Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Begræns hvilke betalingskort, deltagerne kan bruge ved tilmelding (konti med betalingsmodul)

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Begræns hvilke betalingskort, deltagerne kan bruge ved tilmelding (konti med betalingsmodul)

Når du opkræver betaling via NemTilmeld for deltagelse i arrangementer, kan det bl.a. ske med betalingskort. Efter gældende lovgivning (pr. 01.01.2018) er det ikke lovligt at lade private kortholdere betale gebyret for transaktionen.

Gebyret vil blive tilbageholdt i arrangementets omsætning. Du har dog mulighed for at begrænse, hvilke kort deltagerne kan betale med. Det betyder, at du kan fravælge de kort, som har de højeste gebyrer.

Bemærk: Du kan indstille NemTilmeld til at sende gebyret videre i visse tilfælde. Se hvordan du gør det for et enkelt arrangement i denne guide.

Herunder bliver du guidet til at begrænse, hvilke kort, der kan bruges til betaling af tilmelding ved et specifikt arrangement.

  • Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Find afsnittet "Indstillinger for betalingsmetoder" under fanen "Økonomi". Vælg "Ja" til ”Anvend særlige betalingsmetoder for dette arrangement” for at lave specifikke indstillinger for arrangementet. Klik på rediger-ikonet ved "Betalingskort".

    Du kan også helt fjerne muligheden for at betale med kort ved at klikke på "X". I så fald skal du tilvælge andre betalingsmetoder, hvis de ikke allerede er aktive.
  • Du kan nu vælge, hvilke korttyper, deltagerne kan bruge ved tilmelding. "DANKORT" har den laveste gebyrsats og "DANKORT, MasterCard, VISA-card - udstedt globalt" den højeste. Du kan se et eksempel på gebyret ved beløb på 100, 1000 og 2000.
  • Husk at klikke ”Gennemfør”, når du er færdig.
  • Deltagerne kan se på tilmeldingssiden, hvilke betalingskort, der er tilladt på arrangementet.

Bemærk: Du også kan begrænse dette for alle fremtidige arrangementer. Se hvordan her.