Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Græsted Kro

NemTilmeld er også et billetsystem

Græsted Kro havde ligget hen i forfald i fire år, da Vibe og René Pock-Steen Richardt i foråret 2012 tog springet, købte kroen og påbegyndte et større renoveringsarbejde. Drømmen var at bringe Græsted Kro tilbage til sine succesfulde revydage, og de havde kun tre måneder at arbejde i, inden scenetæppet skulle gå for første gang efter alle disse år. Revyen blev en stor succes og gentages i 2013. Men denne gang foregår billetbestilling dog på en noget anderledes vis. Webmaster for Græsted Kro Jonathan Larsen forklarer:

- Det første år solgte vi billetter over telefon og e-mail, og det var noget besværligt. Den store mængde korrespondance mellem os og publikum var utrolig tidskrævende. Derudover kunne vi først sende billetterne af sted, når pengene var gået ind på vores konto, så der gik meget tid med også at tjekke netbanken. Vi skulle helt klart have et andet system.

NemTilmeld var meget fleksible i forhold til vores efterspørgsler, og vi har nu fået de funktioner, som vi har behov for.

Billetsystem på budget

I forbindelse med et ansigtsløft af hjemmesiden blev der derfor også undersøgt en række forskellige billetsystemer. Jonathan Larsen tog først kontakt til de større udbydere, men måtte trække i land igen pga. prisen:

- Vi er jo en lille virksomhed, og især her i starten må vi tænke meget på budgettet. Så jeg søgte på nettet efter andre udbydere, der kan levere et færdiglavet system, for jeg har ikke tid til at kode en masse selv.

Tilpasset efter behov

Jonathan Larsen valgte NemTilmeld og blev positivt overrasket over både pris og mulighed for at få tilpasset systemet efter Græsted Kros behov. Kroen havde mere brug for et billetsystem end et tilmeldingssystem, men det var ikke noget problem overhovedet:

- NemTilmeld var meget fleksible i forhold til vores efterspørgsler, og vi har nu fået de funktioner, som vi har behov for. Det drejer sig blandt andet om mulighed for en række tilkøb til billetten, for eksempel drinks i pausen eller en barpakke. Det har vi nu fået, og i hele forløbet har vi haft en virkelig god dialog med NemTilmeld omkring disse funktioner.

Betaling kører upåklageligt

Alt i alt er tilmeldingsprocessen blevet meget nemmere for Græsted Kros medarbejdere, og Jonathan Larsen vurderer, at NemTilmeld i hvert fald har barberet halvdelen af tiden brugt på billetadministration væk. Derudover sætter han også stor pris på refunderingsfunktionen, som kun kræver få klik på computeren, når der skal føres penge tilbage til kunden.

- Betalingssystemet kører let og smertefrit, og NemTilmeld har i det hele taget lettet administrationsarbejdet enormt, lyder det fra Jonathan Larsen. Han fortsætter: - NemTilmeld leverer en lige så fin vare som de store på markedet, men den fleksibilitet, som vi er blevet mødt med, tror jeg, er helt unik. Man kan altid få fat i dem, de lytter, og de agerer på vores forespørgsler. Det er en flot service.

I 2012 slog Græsted Kro dørene op for en ny epoke, og selvom revyer altid har været kendetegnet kroen, danner den gamle teatersal og krostuerne nu også ramme om store og små arrangementer, fra barnedåb og bryllup til firmafester og juleshow.

Jonathan Larsen

Webmaster

Græsted Kro

Hvilken løsning passer dig bedst?
Gratis
Prøv NemTilmeld
Start
her
Uden
betalingsmodul
Med
betalingsmodul

Prøv hele vores tilmeldingsløsning GRATIS til et af dine arrangementer og mærk selv forskellen!

Nærværende hjælp i din arbejdstid via telefon og mail

 

Automatisk bekræftelse på tilmelding til deltagerne

 

Få overblik over al din kommunikation med deltagerne ét sted

 

Altid opdaterede deltagerlister

 

Print navneskilte og bordkort med logo

 

Tilpas og send invitationer til forskellige grupper

 

Betaling med Dankort, Mastercard og Visa

 

Tilbyd betaling med faktura og EAN uden ekstra omkostninger

 

Hurtigt overblik over deltagere, der mangler at betale

 

Undgå at rykke for manglende betaling selv

 

Udbetal omsætning fra arrangementer nemt og hurtigt

 

Hent nem dokumentation til regnskab

 

Antal brugeradgange

1

Antal arrangementer

1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker "Prøv gratis"?
Tager I noget gebyr pr. deltager
Kan jeg finde mine tidligere arrangementer, som er afholdt i NemTilmeld?
Hvor bliver mine arrangementer vist?
Findes systemet på andre sprog end dansk?
Hjælper NemTilmeld andre som mig?
Hvad hvis jeg kun har brug for at opkræve betaling til et enkelt arrangement?
Skal deltagerne logge ind eller have en profil på NemTilmeld?

Har du flere spørgsmål?