Begræns hvilke betalingskort, deltagerne kan bruge ved tilmelding (konti med betalingsmodul)

Når du opkræver betaling via NemTilmeld for deltagelse i arrangementer, kan det bl.a. ske med betalingskort. Efter gældende lovgivning (pr. 01.01.2018) er det ikke lovligt at lade private kortholdere betale gebyret for transaktionen.

Gebyret vil blive tilbageholdt i arrangementets omsætning. Du har dog mulighed for at begrænse, hvilke kort deltagerne kan betale med. Det betyder, at du kan fravælge de kort, som har de højeste gebyrer.

Bemærk: Du kan indstille NemTilmeld til at sende gebyret videre i visse tilfælde. Se hvordan du gør det for et enkelt arrangement i denne guide.

Herunder bliver du guidet til at begrænse, hvilke kort, der kan bruges til betaling af tilmelding ved et specifikt arrangement.

• Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Find afsnittet "Indstillinger for betalingsmetoder" under fanen "Økonomi". Vælg "Ja" til ”Anvend særlige betalingsmetoder for dette arrangement” for at lave specifikke indstillinger for arrangementet. Klik på rediger-ikonet ved "Betalingskort".

Du kan også helt fjerne muligheden for at betale med kort ved at klikke på "X". I så fald skal du tilvælge andre betalingsmetoder, hvis de ikke allerede er aktive.
  • Du kan nu vælge, hvilke korttyper, deltagerne kan bruge ved tilmelding. "DANKORT" har den laveste gebyrsats og "DANKORT, MasterCard, VISA-card - udstedt globalt" den højeste. Du kan se et eksempel på gebyret ved beløb på 100, 1000 og 2000.
  • Husk at klikke ”Luk”, når du er færdig.
  • Deltagerne kan se på tilmeldingssiden, hvilke betalingskort, der er tilladt på arrangementet.

Bemærk: Du også kan begrænse dette for alle fremtidige arrangementer. Se hvordan her.