Vi føler os godt behandlet hos NemTilmeld

Mellem Horsens og Vejle ligger Castberggård i naturskønne omgivelser. Her er der fuld fart på arrangementerne. Tidligere var administration af tilmeldinger en udfordring. De dage er nu ovre.

Castberggård har en bred vifte af aktiviteter, hvor NemTilmeld hjælper med at spare både tid og ressourcer. Stedet dækker både over en højskole, et jobcenter samt et konferencecenter og et feriecenter, så der er mange ting at holde styr på.

Michelle Thoisen, som er kursusassistent hos Castberggård, fortæller, at de bruger NemTilmeld til en lang række arrangementer. Det drejer sig om tilmelding til kurser, foredrag og konferencer, men Michelle bruger også NemTilmeld til booking af overnatning til fester og andre arrangementer.

Michelle sidder dagligt med de mange planlægnings- og administrationsopgaver, der er forbundet med afholdelse af arrangementer på Castberggård.

Forestil dig at håndtere 1000 deltagere ”i hånden"

Tidligere brugte Michelle og hendes kollega Britta meget tid på at håndtere disse opgaver manuelt, som Michelle forklarer:

- Det var en meget tung arbejdsgang, hvor man tilmeldte sig via mail eller telefon. Herefter behandlede vi tilmeldingen manuelt og sendte en faktura, som vi skulle tjekke blev betalt. Det var meget langsommeligt.

Michelle husker godt anledningen, som betød, at Castberggårds og NemTilmelds veje krydsede, som hun uddyber:

Vi skulle afholde et stort arrangement, hvor vi forventede op mod 1000 deltagere i huset. Det kunne vi slet ikke overskue at håndtere og styre manuelt.

Castberggård fandt frem til NemTilmeld efter at have undersøgt forskellige muligheder. Michelle havde ikke de store indvendinger, før hun begyndte at bruge NemTilmeld. I dag kunne hun ikke forestille sig at undvære NemTilmeld.

Vi sidder nærmest hver anden dag og roser NemTilmeld. Det er så fantastisk. Vi er simpelthen så glade for NemTilmeld.

NemTilmeld er blevet rutine

Michelle bruger nu NemTilmeld hver gang, Castberggård skal afholde et arrangement – stort som småt. Hun føler, at hun har tid til andre opgaver, og hun er glad for den forandring, NemTilmeld har givet hende:

- Der er sket en kæmpe forandring, siden vi begyndte at bruge NemTilmeld. Det er så meget nemmere at administrere vores arrangementer nu.

Michelle bliver nogle gange overrasket over, hvor mange manuelle arbejdsopgaver, NemTilmeld kan hjælpe med at gøre nemmere.

- NemTilmeld får hele tiden nye funktioner, som er med til at gøre mit arbejde nemmere. Vi modtager tilmeldinger, fakturerer og kontakter deltagere direkte. Det hele er samlet ét sted.

Mange kan have gavn af NemTilmeld

Michelle er ikke kun tilfreds med NemTilmeld som værktøj. Hun er også meget glad for den hjælp, som hun får, som hun forklarer:

- Der er god og hurtig hjælp, når vi har brug for det. NemTilmeld leverer en god service. Vi er ovenud tilfredse.

Michelle er sikker på, at de fleste, der afholder arrangementer, vil have glæde af NemTilmeld.

- Langt de fleste vil have gavn af NemTilmeld. Især hvis man har en tung og manuel tilmeldingsproces.

 

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Vi har hele tiden overblik, og i en travl hverdag kan vi bruge vores tid og energi på at skabe de bedste oplevelser for vores gæster. Det er vores kerneopgave, og her hjælper NemTilmeld meget."

- Vibeke Halse, Hotelchef, Trinity Hotel & Konference Center

Læs hele casen
...

"Fleksibiliteten er en kæmpe fordel, og sparer mig en masse tid. Jeg tænker helt sikkert, at andre kan have glæde af NemTilmeld"

- Jakob Wärme Hansen, Pressechef, Volleyball Danmark

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt