Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Indstil hvilke brugere, der kan oprette arrangementer, hvor det koster noget at deltage

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Indstil hvilke brugere, der kan oprette arrangementer, hvor det koster noget at deltage

Brugere med rettighederne "Administrator" eller "Økonomisk betroet" kan indstille, hvem der må oprette arrangementer med billettyper eller tillægsydelser, der koster noget (højrere end 0kr). Indstillingen bestemmer også, hvem der må ændre priser på billettyper eller tillægsydelser, der er oprettet.

  • Du finder indstillingen for, hvilke brugere der kan oprette priser under Konto->Indstillinger.
  • Find indstillingen ”Betalingsarrangementer" under fanen "Økonomi". Du har følgende muligheder:

    Alle der har adgang til at redigere arrangementet: Hvis du vælger dette, kan alle brugere med adgang til at redigere arrangementer oprette og ændre priser.

    Ingen: Hvis du vælger dette, vil det som standard ikke være muligt at oprette eller ændre priser. Du skal i stedet vælge dette for det enkelte arrangement, hvis det bliver nødvendig at oprette priser der. Se hvordan her

    Administratorer eller økonomisk ansvarlige: Hvis du vælger dette, er det kun brugere med rettighederne "Administrator" eller "Økonomisk betroet", der kan oprette billettyper og tillægydelser, der koster noget, samt redigere i priser, der allerede er oprettet. 

  • Husk at klikke ”Gem indstillinger” i højre side af skærmen, når du er færdig.