tilvalgsmuligheder

Næste gang Junior Chamber International (JCI) Danmark afholder deres danske forårskongres, er det JCI Sønderborg, som har værtskabet. De skal stå for alt fra programplanlægning og forplejningstilbud til administration af tilmelding og betaling. Kongressen tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og tilkøb, som bestilles ved billetkøb, og det kræver et tilmeldingssystem med stor fleksibilitet. Derfor kom NemTilmeld på banen:

- NemTilmeld er et intuitivt og gennemarbejdet system med alle de nødvendige funktioner, så det tekniske i sig selv var på ingen måde svært. Udfordringen lå mere i vores egen opsætning af tilvalg til billetten, og vores målsætning om at åbne for tilmeldinger med et fejlfrit tilmeldingsforløb, fortæller Christoffer Kirkegaard, økonomiansvarlig for kongressen.

Jeg vil hellere bruge tid på at skabe værdi og arrangere en fed kongresoplevelse end på at sætte flueben i et regneark.

To sideløbende moduler

Kongressen består af en åben erhvervskonference fredag eftermiddag og en intern JCI-kongres, der afvikles fra fredag til søndag. Derfor er JCI Sønderborg nødt til at have to tilmeldingsmoduler kørende sideløbende: Et for eksterne, som kun kan tilmelde sig fredagens erhvervskonference, og et for JCI-medlemmer, der kan tilmelde sig alle aktiviteter fra fredag til søndag. Billettype, tillægsydelser og workshops skal således spille sammen i en højere enhed uden overlap, så det ikke er muligt at bestille ting, der foregår på samme tid, eller som billetten ikke giver adgang til.

Virkeligt meget at vælge i mellem

På forårskongressen er der nemlig en lang række aktiviteter at vælge i mellem ved tilmelding, fx enten fuld kongrespakke fra fredag-søndag, fredagsbillet eller lørdagsbillet; 1 eller 2 overnatninger på hotel på enten dobbelt- eller enkeltværelse, en række forskellige workshops, forplejning under kongressen, før-fest torsdag aften og mange andre tilvalgsmuligheder.

- Ved at styre hvornår de forskellige ting skal være aktive, sikrer vi, at man ikke kan vælge aktiviteter, der ikke er relevante, fx en workshop om fredagen, hvis nu man kun tilmelder sig lørdag. Vi har afprøvet alle tænkelige scenarier på forhånd for at sikre os, at der ikke er fejl, og jeg må sige, at vi er lykkes rigtig godt med det. På nuværende tidspunkt har vi over 100 tilmeldte, og vi har endnu ikke haft nævneværdige fejlmeldinger.

Enormt tidsbesparende

Christoffer Kirkegaard pointerer, at selv om det måske har krævet lidt tid i begyndelsen for JCI Sønderborg at få "kabalen" til at gå op, er det rigtig godt givet ud:

- Vi sparer enormt meget tid på administration nu, og jeg tør slet ikke drømme om, hvordan processen havde kørt uden NemTilmeld. Det ville have været helt uoverskueligt, siger Christoffer Kirkegaard og tilføjer: - Det er virkelig sparsomt, hvad jeg skal lægge af kræfter i tilmeldings- og betalingsprocesserne i dag, og det passer mig egentlig fint, for jeg vil hellere bruge tid på at skabe værdi og arrangere en fed kongresoplevelse end på at sætte flueben i et regneark.

- Min oplevelse af NemTilmeld har været enormt positiv. Systemet er så nemt at arbejde med, og det er ikke mindst professionelt, hvilket er meget vigtigt, når man har med penge og fortrolige oplysninger at gøre. Så skal alt bare fungere og se seriøst ud, og det lever NemTilmeld uden tvivl op til, slutter Christoffer Kirkegaard.

Som en del af en international organisation har JCI Danmark lokale afdelinger over hele landet. JCI er et stærkt erhvervsnetværk for unge mellem 18-40 år, som mødes for at lære og udvikle sig både fagligt og personligt, og som arbejder for at skabe positive forandringer i samfundet.

Christoffer Kirkegaard

Økonomiansvarlig for JCI Forårskongres 2014

JCI Sønderborg

Som en del af en international organisation har JCI Danmark lokale afdelinger over hele landet. JCI er et stærkt erhvervsnetværk for unge mellem 18-40 år, som mødes for at lære og udvikle sig både fagligt og personligt, og som arbejder for at skabe positive forandringer i samfundet.

JCI Sønderborg
Sdr. Landevej 41 2. TH
6400 Sønderborg
Tlf: +45 25296454
E-mail: ckirkegaard@kpmg.dk

JCI Sønderborg

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?