Fleksibiliteten er en kæmpe fordel og sparer mig en masse tid

Sport er nu engang fedest, når tilskuerpladserne er fyldt og der er stemning i hallen. Den opfattelse har man også hos Volleyball Danmark, fortæller pressechef Jakob Wärme Hansen.

Han har brugt NemTilmeld til billetsalg i forbindelse med Final 4 stævne i forbundets pokalturnering. Her mødes de 4 bedste herre- og kvindehold og spiller semifinaler og finaler over en weekend. Forbundet bruger også NemTilmeld til billetsalg til landskampe, registrering af deltagere til landholdssamlinger, træningslejre for talenter og andre arrangementer.

Superlet tilmeldingssystem

Forbundet havde tidligere prøvet Billetto, og de havde også et system på deres hjemmeside. Sidstnævnte var dog meget gammeldags, og det var svært at få det til at fungere og se ordentlig ud, fortæller Jakob Wärme Hansen.

-Der var en teknisk løsning, men den var for besværlig og ikke særlig præsentabel. En af vores konsulenter præsenterede NemTilmeld, og det fungerede bare superlet fra starten og var dejligt brugervenligt, og derfor valgte vi at fortsætte med det.

NemTilmeld er nu en integreret del af forbundets arbejde med planlægning og afholdelse af arrangementer, og man tror på, at NemTilmeld kan optimere dette – både fordi man får en indikation af, hvor mange der kommer, men også fordi det er nemmere at markedsføre arrangementerne online.

Jakob fortæller, at han havde en positiv oplevelse med NemTilmeld til Final 4 stævnet.

Det var meget positivt, at vi havde mulighed for at lave billetter, som blev sendt med ud til de enkelte deltagere. Det var en meget god og givtig funktion for os. Det tog under en halv time at sætte arrangementet op. Hertil kom så de specielle ting, vi skulle bruge omkring billetter, som kostede ekstra.

-Jeg er glad og tilfreds med NemTilmeld. Det er super, at jeg selv kan redigere arrangementer efter, jeg har oprettet dem, hvis der opstår ændringer. Fleksibiliteten er en kæmpe fordel, og sparer mig en masse tid.

Betaling fungerer godt og simpelt

Jakob ser især muligheden for at opkræve betaling gennem NemTilmeld, som en af de helt store fordele.

-Betalingen fungerer rigtig godt og simpelt, både når deltagerne betaler eller hvis de skal have penge tilbage. Vi har hele tiden overblik over omsætning for de enkelte arrangementer. Vores økonomiafdeling er meget tilfreds.

Generelt ser Jakob en række fordele ved NemTilmeld, og han tror ikke, at man går tilbage til tidligere løsninger.

-Det er superlet og brugervenligt at oprette et arrangement, men det er også nemt for vores medlemmer, når de skal tilmelde sig. Det er min helt klare opfattelse, at NemTilmeld er mere brugervenligt og nemmere at bruge end det, vi gjorde tidligere.

Jakob roser desuden supporten hos NemTilmeld, selvom han kun har haft brug for hjælp en enkelt gang.

-Jeg har kun haft brug for hjælp en enkelt gang. Men jeg kom hurtigt igennem, og de kiggede på sagen med det samme. Det var super dejligt.

Han anbefaler gerne NemTilmeld til andre, som har brug for et system til billetsalg.

-Jeg tænker helt sikkert, at andre kan have glæde af NemTilmeld. Jeg er glad for det i forbindelse med billetsalg, men jeg har også indtryk af, at det fungerer godt ved registrering til vores andre arrangementer.

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.
...

"Den fleksibilitet, vi er blevet mødt med, tror jeg, er helt unik. Man kan altid få fat i dem, de lytter, og de agerer på vores forespørgsler. Det er en flot service."

- Jonathan Larsen, Webmaster, Græsted Kro

Læs hele casen
...

"Jeg har tidligere brugt mail og regneark. Det var frygtelig besværligt og tog virkelig lang tid. Jeg glemmer helt, hvor besværligt manuel tilmelding er, når jeg bruger NemTilmeld."

- Pernille Müller Andersen, Kommunikations- og Kvalitetskonsulent, Elsikkerhed.dk

Læs hele casen

For dem er tilmelding nemt