Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Castberggård


Vi føler os godt behandlet hos NemTilmeld

Castberggård har en bred vifte af aktiviteter, hvor NemTilmeld hjælper med at spare både tid og ressourcer. Stedet dækker både over en højskole, et jobcenter samt et konferencecenter og et feriecenter, så der er mange ting at holde styr på.

Michelle Thoisen, som er kursusassistent hos Castberggård, fortæller, at de bruger NemTilmeld til en lang række arrangementer. Det drejer sig om tilmelding til kurser, foredrag og konferencer, men Michelle bruger også NemTilmeld til booking af overnatning til fester og andre arrangementer.

Michelle sidder dagligt med de mange planlægnings- og administrationsopgaver, der er forbundet med afholdelse af arrangementer på Castberggård.

Forestil dig at håndtere 1000 deltagere ”i hånden"

Tidligere brugte Michelle og hendes kollega Britta meget tid på at håndtere disse opgaver manuelt, som Michelle forklarer:

- Det var en meget tung arbejdsgang, hvor man tilmeldte sig via mail eller telefon. Herefter behandlede vi tilmeldingen manuelt og sendte en faktura, som vi skulle tjekke blev betalt. Det var meget langsommeligt.

Michelle husker godt anledningen, som betød, at Castberggårds og NemTilmelds veje krydsede, som hun uddyber:

Vi skulle afholde et stort arrangement, hvor vi forventede op mod 1000 deltagere i huset. Det kunne vi slet ikke overskue at håndtere og styre manuelt.

Castberggård fandt frem til NemTilmeld efter at have undersøgt forskellige muligheder. Michelle havde ikke de store indvendinger, før hun begyndte at bruge NemTilmeld. I dag kunne hun ikke forestille sig at undvære NemTilmeld.

Vi sidder nærmest hver anden dag og roser NemTilmeld. Det er så fantastisk. Vi er simpelthen så glade for NemTilmeld.

NemTilmeld er blevet rutine

Michelle bruger nu NemTilmeld hver gang, Castberggård skal afholde et arrangement – stort som småt. Hun føler, at hun har tid til andre opgaver, og hun er glad for den forandring, NemTilmeld har givet hende:

- Der er sket en kæmpe forandring, siden vi begyndte at bruge NemTilmeld. Det er så meget nemmere at administrere vores arrangementer nu.

Michelle bliver nogle gange overrasket over, hvor mange manuelle arbejdsopgaver, NemTilmeld kan hjælpe med at gøre nemmere.

- NemTilmeld får hele tiden nye funktioner, som er med til at gøre mit arbejde nemmere. Vi modtager tilmeldinger, fakturerer og kontakter deltagere direkte. Det hele er samlet ét sted.

Mange kan have gavn af NemTilmeld

Michelle er ikke kun tilfreds med NemTilmeld som værktøj. Hun er også meget glad for den hjælp, som hun får, som hun forklarer:

- Der er god og hurtig hjælp, når vi har brug for det. NemTilmeld leverer en god service. Vi er ovenud tilfredse.

Michelle er sikker på, at de fleste, der afholder arrangementer, vil have glæde af NemTilmeld.

- Langt de fleste vil have gavn af NemTilmeld. Især hvis man har en tung og manuel tilmeldingsproces.

 

Michelle Thoisen

Kursusassistent

Castberggård

Castberggård består af fire forskellige dele: Højskolen, Job- og udviklingscenteret, Konferencecenteret og Feriecenteret. Højskolen og Job- og Udviklingscenteret henvender sig til døve, hørehæmmede og deres pårørende i form af forskellige kurser og aktiviteter.

Konferencecenteret henvender sig til virksomheder eller foreninger. De har både små og store mødelokaler samt et moderne auditorium med plads til 80 personer. Derudover tilbyder Castberggårds et kreativt køkken og mulighed for fysisk aktivitet.

Feriecenteret henvender sig til firmaer, skoler og privatpersoner, der er interesseret i overnatning i naturskønne omgivelser.

Castberggård
Østerskovvej 1
Urlev
8722 Hedensted
T: +45 75 68 79 00
E: admin@cbg.dk

http://www.cbg.dk/   

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis