Visning af tid og sted på tilmeldingssiden (gælder et enkelt arrangement)

Du har mulighed for at vælge om startdato, slutdato, tilmeldingsfrist og sted skal være synlige på dit arrangements tilmeldingsside og bekræftelsesmail.

Det kan være brugbart på webinarer, som ikke bliver afholdt noget fysisk sted. Det kan også bruges på arrangementer, som bliver afholdt over flere dage. Her vil man så skrive de forskellige start- og sluttider i arrangementets beskrivelse.

Denne guide viser dig, hvordan du indstiller dette for et enkelt arrangement, hvis det skal afvige fra standardindstillingerne, som du kan se, hvordan du ændrer her.

• Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Find indstillingen ”Arrangementspræsentation” under fanen "Præsentation".

Du kan nu vælge "Standard", som følger den generelle indstiling for alle arrangementer, "Ja" eller "Nej" til visning af de forskellige tider samt stedet.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.
  • Her kan du se, hvor tiderne og stedet bliver vist på tilmeldingssiden og i bekræftelsesmailen.