Indstil hvilke brugere, der kan oprette billettyper og tillægsydelser, der koster noget

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Indstil hvilke brugere, der kan oprette billettyper og tillægsydelser, der koster noget

Denne guide viser, hvordan du indstiller, hvem der kan oprette billettyper og tillægsydelser, der koster noget, på et specifikt arrangement.

Det vil du skulle bruge, hvis du generelt har sat op, at ingen må oprette eller ændre priser, men vil ændre det for et givent arrangement - eller indstillingen skal være en anden end den, der gælder for alle arrangementer. Du kan se, hvordan du ændrer indstillingen for alle arrangementer her.

• Find arrangementet i oversigten og klik på rediger-ikonet for at komme til siden, hvor du kan redigere arrangementet.
  • Find indstillingen "Oprettelse eller redigering af billetter og tillægsydelser med betaling" under fanen "Økonomi" og ændr den efter dine behov. Du har følgende muligheder:

Standard: "Standard" følger valget under Konto->Indstillinger, som gælder alle arrangementer. Vælg en anden mulighed, hvis du ønsker en anden indstilling for dette arrangement.

Alle brugere med adgang til at redigere arrangementet: Hvis du vælger dette, kan alle brugere med adgang til at redigere arrangementet oprette og ændre priser.

Administratorer og økonomisk ansvarlige: Hvis du vælger dette, er det kun brugere med rettighederne "Administrator" eller "Økonomisk betroet", der kan oprette billettyper og tillægydelser, der koster noget, samt redigere i priser, der allerede er oprettet.

• Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.