NemTilmeld er som at åbne et nyt Apple produkt

Du skal nu møde Morten. Han forsker i forretningsmodeller ved Aalborg Universitet.

Han er en af grundlæggerne bag en international forening af forskere i forretningsmodeller. Han står også bag verdens første konference om forretningsmodeller.

Morten havde en udfordring, da han skulle holde styr på de mange forskere, som gerne ville deltage i den spændende konference, han havde strikket sammen.

Vi havde forskellige interne systemer og online værktøjer til tilmelding. Der var dog stadig meget manuelt arbejde, f.eks. kunne vi kun udsende 50 mails af gangen til deltagerne, som Morten forklarer.

Fremgangsmåden med forskellige systemer stjal al for meget tid, ifølge Morten:

Vi brugte 3-4 forskellige systemer, og det tog al for meget tid. I øvrigt undersøgte vi et amerikansk tilmeldingssystem, men det var alt for dyr at betale igennem for vores deltagere. Vi skulle også som arrangør betale en masse gebyrer, når vi skulle have penge udbetalt.

Bedre overblik og nem tilmelding

Morten ledte efter alternativer på Google, og her fandt han NemTilmeld, hvilket han er glad for:

NemTilmeld passer perfekt til vores behov. Det var lige så lækkert at "pakke ud", som et nyt Apple produkt.

I forhold til registrering af deltagere til konferencen, er Morten også meget tilfreds med NemTilmeld.

- Konferencen var en kæmpe succes med 100 deltagere. NemTilmeld var med til at binde det hele sammen. Det fungerede fantastisk, forklarer Morten.

Han er især begejstret over, hvor nemt det var at komme i gang samt de mange funktioner, han har adgang til.

Jeg brugte max. 1 time. Så var konferencen oprettet og klar til tilmelding. NemTilmeld giver os en langt større værktøjskasse samlet et sted frem for tidligere, hvor vi brugte flere forskellige systemer. Det er en kæmpe styrke.

Han fremhæver især tilmeldingen til en middag efter konferencen som en positiv oplevelse.

Det var fedt. Deltagerne havde betalt på forhånd. Jeg kunne nemt sende restauranten en liste med antal personer og evt. kosthensyn. Det havde jeg jo indsamlet om deltagerne, da de tilmeldte sig.

Morten har haft en god dialog med NemTilmeld, når han har haft brug for det. Sluttelig giver han en anbefaling af NemTilmeld til alle, som holder arrangementer.

- Det er et fantastisk godt system, som vi helt sikkert kommer til at bruge igen.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Systemet er nemt at arbejde med, og supporten fra NemTilmeld har også været en meget positiv oplevelse. Har jeg spørgsmål, er hjælpen der med det samme."

- Lene Høffner, Eventmager og fundraiser, Ronald McDonald Børnefond

Læs hele casen
...

"Havde vi ikke haft NemTilmeld, skulle vi bruge flere timer på administration. NemTilmeld har tværtimod halveret vores administration."

- Nicolas Munk-Rechnitzer, Sejlerskole instruktør, Aarhus Sejlklub

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt